!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεν πιστεύω ότι είναι ο Αρίστος
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Δεν πιστεύω ότι είναι ο Αρίστος
Ο Αρίστος δεν είναι ψεύτης. Τα πιστεύει όλα αυτά που λέει όταν τα λέει.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Ακριβώς αυτό είναι το γνώρισμα του παθολογικού ψεύτη.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 18 Ιαν 2019, 20:00 Ο Αρίστος δεν είναι ψεύτης. Τα πιστεύει όλα αυτά που λέει όταν τα λέει.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Εγώ δεν θα έλεγα ότι είναι παθολογικός ψεύτης. Θα έλεγα ότι είναι εύπιστος και ευφάνταστος. Νομίζω ότι ο παθολογικός ψεύτης λέει ψέματα συνέχεια και κυρίως χωρίς λόγο. Ο Αρίστος δεν φέρεται έτσι. Έχει ένα συνεχώς μετατοπιζόμενο πάθος που όμως υποστηρίζει ολόψυχα και όλες του οι δυνάμεις κατευθύνονται στην υπεράσπισή του.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 18 Ιαν 2019, 20:33 Εγώ δεν θα έλεγα ότι είναι παθολογικός ψεύτης. Θα έλεγα ότι είναι εύπιστος και ευφάνταστος. Νομίζω ότι ο παθολογικός ψεύτης λέει ψέματα συνέχεια και κυρίως χωρίς λόγο. Ο Αρίστος δεν φέρεται έτσι. Έχει ένα συνεχώς μετατοπιζόμενο πάθος που όμως υποστηρίζει ολόψυχα και όλες του οι δυνάμεις κατευθύνονται στην υπεράσπισή του.
Το θέμα είναι πως δεν θα φαληρίσει ο σύριζα ώστε να διοχετεύσει την ενέργειά του πιό δημιουργικά ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
-
- 1 Απαντήσεις