!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Eργαστήριο Chillout

Ανθρώπινες κατασκευές, διάφορα χόμπυ, έργα - do it yourself, είδη μοντελισμού.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Eργαστήριο Chillout

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Chilloutbuddy έγραψε: 30 Απρ 2018, 12:23 :lol:
δε χωράει ρε μλκ τίποτα αν δεν είναι απολύτως όλα στη θέση τους, ένα πριόνι να αφήσεις κάτω δεν μπορείς να περπατήσεις. 12 τμ είναι όλο όλο κι έχει μέσα της Παναγιάς τα μάτια και τα ρουθούνια
το ίδιο σου λέει, όταν καταλάβεις οτι η θέση του πριονιού είναι στο πάτωμα, 4 πόντους δεξιά απο το κατσαβίδι το μεγάλο, θα μάθεις και τα σωστά βήματα για να κινείσαι ταχύτατα, και θα είσαι πλέον στο επόμενο λέβελ.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

:smt038 :bravo: Υπεροχα ολα!! :D
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πολύ ωραία βρε Chill. Μπράβο πιάνουν τα χέρια σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ο καλος o μαστορας φροντιζει να εχει παντα τον χωρο εργασιας του τακτικο και καθαρο και τα εργαλεια του λειτουργικα και ακονισμενα που αυστραλιανιστι σημαινει you are prepared for greatness my friend συγχαρητηρια!

υγ. #epoxyflooring! :romance-hearteyes:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

enaon έγραψε: 30 Απρ 2018, 12:29
Chilloutbuddy έγραψε: 30 Απρ 2018, 12:23 :lol:
δε χωράει ρε μλκ τίποτα αν δεν είναι απολύτως όλα στη θέση τους, ένα πριόνι να αφήσεις κάτω δεν μπορείς να περπατήσεις. 12 τμ είναι όλο όλο κι έχει μέσα της Παναγιάς τα μάτια και τα ρουθούνια
το ίδιο σου λέει, όταν καταλάβεις οτι η θέση του πριονιού είναι στο πάτωμα, 4 πόντους δεξιά απο το κατσαβίδι το μεγάλο, θα μάθεις και τα σωστά βήματα για να κινείσαι ταχύτατα, και θα είσαι πλέον στο επόμενο λέβελ.
δε νιωθει. αμα το θυμηθω θα φωτογραφησω το δικο μου, να κατανοησει. expert level εισαι οταν σου πει η γυναικα "δεν ξαναμπαινω εκειμεσα να καθαρισω, ολο με βριζεις οτι σου ανακατευω τα πραματα", και master level οταν δε μπαινει καν μεσα, γιατι αληθινα κινδυνευει να παθει κανα σοβαρο ατυχημα. "τι εννοεις γιατι κρεμεται ο γκασμας απο το ταβανι; εκει ειναι η θεση του."
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

τι μλκς :smt005:

ξέρω γιατί τα λες εσύ αυτά, γιατί πουλάς βίδες, και ξέρεις ότι άμα δε βρίσκω τίποτα θα αγοράσω το ίδιο κουτάκι βίδες 10 φορές γιατί πιό γρήγορα να πάω στο μαγαζί παρά να ψάχνω μισή ώρα το γαμημένο το κουτάκι με τις βίδες Νο4 που ξέρω ότι το αγόρασα και είναι κάπου εκεί μέσα στην κούτα με τις μπογιές και τα γυαλόχαρτα που είναι κάτω απ'το σιδερένιο μπαούλο με την ηλεκτροκόλληση που σφήνωσα κάτω απ'τον πάγκο
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν νοιώθεις πράγματι, αν θές βίδες νο4, έχει 3 κάτω από το πιεστικό απο πρόπερσι, 2 στο μαγνητάκι μαζί με τις άλλες, και 5 είναι όπως μπαίνεις αριστερά, σχηματίζουν στο πάτωμα τον αστερισμό του σκορπιού, αν τις πάρεις όμως πές να τις ξαναβάλω στην θέση τους μετά, μου αρέσουν τακτοποιημένες. ;)
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Βρήκαν έναν άνθρωπο νοικοκύρη και πέσαν πάνω του να τον κάνουν σαν τα μούτρα τους :c005:
Πρόγγιξέ τους Chil εκ του πονηρού είναι όλα αυτά "και καλά μπρουτάλ τσαντρικής σχολής" γκασζμάδες στα ταβάνια, τί άλλο θα ακούσουμε :fp:

:003:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
enaon

εγώ ειμαι σαν τον τσίλ πάντως, βάζω και τα κουτάκια μέσα σε πιο μεγάλα κουτάκια για την ομοιομορφία. Με βεβαιότητα λέω οτι στο τέλος και εμένα πιο εύκολο μου ειναι να πάω να πάρω καινούργιες βιδες όταν τις θέλω γρήγορα, άλλα τουλάχιστον βρίσκω δωράκια που και που :)
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Chilloutbuddy έγραψε: 30 Απρ 2018, 12:54 τι μλκς :smt005:

ξέρω γιατί τα λες εσύ αυτά, γιατί πουλάς βίδες, και ξέρεις ότι άμα δε βρίσκω τίποτα θα αγοράσω το ίδιο κουτάκι βίδες 10 φορές γιατί πιό γρήγορα να πάω στο μαγαζί παρά να ψάχνω μισή ώρα το γαμημένο το κουτάκι με τις βίδες Νο4 που ξέρω ότι το αγόρασα και είναι κάπου εκεί μέσα στην κούτα με τις μπογιές και τα γυαλόχαρτα που είναι κάτω απ'το σιδερένιο μπαούλο με την ηλεκτροκόλληση που σφήνωσα κάτω απ'τον πάγκο
ε ρε και ναξερες ποσες φορες εχω παραγγειλει 2κουτια μ4χ30, αφου και την προηγουμενη βδομαδα ειχα παραγγειλει, και πριν απο κανα μηνα, και δεν εχω πουλησει πανω απο καμμια κατοστη και πουστομπουτσο ειναι οι ρουφιανες... μη νομιζεις, τα ιδια συμβαινουν on a larger scale.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Aυτο με τις βιδες,ουπα και ψιλολόγια το εχω κι εγω.
Χρειαζομαι για μια δουλεια καποιες βιδες.
Θυμαμαι οτι εχω στα σιγουρα αυτες τις βιδες αλλα δεν θυμαμαι που.
Σιγουρακι οτι δεν θα τις βρω αλλα θα ψαξω ολο τον τοπο.
Στο τελος παω και αγοραζω και μετα απο 1-2 μερες θα πεσω πανω στις βιδες που χρειαζομουν και θα με ξαναβρισω για το οτι ακομη μια φορα αγορασα περιττα πραγματα!
Παντως τα μεγαλα εργαλεια τα βρισκω σιγουρα.
Δεν τα εχω στην σειρα αλλα εχω στο μυαλο μου που τα εχω βαλει.
Αμα καποιος μου τα πειραξει για να τα βαλει υποτιθεται σε κανονικη σειρα γινεται μαχη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 30 Απρ 2018, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Εμένα με έτσουξε γιατί παρήγγειλα μια πένσα KNIPEX $110, την έβαλα στην αποθήκη και δεν την ξαναβρήκα ποτέ. Από τότε έχει γίνει και μία μετακόμιση και μια γενική καθαριότητα, και τις δύο φορές είχαμε κάδο 3 κυβικά για τα σκουπίδια και ότι έμπαινε μέσα έπρεπε να το ελέγξω εγώ πρώτα μπας και την ξαναβρώ. Τίποτα :a040:

Εικόνα

:a035: :a035: :a035:

Από τότε δεν αγγίζει κανείς τίποτα και όλα τακτικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Chilloutbuddy έγραψε: 30 Απρ 2018, 13:44 :a035: :a035: :a035:
Από τότε δεν αγγίζει κανείς τίποτα και όλα τακτικά.
Tελικά κλαίνε και οι άνδρες... για μια πένσα :lol:
:003:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Ασέβαστος έγραψε: 30 Απρ 2018, 10:58
bluerose έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:59 Ακουσε με, μπορει να πεταξει σπιθες να χανει από κάπου πχ

Λοιπον, κανε φορμες και κοβε, κανε και κοβε και ραβε

Ότι θες ρώτα με (τρομαρα μου) θα ανοιγω και τα πμ
blue, τι ακριβως ειναι η δουλεια σου; εχω καταπιαστει κι εγω με κατι ξυλοκατασκευες τωρα τελευταια, και μπορει να χρειαστω, διαφορα.
Κατασκευές ξύλινες λεει το ΚΑΔ οτιδήποτε επενδύσεις, θες καλη, θες μελαμινουχα, θες κομμάτια, θες ολοκληρα επι επιβλεψη αρχιτεκτονα, θες μισα, θες έξω (κυπρος, γαλλια) θες εντος (κυκλαδες, αττικη, κεφαλονια, κομοτηνη. βολος)
θες ερωτήσεις, τι θες, ότι μπορω. Οσο προλαβαίνεις, δε σκοπεύω να το συνεχισω κι εκτος συνταξης.
Το furniture1 εχει και εμποριο φθηνα. Καποιος το πηρε το φρανσαιζ,παρα τριχα εγω (παμφηνο ηταν - κατι λεει αυτό κι αν αργουσαν;) περσυ το επεργαζομασταν με το αφεντικο εκει, εδρα λιθουανια, θες ιταλικα; Τι θες :P: :P:
Μην θες και ονοματεπωνυμο δε δινω
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Εσυ βαφες φερνεις, ο εδώ σταματησε δεν εχει διανομές.
Ο μιλεζι εχει αλλα καποια χρώματα δεν θέλω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός”