ζωή να'χειςCavaliere έγραψε: 18 Ιαν 2019, 16:16 ΤΙ έφαγα σήμερα, ως μονάχος-μονάχος: Σούπα με βοδινό και λαχανικά, μπιφτέκι, λαχανάκια Βρυξελλών, αρακά με καρότα σε σως, φασολάκια με σπεκ. Και σαλάτα πατζάρια, μακαρονοσαλάτα, και Sauerkraut.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Τι έφαγα έξω, το νήμα του μπεκιάρη.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
Ορέστης 35
Στην Ελλαδα εχει πολυ μεγαλυτερη περαση η Ινδικη κουζινα απο την απωανατολιτικη. Εγω δε μπορω να φαω ινδικα πιατα γιατι ειναι καυτερα. Επισης αηδιαζω οταν βλεπω ατομα να τρωνε με τα δαχτυλα και να τα βουτανε στις σαλτσες.Ερμής έγραψε: 18 Ιαν 2019, 16:37Και όχι μόνο, στο παιγνίδι παίζουν πολύ καλή μπάλα ινδοπακιστανοί.Cavaliere έγραψε: 18 Ιαν 2019, 16:14 Οι Ιταλοί κατέκτησαν τον Κόσμο με το φαγητό τους. Αλλά θαρρώ πως πια, η Άπω Ανατολή μπήκε για να μείνει, και θα κυριαρχήσει. Ήταν θέμα χρόνου και παγκοσμιοποίησης. Τώρα πια, σε δέκα χρόνια, θα τρώμε όλοι με chop sticks. Τελείωσε.
- Eθνικοκοινωνιστης
δεν υφισταται κινεζικη κουζινα
εδω δεν υφισταται και ιταλικη
οι μονες που μπορουν να ισχυριστουν οτι αποτελουν κουζινες ειναι η τουρκοελληνικη και η γαλλικη
οι μονες που μπορουν να ισχυριστουν οτι αποτελουν κουζινες ειναι η τουρκοελληνικη και η γαλλικη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Ποσο εκανε; Ειναι σνομπ;Naida έγραψε: 05 Ιαν 2019, 06:18 Πήγα σ' αυτό με την γνήσια Ιταλική πίτσα Bella Napoli λεγεται και είναι στην Ομήρου. Σαν μαγαζί δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά πολύ ωραία πίτσα με μοτσαρέλα και με τη ζύμη λεπτή όπως μ' αρέσειστην Ιταλία δεν έχω πάει για να έχω σύγκριση. Αλλά ο φίλος μου που έχει πάει άπειρες φορές μου είπε ότι όντως είναι ίδιες. Α και ωραία ολοφρεσκη σαλάτα με φλούδες παρμεζάνας, μπαλσάμικο, ντοματίνια και κάτι σε αλλαντικό. Δεν μου φάνηκε για μπέηκον. Και ωραιο κρασί.
Στο τσουρεάλ δε πήγα γιατί φύγαμε λίγο έκτακτα κι από το ιταλικό. Next time.
-
Ορέστης 35
Ψηνεται σε ειδικο ξυλοφουρνο που πιανει υψηλοτερες θερμοκρασιες.Cavaliere έγραψε: 12 Ιαν 2019, 18:53H ναπολιτάνικη πίτσα είναι mozzarella, ντομάτα, και βασιλικός. Γίνεται σε ξυλόφουρνο, και η mozzarella μπορεί να είναι από βουβάλι της κεντρικής Ιταλίας, και ντομάτες San Marzano ή Ρώμης. Μερικοί υποστηρίζουν πως δεν πρέπει να είναι από mozzarella di bufala, επειδή ποτίζει πολύ νερό το ζυμάρι στη βάση. Η ναπολιτάνικη πίτσα έχει ανακηρυχθεί πολιτιστικό μνημείο της UNESCO.Naida έγραψε: 12 Ιαν 2019, 18:45Αλήθεια δεν ξέρω αν είναι έτσι η αυθεντική. Δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Απ' ότι μου είπε αυτός ο φίλος μου είναι όντως έτσι.
-
Ορέστης 35
Ο Βιντσεζο που εχει εκπομπη στο Χαι φτιαχνει πιτσες και κατι αλλα τηγανητα σαν τυροπιτακια με μπουφαλα.Ερμής έγραψε: 12 Ιαν 2019, 19:02 Σωστότατη η παρατήρηση του Καβαλιέρε. Η βουβαλισια μοτσαρελα τρώγεται μόνο ωμή. Στην πίτσα μπαίνει αγελαδινη.
Επίσης στον ξυλοφουρνο μόνο για λίγα λεπτά, το νόημα δεν είναι να καει η ζύμη αλλά η πολύ υψηλή θερμοκρασία να δωσε7 αυτές τις φυσαλίδες εντός της, που την κάνουν μοναδική
Καθόλου σνομπ. Μα καθόλου. Ένα απλό μαγαζάκι. Τώρα πόσο πληρώσαμε δε θυμάμαι πάνε και μέρες.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Ιαν 2019, 23:04Ποσο εκανε; Ειναι σνομπ;Naida έγραψε: 05 Ιαν 2019, 06:18 Πήγα σ' αυτό με την γνήσια Ιταλική πίτσα Bella Napoli λεγεται και είναι στην Ομήρου. Σαν μαγαζί δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά πολύ ωραία πίτσα με μοτσαρέλα και με τη ζύμη λεπτή όπως μ' αρέσειστην Ιταλία δεν έχω πάει για να έχω σύγκριση. Αλλά ο φίλος μου που έχει πάει άπειρες φορές μου είπε ότι όντως είναι ίδιες. Α και ωραία ολοφρεσκη σαλάτα με φλούδες παρμεζάνας, μπαλσάμικο, ντοματίνια και κάτι σε αλλαντικό. Δεν μου φάνηκε για μπέηκον. Και ωραιο κρασί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
οκ δισταζω να παω στο Κολωνακι, αλλα αν για αυθεντικη ιταλικη πιτσα, μπορει να κανω μια καταδρομικη.Naida έγραψε: 18 Ιαν 2019, 23:09Καθόλου σνομπ. Μα καθόλου. Ένα απλό μαγαζάκι. Τώρα πόσο πληρώσαμε δε θυμάμαι πάνε και μέρες.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Ιαν 2019, 23:04Ποσο εκανε; Ειναι σνομπ;Naida έγραψε: 05 Ιαν 2019, 06:18 Πήγα σ' αυτό με την γνήσια Ιταλική πίτσα Bella Napoli λεγεται και είναι στην Ομήρου. Σαν μαγαζί δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά πολύ ωραία πίτσα με μοτσαρέλα και με τη ζύμη λεπτή όπως μ' αρέσειστην Ιταλία δεν έχω πάει για να έχω σύγκριση. Αλλά ο φίλος μου που έχει πάει άπειρες φορές μου είπε ότι όντως είναι ίδιες. Α και ωραία ολοφρεσκη σαλάτα με φλούδες παρμεζάνας, μπαλσάμικο, ντοματίνια και κάτι σε αλλαντικό. Δεν μου φάνηκε για μπέηκον. Και ωραιο κρασί.
Γιατι το λες αυτο Εθνι;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιαν 2019, 23:01 δεν υφισταται κινεζικη κουζινα
Η Ομήρου είναι Κολωνάκι;Ορέστης 35 έγραψε: 18 Ιαν 2019, 23:17
οκ δισταζω να παω στο Κολωνακι, αλλα αν για αυθεντικη ιταλικη πιτσα, μπορει να κανω μια καταδρομικη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Δεν κάνουν "μία πίτσα" μάνα μου στην Ιταλία. Υπάρχει η ναπολιτάνικη και οι άλλες.Naida έγραψε: 18 Ιαν 2019, 23:26
Η Ομήρου είναι Κολωνάκι;αν έχεις πάει και Ιταλία και έχεις δοκιμάσει γνήσια από εκεί, αν πας να μου πεις άποψη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δε ξέρω μάνα μου από αυτά. Να μην λέω έφαγα ιταλική πίτσα δηλαδή; νομίζω πως εφαγα.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2019, 23:31Δεν κάνουν "μία πίτσα" μάνα μου στην Ιταλία. Υπάρχει η ναπολιτάνικη και οι άλλες.Naida έγραψε: 18 Ιαν 2019, 23:26
Η Ομήρου είναι Κολωνάκι;αν έχεις πάει και Ιταλία και έχεις δοκιμάσει γνήσια από εκεί, αν πας να μου πεις άποψη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν είχε ντομάτα, μοτσαρέλα αγελαδινή, βασιλικό, ήταν ναπολιτάνικη.Naida έγραψε: 18 Ιαν 2019, 23:42Δε ξέρω μάνα μου από αυτά. Να μην λέω έφαγα ιταλική πίτσα δηλαδή; νομίζω πως εφαγα.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2019, 23:31Δεν κάνουν "μία πίτσα" μάνα μου στην Ιταλία. Υπάρχει η ναπολιτάνικη και οι άλλες.Naida έγραψε: 18 Ιαν 2019, 23:26
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ε άρα ιταλική. Αφού η Νάπολη στην Ιταλία είναι.Gherschaagk έγραψε: 18 Ιαν 2019, 23:44Αν είχε ντομάτα, μοτσαρέλα αγελαδινή, βασιλικό, ήταν ναπολιτάνικη.Naida έγραψε: 18 Ιαν 2019, 23:42Δε ξέρω μάνα μου από αυτά. Να μην λέω έφαγα ιταλική πίτσα δηλαδή; νομίζω πως εφαγα.Cecily Anne έγραψε: 18 Ιαν 2019, 23:31
Δεν κάνουν "μία πίτσα" μάνα μου στην Ιταλία. Υπάρχει η ναπολιτάνικη και οι άλλες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναπολιτάνικη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
Ορέστης 35
Δεν ειναι; Μπερδευτηκα.Naida έγραψε: 18 Ιαν 2019, 23:26Η Ομήρου είναι Κολωνάκι;Ορέστης 35 έγραψε: 18 Ιαν 2019, 23:17
οκ δισταζω να παω στο Κολωνακι, αλλα αν για αυθεντικη ιταλικη πιτσα, μπορει να κανω μια καταδρομικη.
αν έχεις πάει και Ιταλία και έχεις δοκιμάσει γνήσια από εκεί, αν πας να μου πεις άποψη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση