!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στοματικό vs Διείσδυση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Στοματικό vs Διείσδυση
Γιατί δεν έβαλες και την τρίτη επιλογή;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Χωρίς αναπνοή

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η επιστημονικότητά μου δεν μου επιτρέπει να ενεργώ σε χαμηλότερο επίπεδο. Μη με γαμάς τώραGherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2019, 19:11Κάντο λιανό.Χαοτικός έγραψε: 19 Ιαν 2019, 19:10Να σου πω κάτι; Είναι ο υπ' αριθμόν ένα κίνδυνος για το σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας. Με την πίεση των δοντιών είναι πολύ πιθανότερη η λύσις του συνδετικού ιστού.
Στοματικό και διεισδυτικό ταυτόχρονα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξαναρωτάω εγώ. Όταν σου κάνουν στοματικό, γίνεται χρήση προφυλακτικού;Χαοτικός έγραψε: 19 Ιαν 2019, 19:22Η επιστημονικότητά μου δεν μου επιτρέπει να ενεργώ σε χαμηλότερο επίπεδο. Μη με γαμάς τώραGherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2019, 19:11Κάντο λιανό.Χαοτικός έγραψε: 19 Ιαν 2019, 19:10
Να σου πω κάτι; Είναι ο υπ' αριθμόν ένα κίνδυνος για το σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας. Με την πίεση των δοντιών είναι πολύ πιθανότερη η λύσις του συνδετικού ιστού.
Στοματικό και διεισδυτικό ταυτόχρονα.![]()
Ναι ή ου;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
μα και η πίπα διείσδυση στο στόμα δεν ειναι, ουσιαστικά? 
Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας τι είναι τι. Στο τέλος θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε, θα κάνουμε σεξ με το λεξικό στο χέρι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ναι, ναι άνοιξε να σας στείλω μερικές περιποιημένες μυκητιάσεις σε φωτό, να δεις για πότε θα μυρίζει η τσαφ/τσουφ σου γιδοτύρι.vantono έγραψε: 19 Ιαν 2019, 19:39τι να πω,δεν ξερω απο τέτοια εγώ,και μπερδεύομαι![]()
σουβλατζη, ανοιξε ενα νημα για φουττζομπ, να μιλησουν οι πραγματικα μερακλήδες!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μα στην τοποθέτησή μου περιέχεται και η απάντηση πάνω στην οποία αναπτύσσεται το όλο σκεπτικό. Τι δεν κατάλαβες;Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2019, 19:35Ξαναρωτάω εγώ. Όταν σου κάνουν στοματικό, γίνεται χρήση προφυλακτικού;Χαοτικός έγραψε: 19 Ιαν 2019, 19:22Η επιστημονικότητά μου δεν μου επιτρέπει να ενεργώ σε χαμηλότερο επίπεδο. Μη με γαμάς τώρα![]()
Ναι ή ου;
Γιατί τώρα δεν κρατάμε κάτι στο χέρι;Naida έγραψε: 19 Ιαν 2019, 19:40 Έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας τι είναι τι. Στο τέλος θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε, θα κάνουμε σεξ με το λεξικό στο χέρι.
Στο σεξ κρατάς κάτι στο χέρι; Άσε δε θέλω να ξέρω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Με την τοποθέτηση σου καταλαβαίνω πως δεν γίνεται χρήση προφυλακτικού.Χαοτικός έγραψε: 19 Ιαν 2019, 19:42 Μα στην τοποθέτησή μου περιέχεται και η απάντηση πάνω στην οποία αναπτύσσεται το όλο σκεπτικό. Τι δεν κατάλαβες;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Cecily Anne έγραψε: 19 Ιαν 2019, 19:42Ναι, ναι άνοιξε να σας στείλω μερικές περιποιημένες μυκητιάσεις σε φωτό, να δεις για πότε θα μυρίζει η τσαφ/τσουφ σου γιδοτύρι.

Ότι γίνεται σημαίνει. Το ακριβώς αντίθετο κατάλαβες.Gherschaagk έγραψε: 19 Ιαν 2019, 19:46Με την τοποθέτηση σου καταλαβαίνω πως δεν γίνεται χρήση προφυλακτικού.Χαοτικός έγραψε: 19 Ιαν 2019, 19:42 Μα στην τοποθέτησή μου περιέχεται και η απάντηση πάνω στην οποία αναπτύσσεται το όλο σκεπτικό. Τι δεν κατάλαβες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 423 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-
- 38 Απαντήσεις