!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Όσοι κάνουν «καμάκι» στους δρόμους θα πληρώνουν πρόστιμο €750 στη Γαλλία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Όσοι κάνουν «καμάκι» στους δρόμους θα πληρώνουν πρόστιμο €750 στη Γαλλία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 18 Ιαν 2019, 10:01Πιστεύεις ότι ό,τι σου συμβαίνει είναι αποτέλεσμα των πραγμάτων που κάνεις;
Σε σημαντικό βαθμό.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

hellegennes έγραψε: 18 Ιαν 2019, 13:33
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 18 Ιαν 2019, 10:00
hellegennes έγραψε: 17 Ιαν 2019, 20:49 Αν στ' αλήθεια σκέφτεσαι έτσι και δεν το παίζεις απλώς ήρωας του πληκτρολογίου, σού συνιστώ να αλλάξεις μυαλά γιατί κάποια στιγμή εσύ θα φύγεις με φορείο και μπορεί να μην σε προλάβουν. Το απεύχομαι, αλλά τέτοιες νοοτροπίες σπάνια έχουν καλή κατάληξη.
Δεν έχω υιοθετήσει ακόμα τη γεροντική ματιά επάνω στα πράγματα, ίσως όταν γεράσω. Από την άλλη εσύ μπορείς να λιμνάζεις μέσα στην κανονικότητά σου ενώ δίπλα σου χτυπάνε κοριτσάκια και να θεωρείς ότι αυτό είναι το φυσιολογικό.
Από το ενοχλητικό σχόλιο πήγαμε στο «χτυπάνε κοριτσάκια». Λίγη ακόμη προσπάθεια και θα φτάσεις και στον φόνο.
Αφού την χτύπησε τι να κάνουμε τώρα; Να το βαπτίσω συνέπεια κι εγώ για να είμαι ήσυχος με την φυσιολογική μου κανονικότητα και τη δειλία μου;
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

ΜΗ βαράς πολύ, θα πιαστείς.
Ordem e Progresso.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση