!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάρε θέση απέναντι στην Ακροδεξιά. Σε αυτή τη μάχη πρέπει να συναντηθούμε!
Re: Πάρε θέση απέναντι στην Ακροδεξιά. Σε αυτή τη μάχη πρέπει να συναντηθούμε!
Εγώ που παίρνω θέση απέναντι στην ακροαριστερά χωράω στην προσπάθεια ή μόνο η ακροδεξιά μας ενδιαφέρει;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Highlander
Η ακροδεξιά είναι: εθνικισμός, υπερσυντηρητισμός, αντιπαγκοσμιοποίηση, θρησκοληψία, φιλοφασισμός/φασισμός, μιλιταρισμος.oldjedi έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:17![]()
Κατ¨αρχην θα επρεπε πρωτα να προσδιορισουν το ΤΙ ΕΙΝΑΙ η ακροδεξια και μετα να δουμε ποιοι ειναι εναντιον της ...
Το να υποστηριζει κανεις την Ελλαδα και τους Ελληνες , ειναι ακροδεξια θεση ;;
![]()
- Highlander
Η προσπάθεια αναφέρεται στην ακροδεξιά, η ακροαριστερά τι σχέση έχει;Chainis έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:19 Εγώ που παίρνω θέση απέναντι στην ακροαριστερά χωράω στην προσπάθεια ή μόνο η ακροδεξιά μας ενδιαφέρει;
- Μαυροβασίλης
σταματήστε τις μερακλήδικες πίπες στους αυγούς, το σοδομισμό της διάκρισης εξουσιών και του τεκμηρίου της αθωότητας, τη στήριξη κάθε χουντάλα της υφηλίου (γυφτολατίνου, μπλιετ, πετσετοκέφαλου κτλ) για αρχή και μετά ίσως συγκινηθεί κανείς αγαθιάρης με τη συστράτευση
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Αυτό να μου πεις.Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:22Η προσπάθεια αναφέρεται στην ακροδεξιά, η ακροαριστερά τι σχέση έχει;Chainis έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:19 Εγώ που παίρνω θέση απέναντι στην ακροαριστερά χωράω στην προσπάθεια ή μόνο η ακροδεξιά μας ενδιαφέρει;![]()
Τα δικά μας τα παιδιά;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Highlander
Καραγκούνης: Θα εφαρμόσουμε τον προσωπικό κουμπαρά του ΠινοσέτΜαυροβασίλης έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:25 σταματήστε τις μερακλήδικες πίπες στους αυγούς, το σοδομισμό της διάκρισης εξουσιών και του τεκμηρίου της αθωότητας, τη στήριξη κάθε χουντάλα της υφηλίου (γυφτολατίνου, μπλιετ, πετσετοκέφαλου κτλ) για αρχή και μετά ίσως συγκινηθεί κανείς αγαθιάρης με τη συστράτευση
https://www.news247.gr/politiki/karagko ... 46020.html
- Highlander
Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:21Η ακροδεξιά είναι: εθνικισμός, υπερσυντηρητισμός, αντιπαγκοσμιοποίηση, θρησκοληψία, φιλοφασισμός/φασισμός, μιλιταρισμος.oldjedi έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:17
Κατ¨αρχην θα επρεπε πρωτα να προσδιορισουν το ΤΙ ΕΙΝΑΙ η ακροδεξια και μετα να δουμε ποιοι ειναι εναντιον της ...
Απο την απαντηση σου , ειναι προφανες οτι δεν εχεις ιδεα ...
Και μονο που εξυπονοεις οτι εσυ υποστηριζεις την παγκοσμιοποιηση , δηλαδη τους μπανκστερς , δικαιολογεις και τις πολιτικες σου αρχες ...
Δεν σε ενδιαφερει το οτι η Ελληνικη καταντια ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το αποτελεσμα τις επικρατησης της παγκοσμιοποιησης ... Απλα γιατι δεν σε ενδιαφερει η Ελλαδα ...
Αριστερος detected ...Τυπικαλ ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Ειναι γελοιο να καταγγελεις τον αντι-Εβραισμο , οντας ανθΕλληνας ...
- Highlander
Άμα δεν υπήρχε η παγκοσμιοποίηση σήμερα ο ελλαδικός χώρος ή τουλάχιστον μέρος του θα ήταν τουρκία.oldjedi έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:29Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:21Η ακροδεξιά είναι: εθνικισμός, υπερσυντηρητισμός, αντιπαγκοσμιοποίηση, θρησκοληψία, φιλοφασισμός/φασισμός, μιλιταρισμος.oldjedi έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:17
![]()
Και μονο που εξυπονοεις οτι εσυ υποστηριζεις την παγκοσμιοποιηση , δηλαδη τους μπανκστερς , δικαιολογεις και τις πολιτικες σου αρχες ...
Δεν σε ενδιαφερει το οτι η Ελληνικη καταντια ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ το αποτελεσμα τις επικρατησης της παγκοσμιοποιησης ... Απλα γιατι δεν σε ενδιαφερει η Ελλαδα ...
![]()
- Highlander
Δεν είμαι ανθέλληνας, είμαι απατρις.oldjedi έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:31![]()
Ειναι γελοιο να καταγγελεις τον αντι-Εβραισμο , οντας ανθΕλληνας ...
![]()
Οι δημοκράτες του κώλου, μειοψηφία ήταν όταν ήθελαν να κάνουν κομουνιστική την Ελλάδα και να αποκόψουν την Μακεδονία,Ίφιδα έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:02 Τ αριστεροφασισταριά, που τέτοια φίμωση της κοινής γνώμης και τέτοια προπαγάνδα δεν ξανάδαμε στα 40 χρόνια, τα αριστερά που ψηφίσανε κι αυτά "μνημόνια μέχρι το 2100μ.χ" μίλανε για ακροδεξιά...
μειοψηφία είναι και σήμερα που πουλάνε πάλι την Μακεδονία.
- Μαυροβασίλης
κλασικά, τουμπεκί ψιλοκομμένο στο θέμα- εγώ φταίω που βοηθώ να ανεβάσετε ποστκαουντHighlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:27Καραγκούνης: Θα εφαρμόσουμε τον προσωπικό κουμπαρά του ΠινοσέτΜαυροβασίλης έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:25 σταματήστε τις μερακλήδικες πίπες στους αυγούς, το σοδομισμό της διάκρισης εξουσιών και του τεκμηρίου της αθωότητας, τη στήριξη κάθε χουντάλα της υφηλίου (γυφτολατίνου, μπλιετ, πετσετοκέφαλου κτλ) για αρχή και μετά ίσως συγκινηθεί κανείς αγαθιάρης με τη συστράτευση
https://www.news247.gr/politiki/karagko ... 46020.html
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:35Άμα δεν υπήρχε η παγκοσμιοποίηση σήμερα ο ελλαδικός χώρος ή τουλάχιστον μέρος του θα ήταν τουρκία.oldjedi έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:29Highlander έγραψε: 20 Ιαν 2019, 13:21
Η ακροδεξιά είναι: εθνικισμός, υπερσυντηρητισμός, αντιπαγκοσμιοποίηση, θρησκοληψία, φιλοφασισμός/φασισμός, μιλιταρισμος.
Εννοεις πως η Ελλαδα ειναι δημιουργημα των οικονομικων συμφεροντων ;;
Τελοιως για γελια η θεωρηση σου και με συγχωρεις ...
Στην εκδήλωση αυτή θα είναι τόσο εντυπωσιακή η συμμετοχή όπως σε αυτή τη περίπτωση : http://www.alphafreepress.gr/εικόνες-τρ ... κδήλωση-τ/
;
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση