!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Τσίπρας «τέλειωσε» τον Μητσοτάκη με τη ρηματική διακοίνωση των Σκοπιανών: «Δεν αναγνωρίζεται μακεδονικό έθνος»
Re: Ο Τσίπρας «τέλειωσε» τον Μητσοτάκη με τη ρηματική διακοίνωση των Σκοπιανών: «Δεν αναγνωρίζεται μακεδονικό έθνος»
γαλή σχολίασε και την απάντηση στην αργουην να δώ κάτι 
Re: Ο Τσίπρας «τέλειωσε» τον Μητσοτάκη με τη ρηματική διακοίνωση των Σκοπιανών: «Δεν αναγνωρίζεται μακεδονικό έθνος»
Leporello έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:08Σου έβαλα και το άθρο 36 όπως ήταν και την τροποποίηση XXXVI. Και μόνο που ζητάς να σου το "αποδείξω" θα έπρεπε να ντρέπεσαι, γιατί δείχνει ότι δεν διάβασες τίποτα, απλώς μασάς συριζαϊκό σανό. Να το κείμενο από το φιλοσυριζαϊκο 24/7:Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:03Η τροποποιηση αυτη ειναι το αρθρο 36 που εβαλες εσυ;Leporello έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:00 Καταλαβαίνει τι σου γίνεται; Πας στην τροποποίηση XXXVI και σου λέει εκεί γιά την Μακεδονική εθνότητα, την Αλβανική, την Τούρκικη, την Βλάχικη κ.λ.π. Εξακολουθεί να πιστεύεις ότι μόνο γιά την υπηκοότητα μιλάει η συμφωνία;
Αποδειξε μου το για να συνεννοηθουμε τελικα.
https://www.news247.gr/politiki/rimatik ... 85246.html
Ξαναρωταω τι σχεση εχει το αρθρο 36 με τη συγκεκριμενη τροποποιηση. Να μαθω θελω και μου τα βγαζεις με το τσιγκελι.
.
Νationality μπορεί να σημαίνει και εθνότητα ανάλογα με τα συμφραζόμενα. Το θέμα είναι πως οι τροποποιήσεις του συντάγματος ορίζουν σαφώς και πέραν παρανοήσεως την Μακεδονική εθνότηταProfessor έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:13Αυτό που λες είναι ότι το σύνταγμά τους αναγνωρίζει 'μακεδονική εθνότητα'.Leporello έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:00Καταλαβαίνει τι σου γίνεται; Πας στην τροποποίηση XXXVI και σου λέει εκεί γιά την Μακεδονική εθνότητα, την Αλβανική, την Τούρκικη, την Βλάχικη κ.λ.π. Εξακολουθεί να πιστεύεις ότι μόνο γιά την υπηκοότητα μιλάει η συμφωνία;Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 20:57Αν λες αυτο τοτε εγω δεν ειπα κατι διαφορετικο εξαρχης.
Οποτε που διαφωνεις μαζι μου;
Ταυτόχρονα λες ότι δεν ισχύει αυτό που έλεγε η ΝΔ ότι nationality='εθνότητα'
Αλλά ταυτόχρονα λες πως η συμφωνία δεν μιλάει μόνο για υπηκοότητα(ιθαγένεια). Πώς γίνεται αυτό;
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Professor έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:13Αυτό που λες είναι ότι το σύνταγμά τους αναγνωρίζει 'μακεδονική εθνότητα'.Leporello έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:00Καταλαβαίνει τι σου γίνεται; Πας στην τροποποίηση XXXVI και σου λέει εκεί γιά την Μακεδονική εθνότητα, την Αλβανική, την Τούρκικη, την Βλάχικη κ.λ.π. Εξακολουθεί να πιστεύεις ότι μόνο γιά την υπηκοότητα μιλάει η συμφωνία;Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 20:57Αν λες αυτο τοτε εγω δεν ειπα κατι διαφορετικο εξαρχης.
Οποτε που διαφωνεις μαζι μου;
Ταυτόχρονα λες ότι δεν ισχύει αυτό που έλεγε η ΝΔ ότι nationality='εθνότητα'
Αλλά ταυτόχρονα λες πως η συμφωνία δεν μιλάει μόνο για υπηκοότητα(ιθαγένεια). Πώς γίνεται αυτό;
Ελα μου ντε.
.
Leporello έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:16 Νationality μπορεί να σημαίνει και εθνότητα ανάλογα με τα συμφραζόμενα.
Στη συμφωνια ΔΕΝ σημαινει και αυτο ξεκαθαριστηκε απο το καλοκαιρι. Ανεβασα και σχετικο αρθρο πριν λιγες σελιδες.
.
παιδιά το κείμενο ειναι πολύ καλό, θα μας το εξηγήσει ο λεπορέλος, είναι δύο μακεδόνες ανάλογα που κοιτάς, κβαντικά.
όποιος το καταλάβει, θα χαζέψει στα αλήθεια πάντως.
όποιος το καταλάβει, θα χαζέψει στα αλήθεια πάντως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 17 Ιαν 2019, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Τσίπρας «τέλειωσε» τον Μητσοτάκη με τη ρηματική διακοίνωση με κωλόχαρτο των Σκοπιανών: «Δεν αναγνωρίζεται μακεδονικό έθνος»
fixed
Όχι πως το ίδιο το προσύμφωνο, δεν είναι κωλόχαρτο.
fixed
Όχι πως το ίδιο το προσύμφωνο, δεν είναι κωλόχαρτο.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Η τελευταία φορα που ψηφισα, ήταν σε σχολικες εκλογες.Ίφιδα έγραψε: 17 Ιαν 2019, 20:24Εγώ ξαναλέω δεν τους ψήφισα τον Σεπτέμβριο του 15, εσύ πάλι ψηφίζεις τους προδότες απο πάντα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Το απιστευτο: εγω κι ο Max δεν εχουμε ψηφισει ποτε Συριζα.
.
.
Πόσο χαμηλά πέφτει ο άνθρωπος για 0,60 το σχόλιο!
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Είπαμε, επί κυβερνήσεων Γερμανοτσολιάδων τους αναγνώρισαν 98 χώρες με το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας και 115 ως Φυρομακεδονία. Τους ψηφίζατε καθ όλη τη διάρκεια.under έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:01 Ειπαμε,επι 27 χρονια δεν ειχαν ονομα και ηταν στην απομονωση.Αυτο λεει η ιστορια.Μετα πηγατε και ψηφισατε εσεις.
Δεν ψήφισα την κυβέρνηση που κλείνει 4ετία φέτος και ολοκλήρωσε το κοινό σας εργό, αυτό της προδοσίας της Μακεδονίας.
Νά μού λεγες ότι ψήφιζες μικρά που δεν έμπαιναν στη βουλή, να πω όκ.
Ουσιαστικά δηλαδή άφησες όλες τις κυβερνήσεις να αλωνίζουν, σα να τις ψήφισες όλες
Φαίνεται.μίστερ μαξ έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:23Η τελευταία φορα που ψηφισα, ήταν σε σχολικες εκλογες.Ίφιδα έγραψε: 17 Ιαν 2019, 20:24Εγώ ξαναλέω δεν τους ψήφισα τον Σεπτέμβριο του 15, εσύ πάλι ψηφίζεις τους προδότες απο πάντα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δηλ. καταληγουμε στο αυτονοητο ... το καλοκαιρι οι Σκοπιανοι που θα ερθουνε διακοπες θα λεγονται με τη δικη μας συγκαταθεση Μακεδονες πολιτες της Βορειας Μακεδονιας ... εκτος αν ειναι Αλβανοι ,Τουρκοι κτλ. απο τη Βορειο Μακεδονια ... τελεια συμφωνια για τα Σκοπιανα και παιρνουμε τα @@ μας εμεις
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Σε ποια σελίδα του θέματος;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Rocco Siffredi
ειχες βαλει και υποψηφιος;μίστερ μαξ έγραψε: 17 Ιαν 2019, 21:23Η τελευταία φορα που ψηφισα, ήταν σε σχολικες εκλογες.Ίφιδα έγραψε: 17 Ιαν 2019, 20:24Εγώ ξαναλέω δεν τους ψήφισα τον Σεπτέμβριο του 15, εσύ πάλι ψηφίζεις τους προδότες απο πάντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 0 Απαντήσεις