!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μου στέλνουν συνεχώς 25άρηδες να βγούμε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Μου στέλνουν συνεχώς 25άρηδες να βγούμε
ο γυναικοκεντρισμος και η μουνοδουλιαση ειναι τροπος καθυποταξης των αστικων ελιτ στο ποπολο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- blackpaint
ποια αγαμια ρε; χαμος γινεται. Απλα δεν ξερεις που και πως να ψαξεις, και θες να γενικευσεις τη μιζερια σου.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 20:26
αυτα στην χωρα της αγαμιας και του ακραιου γυναικοκεντρισμου
-
Ορέστης 35
Πες μας την ιστορια που μπηκες στο κλαμπ και μαζεψες τηλεφωνα.blackpaint έγραψε: 18 Ιαν 2019, 01:56ποια αγαμια ρε; χαμος γινεται. Απλα δεν ξερεις που και πως να ψαξεις, και θες να γενικευσεις τη μιζερια σου.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 20:26
- Eθνικοκοινωνιστης
αν πηγαινεις με αρκετα μεγαλυτερες ειναι σημαδι της ακραια καταπτωτικης κοινωνικης καταστασηςblackpaint έγραψε: 18 Ιαν 2019, 01:56ποια αγαμια ρε; χαμος γινεται. Απλα δεν ξερεις που και πως να ψαξεις, και θες να γενικευσεις τη μιζερια σου.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 20:26
οπω ςκαι να πηγαινουν μικρουλες με αρκετα μεγαλυτερους
το θεμελιο της υγιους κοινωνιας ειναι ο ανδρας σε αναπαραγωγικη ηλικια
υ.γ. μιλαμε για ανδρες οχι soy boys
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- blackpaint
αμα καθοταν ομως σε ολους, παλι σιχαμερη πορνη θα την ελεγε οποτε η κατασταση ειναι σχεδιασμενη για να ειναι win win για το μγτοω σκυλολοι και οι γυναικες να βγαινουν παλι πουτανες. Αυτο το πραγμα δεν εχει να κανει με ερωτα, με ποθο, με σεξ, ουτε ειναι μια επιθυμια για υγειεις σχεσεις σε μια αρρωστη κοινωνια: αυτο το πραγμα ειναι η εκφραση της επιθυμιας της απολυτης υποταγης των γυναικων. Μονο εξουσια, ελεγχος και υποταγη.Ίφιδα έγραψε: 17 Ιαν 2019, 09:49Rocco Siffredi έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:48 εθνι τι θες να πεις με το τοπικ
γνωστη ειναι τυπισσα καλα κρατιεται
και τις στελνουν μλκιες στο ινσταγκραμ
θα τα φουσκωνει και λιγο η θειτσα
και τι![]()
Θέλει να πει
1ον ότι τά χει πάρει που υπάρχουν ακόμα άντρες που γουστάρουν γυναίκες και μάλιστα 50άρες. Οι άντρες κατα Έθνι mgtow δε θα έπρεπε να έχουν κανένα συναίσθημα απλώς να ικανοποιούν την σεξουαλική τους ανάγκη και
2ον ότι η κυρα Αλεξάνδρα είναι μίσανδρη γυναικοκεντρική καζινοκαπιταλίστρια επειδή δεν έκατσε σε όλους όσους της έστειλαν ντικ πικ, όπως οφείλει-υποχρεούται να κάνει μια γυναίκα σε οποιονδήποτε τη γουστάρει, ασχέτως αν δεν γουστάρει εκείνη, το τελευταίο δε τους αφορά.
Τα λέω καλά κύριε Έθνι;
- Eθνικοκοινωνιστης
μην βαζεις λογια στο στομα μου αγαπητε 
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- blackpaint
αυριο ειμαι καλεσμενος στο vip σε μεγαλο μαγαζι στο Γκαζι. Καποιος θα κερναει μπουκαλια παλι κι εγω θα μαζευω τηλεφωνα.Ορέστης 35 έγραψε: 18 Ιαν 2019, 01:59Πες μας την ιστορια που μπηκες στο κλαμπ και μαζεψες τηλεφωνα.blackpaint έγραψε: 18 Ιαν 2019, 01:56ποια αγαμια ρε; χαμος γινεται. Απλα δεν ξερεις που και πως να ψαξεις, και θες να γενικευσεις τη μιζερια σου.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 20:26
αυτα στην χωρα της αγαμιας και του ακραιου γυναικοκεντρισμου![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
θα παρει τηλ λεει και ο αλλος θα κερανει μπουκαλια,τεραστια επιτυχια 
η κοινωνια αρρωστηκε ηθικα και οικονομικα λογω του γυναικοκεντρισμου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 18 Ιαν 2019, 02:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Pool Party
- Επικοινωνία:
εγω θα ντρεπομουν να το γραψω αυτο δημοσιως
Souvlatzis έγραψε: 05 Δεκ 2018, 17:36ρε κρυφοσυκιες..άλλη δουλεία από το να ασχολήστε με μένα δεν έχετε?
- blackpaint
και τι εισαι συ, κανα προτυπο μηπως;
- blackpaint
Επιτυχια; θα δειξει. Χαβαλε παντως θα εχει. Μην τυχον και περασει κανεις καλα, αμεσως να κουνησεις το δαχτυλο. Η ψυχη του παρτυ εισαι ρε πουστη.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιαν 2019, 02:23 θα παρει τηλ λεει και ο αλλος θα κερανει μπουκαλια,τεραστια επιτυχια
Ναι ρε. Πρότυπο αιδούς. Γιατί;blackpaint έγραψε: 18 Ιαν 2019, 03:07και τι εισαι συ, κανα προτυπο μηπως;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- blackpaint
χεσε μας ρε χαοτικεΧαοτικός έγραψε: 18 Ιαν 2019, 03:16Ναι ρε. Πρότυπο αιδούς. Γιατί;
Κι όμως καλά σου είπε ο Πουλ.blackpaint έγραψε: 18 Ιαν 2019, 03:46χεσε μας ρε χαοτικε
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 18 Ιαν 2019, 02:00αν πηγαινεις με αρκετα μεγαλυτερες ειναι σημαδι της ακραια καταπτωτικης κοινωνικης καταστασηςblackpaint έγραψε: 18 Ιαν 2019, 01:56ποια αγαμια ρε; χαμος γινεται. Απλα δεν ξερεις που και πως να ψαξεις, και θες να γενικευσεις τη μιζερια σου.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 20:26
οπως και να πηγαινουν μικρουλες με αρκετα μεγαλυτερους
το θεμελιο της υγιους κοινωνιας ειναι ο ανδρας σε αναπαραγωγικη ηλικια
υ.γ. μιλαμε για ανδρες οχι soy boys
Γιατί μωρέ μαλάκα κι εσύ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 564 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Yochanan
-
- 16 Απαντήσεις