!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Προσέλευση στο συλλαλλητήριο

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Re: Προσέλευση στο συλλαλλητήριο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ίφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:00
Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:55
Ίφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:47
Ποιό fb ρε στόκε, ΕΔΩ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
Τον ρώτησες;

Φυσικα ρε βουρλο.

Μαλιστα μου ειπε να σας πω: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς να τις δώσεις, και καλά μυαλά να τις ευχηθείς. Α, και Venceremos να τις πεις ;)

.
Ε όχι και φυσικά ! Το Φυσικά σου θα ήταν να μην τον ρωτούσες. Όπως πιστεύω ότι δεν ρώτησες

Patria o muerte πες του :wink και να μην έρθει, να μεινει εκεί με τα αλληλογλυφτράκια του μη και χρειαστεί να επιχειρηματολογήσει πες του. :P τα 0,60 βγαίνουν πιο εύκολα έτσι

Καλα μπορεις να μπεις στο fb του αν αμφισβητεις.

Οσο για τα κομματοσκυλα που λες εσυ κυρα μου ξεπερνας καθε κομματοσκυλο που ξερω η που θα γνωρισω.

.
-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 »

Naida έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:01
Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:55

Δεν πας να φτιαξεις κανα σπανακορυζο; Εχω κατεβει περισσοτερες φορες απο οσες θα κατεβεις σε δυο ζωες. Δεν ειμαστε ομως σε πολεμο να κατεβουμε με καραμπινες.
Μου κάνει εντύπωση που σου κάνει εντύπωση η εξέλιξη της πορείας γιατί εσείς κατεβήκαμε ειρηνικά.Πεε μου μια πορεία μεγάλη που έληξε ομαλά χωρίς επεισόδια και δακρυγονα, για να λήξει και η δική σας ομαλά.
Ανταποδίδω το σπανακόρυζο με φακές.
Αυτό που έπρεπε να σχολιαστεί ήταν το υποτιμητικό σχόλιο για το σπανακόρυζο,ότι και καλά επειδή είσαι γυναίκα δεν έχεις δικαίωμα άποψης για ένα πολιτικό πάρτυ που έστησε ο αρχικαρνάβαλος της νδ παρέα με το αγόρι με την τσιριχτή φωνή και τον κρυπτοφασίστα καλαματιανό.Το έχεις όμως και να τον αναφέρεις.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Οδοιπορικό στο συλλαλλητήριο - οι αμερόληπτες εντυπώσεις μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:59
wooded glade έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:14 Αναχώρηση 12.30 με τα πόδια από τη Λεωφόρο Συγγρού.
Πρώτη επαφή με άτομα που προσήρχοντο μαζικά στο χώρο του συλλαλλητηρίου στο ύψος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Προχώρησα με τα πόδια προς το Σύνταγμα μαζί με κόσμο που επίσης προχωρούσε.
Μπροστά από τον άγνωστο ήταν μαζεμένοι και σταματημένοι αρκετοί.
Προς τη Βασ. Σοφίας δεν κοίταξα, συνέχισα επί της Πανεπιστημίου.
Η Πανεπιστημίου άδεια αλλά στη γωνία με Κριεζώτου ήταν σταματημένοι 20 αναρχικοί με κουκούλες που υποκριτικά κράταγαν Ελληνικές σημαίες.
Προχώρησα προς τα κάτω -1.15 περίπου ή ώρα. Δύο σειρές κλούβες στην Αμερικής και στη Σίνα έκοβαν κάθετα το δρόμο.
Κατέβηκα την Αμερικής και συνέχισα Σταδίου που είχε λίγο κόσμο.
Μπήκα στην πλατεία. Εκεί πολύς κόσμος που φώναζε καθώς και συνθήματα από τα μεγάφωνα. Αρκετά αβγά που φόραγαν μαύρα.
Συνέχισα την περιπλάνηση με πολύ δυσκολία αλλά σε συγκέντρωση του Αντρέα σ' αυτό το σημείο, τέτοια ώρα θα επικρατούσε το αδιαχώρητο και η περιπλάνηση θα ήταν αδύνατη.
Φτάνω Φιλελλήνων. Σε αραιή διάταξη είχε συγκεντρωμένους μέχρι περίπου τη Ρώσικη εκκλησία ενώ άλλοι προσήρχοντο. Ήταν τώα 2 και κάτι και μίλαγε ο πρώτος ομιλητής (ένας παπάς).
Πάω από πάνω, Αμαλίας. Η συγκέντρωση τώρα τελείωνε στην Ξενοφώντος αλλά πιό πίσω προσήρχοντο συνέχεια. Επιστρέφοντας πλέον κινήθηκα μέχρι τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και η προσέλευση συνεχιζόταν τόσο από τη Συγγρού όσο και από του Μακρυγιάννη.

Σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου ο κόσμος γύρω στην ώρα που ξεκίναγε η ομιλία έφτανε μέχρι την πύλη του Αδριανού, χωρίς σκηνοθεσία Μπιρσίμ (με σκηνοθεσία Μπιρσίμ μέχρι τη στροφή Νέας Σμύρνης). Σε αντίστοιχες του Μητσοτάκη της ίδιας περιόδου έφταναν ως την Αγγλικανική εκκλησία. Οι συγκεντρώσεις του Αντρέα ήταν τρακοσάρες και του Μητσοτάκη διακοσάρες.

Δεν ξέρω τι νούμερο προκύπτει αλλά θα έλεγα 80-100 χιλιάδες εγώ.
Πολλές διαμαρτυρίες όμως για τη διακοπή των συγκοινωνιών αλλά και για σαμποτάζ στις εθνικές οδούς να μην φτάσουν τα πούλμαν.
Ρώτησα πάντως για τις συγκοινωνίες, τι γινόταν στις αντίστοιχες παλιές συγκεντρώσεις των κομμάτων και επέμεναν ότι δεν κοβόντουσαν από το πρωϊ (σ.σ. εγώ δεν χρησιμοποιούσα ποτέ συγκοινωνία σ' αυτές τις περιπτώσεις γιατί είμαι κοντά στο κέντρο). Σαν να θυμάμαι όμως ότι είχα πάει στον Χριστόδουλο με τρόλλεϋ που με είχε κατεβάσει λίγο πριν το Ζάππειο.

Ένα άλλο που παρατήρησα ήταν πολλά αντινεοδημοκρατικά συνθήματα από την εξέδρα - άρα η ΝΔ δεν είχε οργανωμένη παρουσία.

Η βλακεία που είπε ο Αλέξις για "ακροδεξιούς" οπωσδήποτε δεν ισχύει.

Τα επεισόδια τώρα δεν τα είδα. Έγιναν μετά. Μπορεί να τα έκαναν αβγά, μπορεί να τα έκαναν και οι "δικοί μου" κουκουλοφόροι.

Τα συμπεράσματα δικά σας.
Αν ο γερο-ξεκούτης έκανε σωστή εκτίμηση τότε έχουμε μέγιστο 100 χιλιάδες νεοδημοκράτες στο σημερινό πάρτυ.Σε άλλο νήμα εδώ,το πλουσιόπαιδο με τη λαμαρίνα μίλησε κατ'ελάχιστον για μισό εκατομμύριο νεοδημοκράτες (duh).Επομένως καταλαβαίνετε τι παραμύθα πέφτει,και έχουμε να κάνουμε με δυο δηλωμένους κομματικούς της νδ.Από συζητήσεις μου με γνωστούς αλλά και διαβάζοντας ανακοινώσεις αστυνομίας,μάλλον καπου εκεί κυμάνθηκε το πανηγυράκι.

Κοντά στις 100 χιλιάδες που αψήφησαν το ελαφρύ κρύο και ψιλοβρόχι για να ρίξουν τον Τσίπρα.Στις εκλογές θα φάτε εκλογική φάπα που θα τη θυμάστε για όσο υπόλοιπο έχετε.
100 χιλιάδες -το πολύ- είδα εγώ αλλά είχε και τρομοκρατία και αναμνηστικό τρομοκρατίας στο τέλος με τα χημικά, εν όψει μελλοντικών συλλαλλητηρίων. Επίσης διακοπή συγκοινωνίας.
Αλλά εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν με καμία. Το κόμμα και οι οργανώσεις δεν πλησίασαν ούτε από μακρυά.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Συμφωνω με Γουντυ ως ειδικος πλατειολογος.

.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Οι παρακρατικοί του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν και πάλι κάλα τη δουλειά τους...
-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 »

wooded glade έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:04
wooded glade έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:14 Αναχώρηση 12.30 με τα πόδια από τη Λεωφόρο Συγγρού.
Πρώτη επαφή με άτομα που προσήρχοντο μαζικά στο χώρο του συλλαλλητηρίου στο ύψος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Προχώρησα με τα πόδια προς το Σύνταγμα μαζί με κόσμο που επίσης προχωρούσε.
Μπροστά από τον άγνωστο ήταν μαζεμένοι και σταματημένοι αρκετοί.
Προς τη Βασ. Σοφίας δεν κοίταξα, συνέχισα επί της Πανεπιστημίου.
Η Πανεπιστημίου άδεια αλλά στη γωνία με Κριεζώτου ήταν σταματημένοι 20 αναρχικοί με κουκούλες που υποκριτικά κράταγαν Ελληνικές σημαίες.
Προχώρησα προς τα κάτω -1.15 περίπου ή ώρα. Δύο σειρές κλούβες στην Αμερικής και στη Σίνα έκοβαν κάθετα το δρόμο.
Κατέβηκα την Αμερικής και συνέχισα Σταδίου που είχε λίγο κόσμο.
Μπήκα στην πλατεία. Εκεί πολύς κόσμος που φώναζε καθώς και συνθήματα από τα μεγάφωνα. Αρκετά αβγά που φόραγαν μαύρα.
Συνέχισα την περιπλάνηση με πολύ δυσκολία αλλά σε συγκέντρωση του Αντρέα σ' αυτό το σημείο, τέτοια ώρα θα επικρατούσε το αδιαχώρητο και η περιπλάνηση θα ήταν αδύνατη.
Φτάνω Φιλελλήνων. Σε αραιή διάταξη είχε συγκεντρωμένους μέχρι περίπου τη Ρώσικη εκκλησία ενώ άλλοι προσήρχοντο. Ήταν τώα 2 και κάτι και μίλαγε ο πρώτος ομιλητής (ένας παπάς).
Πάω από πάνω, Αμαλίας. Η συγκέντρωση τώρα τελείωνε στην Ξενοφώντος αλλά πιό πίσω προσήρχοντο συνέχεια. Επιστρέφοντας πλέον κινήθηκα μέχρι τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και η προσέλευση συνεχιζόταν τόσο από τη Συγγρού όσο και από του Μακρυγιάννη.

Σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις του Ανδρέα Παπανδρέου ο κόσμος γύρω στην ώρα που ξεκίναγε η ομιλία έφτανε μέχρι την πύλη του Αδριανού, χωρίς σκηνοθεσία Μπιρσίμ (με σκηνοθεσία Μπιρσίμ μέχρι τη στροφή Νέας Σμύρνης). Σε αντίστοιχες του Μητσοτάκη της ίδιας περιόδου έφταναν ως την Αγγλικανική εκκλησία. Οι συγκεντρώσεις του Αντρέα ήταν τρακοσάρες και του Μητσοτάκη διακοσάρες.

Δεν ξέρω τι νούμερο προκύπτει αλλά θα έλεγα 80-100 χιλιάδες εγώ.
Πολλές διαμαρτυρίες όμως για τη διακοπή των συγκοινωνιών αλλά και για σαμποτάζ στις εθνικές οδούς να μην φτάσουν τα πούλμαν.
Ρώτησα πάντως για τις συγκοινωνίες, τι γινόταν στις αντίστοιχες παλιές συγκεντρώσεις των κομμάτων και επέμεναν ότι δεν κοβόντουσαν από το πρωϊ (σ.σ. εγώ δεν χρησιμοποιούσα ποτέ συγκοινωνία σ' αυτές τις περιπτώσεις γιατί είμαι κοντά στο κέντρο). Σαν να θυμάμαι όμως ότι είχα πάει στον Χριστόδουλο με τρόλλεϋ που με είχε κατεβάσει λίγο πριν το Ζάππειο.

Ένα άλλο που παρατήρησα ήταν πολλά αντινεοδημοκρατικά συνθήματα από την εξέδρα - άρα η ΝΔ δεν είχε οργανωμένη παρουσία.

Η βλακεία που είπε ο Αλέξις για "ακροδεξιούς" οπωσδήποτε δεν ισχύει.

Τα επεισόδια τώρα δεν τα είδα. Έγιναν μετά. Μπορεί να τα έκαναν αβγά, μπορεί να τα έκαναν και οι "δικοί μου" κουκουλοφόροι.

Τα συμπεράσματα δικά σας.
Αν ο γερο-ξεκούτης έκανε σωστή εκτίμηση τότε έχουμε μέγιστο 100 χιλιάδες νεοδημοκράτες στο σημερινό πάρτυ.Σε άλλο νήμα εδώ,το πλουσιόπαιδο με τη λαμαρίνα μίλησε κατ'ελάχιστον για μισό εκατομμύριο νεοδημοκράτες (duh).Επομένως καταλαβαίνετε τι παραμύθα πέφτει,και έχουμε να κάνουμε με δυο δηλωμένους κομματικούς της νδ.Από συζητήσεις μου με γνωστούς αλλά και διαβάζοντας ανακοινώσεις αστυνομίας,μάλλον καπου εκεί κυμάνθηκε το πανηγυράκι.

Κοντά στις 100 χιλιάδες που αψήφησαν το ελαφρύ κρύο και ψιλοβρόχι για να ρίξουν τον Τσίπρα.Στις εκλογές θα φάτε εκλογική φάπα που θα τη θυμάστε για όσο υπόλοιπο έχετε.
100 χιλιάδες -το πολύ- είδα εγώ αλλά είχε και τρομοκρατία και αναμνηστικό τρομοκρατίας στο τέλος με τα χημικά, εν όψει μελλοντικών συλλαλλητηρίων. Επίσης διακοπή συγκοινωνίας.
Αλλά εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν με καμία. Το κόμμα και οι οργανώσεις δεν πλησίασαν ούτε από μακρυά.
Μεγάλο ψέμμα αυτό για τη συγκοινωνία,μιας και χρησιμοποίησα λεωφορείο που αντί να περάσει από Πανεπιστημίου έκανε στάση στο Πολεμικό Μουσείο και πήγε κυκλικά.Για το τι έγινε στο πάρτυ δεν έχω άποψη,αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ιδεολογικούς απογόνους ερετζίδων και απριλιανών.
Ναι ρε δεν ήτανε εκδήλωση της νδ,κατέβηκαν όλοι όσοι γράφουν εδώ συντεταγμένα,κατέβηκαν ο βιβλιοπώλης και ο ακαμάτης από την καλαμάτα για να πάρει πόζα σα διασώστης μικρών παιδιών και δεν ήταν συγκέντρωση της νδ.

Δε ντρέπεσαι να αραδιάζεις τέτοια στην ηλικία που είσαι;Σοβαρέψου.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Τα επίσημα στοιχεία από αστυνομία πόσο δίνουν ή δεν έβγαλαν ακόμη?
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

taliban έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:08 Τα επίσημα στοιχεία από αστυνομία πόσο δίνουν ή δεν έβγαλαν ακόμη?
60,000 :lol:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:02

Οσο για τα κομματοσκυλα που λες εσυ κυρα μου ξεπερνας καθε κομματοσκυλο που ξερω η που θα γνωρισω.

.
Αυτά τα σιχαμενάκια, μεταξύ σας παρακαλώ.

Μπορείς να το στηρίξεις αυτό που λες συκοφάντη; Γιατί εγω μπορω, όχι οτι χρειάζεται κι όλας κομματοσκυλάκι.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:04
Nostalgia έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:55

Δεν πας να φτιαξεις κανα σπανακορυζο; Εχω κατεβει περισσοτερες φορες απο οσες θα κατεβεις σε δυο ζωες. Δεν ειμαστε ομως σε πολεμο να κατεβουμε με καραμπινες.
Μου κάνει εντύπωση που σου κάνει εντύπωση η εξέλιξη της πορείας γιατί εσείς κατεβήκαμε ειρηνικά.Πεε μου μια πορεία μεγάλη που έληξε ομαλά χωρίς επεισόδια και δακρυγονα, για να λήξει και η δική σας ομαλά.
Αυτό που έπρεπε να σχολιαστεί ήταν το υποτιμητικό σχόλιο για το σπανακόρυζο,ότι και καλά επειδή είσαι γυναίκα δεν έχεις δικαίωμα άποψης για ένα πολιτικό πάρτυ που έστησε ο αρχικαρνάβαλος της νδ παρέα με το αγόρι με την τσιριχτή φωνή και τον κρυπτοφασίστα καλαματιανό.Το έχεις όμως και να τον αναφέρεις.
Δε πειράζει είναι συγχισμενος και τον συγχωρώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Ίφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:11

Μπορείς να το στηρίξεις αυτό που λες συκοφάντη; Γιατί εγω μπορω, όχι οτι χρειάζεται κι όλας κομματοσκυλάκι.

Μα το βλεπω στη ΛΥΣΣΑ που εχεις να με προσβαλεις καθημερινα οταν ΕΣΥ ξερεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως οσα ποστ γραφω καθημερινα ΤΟΣΑ έγραφα και στο μαυρο φορουμ και στο παλιο φορουμ ΠΡΟ Συριζα.

Ουτε ο under δεν με εχει στοχοποιησει σαν εσενα και τη φιλεναδα σου.

.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ίφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:11
Αρίστος έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:02

.

Θα σου στείλει την δικηγόρο του, πρόσεχε...
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:32
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:27
Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Ιαν 2019, 18:15 Η διαδιαδήλωση ήταν επιτυχής, η βούληση του Ελληνικού λαού ακούστηκε. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και όσους απείχαν.
Τώρα όλοι μαζί με εθνική ομοψυχία να κυρώσουμε τη συμφωνία και να ξεκλειδώσουμε το πραγματικό της ποτένσιαλ πίσω από το γράμμα και τις διατυπώσεις: Ένα νέο φίλο και σύμμαχο στα Βαλκάνια και τους διεθνείς οργανισμούς.
Ποίον;;;;

Εαν ενοείς τους σκοπιανούς είσαι μπούφος διότι αυτοί ήδη έτρεξαν να φιλήσουν τα παπούτσια του ερντογκάν.
:lol:
Εσύ μάλλον εντυπωσιάζεσαι εύκολα. Ο συνδυασμός γεωγραφίας και οικονομίας λένε ξεκάθαρα με ποιους θα πάει η Βόρεια Μακεδονία.
Μόλις μπουν και στην ΕΕ έχει τελείωσει το παιχνίδι, θα είμαστε τόσο κοντά που δε θα είναι καν επιλογή.
Ελά ρε σταμάτα τις βλακείες. Αυτα τα χαζά να τα λές με τον αρίστο τον μρ Μαξ και τα άλλα ζαία.
πλήρωσε €5εκ η ΔΕΗ για να «αγοράσει» ενα χρεοκοπημένο τίποτα απο την εταιρεια του Ζάεφ και μας το λες για μπιζζζνες με τους ξεβράκωτους
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:08
wooded glade έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:04

Μεγάλο ψέμμα αυτό για τη συγκοινωνία,μιας και χρησιμοποίησα λεωφορείο που αντί να περάσει από Πανεπιστημίου έκανε στάση στο Πολεμικό Μουσείο και πήγε κυκλικά.Για το τι έγινε στο πάρτυ δεν έχω άποψη,αλλά είμαι πολύ επιφυλακτικός ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ιδεολογικούς απογόνους ερετζίδων και απριλιανών.
Ναι ρε δεν ήτανε εκδήλωση της νδ,κατέβηκαν όλοι όσοι γράφουν εδώ συντεταγμένα,κατέβηκαν ο βιβλιοπώλης και ο ακαμάτης από την καλαμάτα για να πάρει πόζα σα διασώστης μικρών παιδιών και δεν ήταν συγκέντρωση της νδ.

Δε ντρέπεσαι να αραδιάζεις τέτοια στην ηλικία που είσαι;Σοβαρέψου.
Δε θα έλεγα ότι ήταν συγκέντρωση της ΝΔ. Ήταν συγκέντρωση αντιΣΥΡΙΖΑ που έπιανε από ΝΔ έως Χρυσή Αυγή. Εγώ το λίγο που έκατσα να κόψω κίνηση άκουσα και πολλούς να βρίζουν και τον μητσοτάκη εκτός από τον τσίπρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 20 Ιαν 2019, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Naida έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:13
-71 έγραψε: 20 Ιαν 2019, 19:04

Δε πειράζει είναι συγχισμενος και τον συγχωρώ.
Καμμια συγχιση, εκρινες χωρις να γνωριζεις και σου απαντησα. Το σπανακορυζο δεν ειναι υποτιμητικο επειδη εισαι γυναικα, αλλα επειδη ασχολεισαι με την μμαγειρικη στο εγραψα, εαν μιλουσα με τον τσιλ αουτ θα του ελεγα να φτιαξει κανα ντουλαπι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”