!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Βόρεια Μακεδονία έχει αμυντική ισχύ μόλις το 1,8% της Ελλάδος

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: Η Βόρεια Μακεδονία έχει αμυντική ισχύ μόλις το 1,8% της Ελλάδος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:10
Γάταρος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:07
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:02 Γάταρε, δεν κατάλαβα τίποτα απ' ό,τι γράφεις.

Αν εννοείς ότι οι γείτονες είναι οι γνήσιοι απόγονοι του βασίλειου της Μακεδονίας, διαφωνώ.

Κατά τα άλλα, αν το ζητούμενο σου είναι να κολλάς φωτο και σχόλια για τη νδ σε όποιο θέμα βρίσκεσαι, αυτό είναι πρόβλημα σου, όχι δικό μου.
Έγραψα ότι
Γάταρος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 16:57 Ο πατησιωτης όπως εξήγησε εννοεί κάτι άλλο όμως αν δούμε την τοποθέτηση του Υπερκουλτουριάρης ως μια γενική διατύπωση δεν έχει άδικο.
κι ως προς αυτό επιχειρηματολόγησα με στοιχεία. Αν εσύ θεωρείς ότι οι νεοδημοκράτες δεν είναι πιο ανθέλληνες από τους συριζαίους σε προκαλώ να μου παραθέσεις δήλωση συριζαίου βουλευτή που να λέει ότι το να καίει κανείς τη Σημαία είναι δικαίωμα και μάλιστα αναφαίρετο.
Εξήγησε μου τα στοιχεία σου για τη (σωστή) γενική διατύπωση του Υπερκουλτουριάρη, σ' αυτήν αναφέρθηκα.

Οι υπόλοιποι συνειρμοί σου δεν μ' ενδιαφέρουν.
Δυσκολα βαζεις, εδω εχουμε μια κυβερνηση που ξεπουλαει την Μακεδονια αλλα ο Γατος ασχολειται με αλλο κομμα.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:11
Nostalgia έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:06

Μα ο μεγάλος λέει ότι με την υπογραφή ξεμπερδέψαμε με μεγάλες Αλβανίες, ουτσεκάδες κλπ.

Θα φοβούνται τον Ζάεφ. :lol:
Σημερα, μετα απο καιρο μπορει να γραφει κατι αλλο....
Ε ναι, να διαλέξει όμως και κανένα άλλο χρωματάκι για τα αποφθέγματα του, κάτι σε μωβάκι. Για εναλλαγή.
Μετα το ελαφροροζουλι, δεν ταιριαζει το μωβ, πρεπει να επιλεξει πιο παλ χρωμα, κανα λιλα ας πουμε....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:10 Εξήγησε μου τα στοιχεία σου για τη (σωστή) γενική διατύπωση του Υπερκουλτουριάρη, σ' αυτήν αναφέρθηκα.

Ο Υπερκουλτουριάρης έγραψε ότι η γυφτοδεξιά είναι το πιο άπλυτο και μισελληνικό κομμάτι αυτής της χώρας. Σου ανέφερα ονόματα μελών του phorum που υποστηρίζουν ανοιχτά ανθελληνικές θέσεις και βρίσκονται στη νδ. Σου παρέθεσα δήλωση Βουλευτή της νδ που ισχυρίζεται ότι το να καίει κανείς τη Σημαία είναι δικαίωμα και μάλιστα αναφαίρετο. Από τη στιγμή που δε μπορείς να μου παραθέσεις δήλωση Βουλευτή από κάποιο άλλο κόμμα που να λέει το ίδιο, δεν καταλαβαίνω γιατί αρνείσαι να παραδεχτείς την πραγματικότητα. Πράγματι, η γυφτοδεξιά είναι το πιο άπλυτο και μισελληνικό κομμάτι αυτής της χώρας.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Nostalgia έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:14
Nostalgia έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:09

Σημερα, μετα απο καιρο μπορει να γραφει κατι αλλο....
Ε ναι, να διαλέξει όμως και κανένα άλλο χρωματάκι για τα αποφθέγματα του, κάτι σε μωβάκι. Για εναλλαγή.
Μετα το ελαφροροζουλι, δεν ταιριαζει το μωβ, πρεπει να επιλεξει πιο παλ χρωμα, κανα λιλα ας πουμε....
Αν το δεις πιο ανοιχτά, ίσως θα πρέπει τα ποστ να μεταφερθούν στη λογοτεχνία, με θέμα "πολιτικά χαϊκού" ή στην τέχνη με θέμα "συνθέσεις ικεμπάνα με πλαστικά φύκια" κλπ
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Γάταρος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:16
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:10 Εξήγησε μου τα στοιχεία σου για τη (σωστή) γενική διατύπωση του Υπερκουλτουριάρη, σ' αυτήν αναφέρθηκα.

Ο Υπερκουλτουριάρης έγραψε ότι η γυφτοδεξιά είναι το πιο άπλυτο και μισελληνικό κομμάτι αυτής της χώρας. Σου ανέφερα ονόματα μελών του phorum που υποστηρίζουν ανοιχτά ανθελληνικές θέσεις και βρίσκονται στη νδ. Σου παρέθεσα δήλωση Βουλευτή της νδ που ισχυρίζεται ότι το να καίει κανείς τη Σημαία είναι δικαίωμα και μάλιστα αναφαίρετο. Από τη στιγμή που δε μπορείς να μου παραθέσεις δήλωση Βουλευτή από κάποιο άλλο κόμμα που να λέει το ίδιο, δεν καταλαβαίνω γιατί αρνείσαι να παραδεχτείς την πραγματικότητα. Πράγματι, η γυφτοδεξιά είναι το πιο άπλυτο και μισελληνικό κομμάτι αυτής της χώρας.
Αυτοί πάντως που ανέφερες είναι εκσυγχρονιστές πασόκοι που τώρα στηρίζουν ΝΔ επειδή απεχθάνοντα τον σύριζα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

-71 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 16:33
πατησιωτης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 12:46
-71 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 11:59 Ο πραγματικός λόγος που οι δεξιοί παίζουν μπάλα με το μέσο τάλα σκοπιανό είναι επειδή τους παίρνει λόγω συσχετισμών αλλά και επειδή η Ελλάδα πρέπει να μισεί τους σλάβους επειδή εξυπηρετούνται από αυτό οι αγγλοσάξωνες

Πάντως Ρώσους διπλωμάτες μετά το 1974 έπρεπε να έλθει κυβέρνηση της αριστεράς για να απελάσει. :D
Υπάρχει το φαίνεσθαι και το είναι.
Πόση προσποίηση πια;και fake απελάσεις.Θα δικαιώσετε την ΟΑΚΚΕ. :D
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Γάταρος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:16

Οκ, παριστάνεις τον χαζό. Κανένα πρόβλημα.

Ο Υπερκουλτουριάρης έγραψε αυτό:
Ίδρυσαν οι Σκοπιανοί την Μακεδονία, έζησαν κανα 2000 χρόνια εκεί alone και ήρθαν από το πουθενά οι Έλληνες για να τους διώξουν;
Αυτή είναι η γυφτοδεξιά, το πιο άπλυτο και μισελληνικό κόμμάτι αυτής της χώρας.
Εγώ έγραψα αυτό:
Γάταρε, δεν κατάλαβα τίποτα απ' ό,τι γράφεις.

Αν εννοείς ότι οι γείτονες είναι οι γνήσιοι απόγονοι του βασίλειου της Μακεδονίας, διαφωνώ.
Διευκρινίζω τη διαφωνία μου.

Κι εσύ συνεχίζεις την ανάλυση για τη γυφτοδεξιά. :lol:

Οπότε ή θα απαντήσεις σ' αυτό που ρώτησα ή βρες κανένα πιο χαζό να ψήσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Η κοντρα για το Μακεδονικο ειναι ενδειξη του ποσο καθυστερημενοι ειαι οι δυο ..μονομαχοι.

Η παγκοσμια κοινη γνωμη απλα διασκεδαζει με τους δυο υπαναπτυκτιυς που πλακωνονται για τη ιδιοκτησια ενος στρατηλατη που υπηρξε 2300 χρονια πριν και ενος τοπονυμιου που υπαρχει επισης για χιλιαδες χρονια..

σο για τον αλυτρωτισμο των Σκοπιων ειαι σε αναλογη κλιμακα καθυστερησης..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

πατησιωτης έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:20 Αυτοί πάντως που ανέφερες είναι εκσυγχρονιστές πασόκοι που τώρα στηρίζουν ΝΔ επειδή απεχθάνοντα τον σύριζα.
Αυτοί που ανέφερα είναι ο ανθελληνικός κατιμάς του ντουνιά τον οποίο η νδ ως γνήσιος πυλώνας ανθελληνισμού τους ελκύει όπως η γύρη τις μέλισσες.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 17 Ιαν 2019, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

Nostalgia έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:12 Δυσκολα βαζεις, εδω εχουμε μια κυβερνηση που ξεπουλαει την Μακεδονια αλλα ο Γατος ασχολειται με αλλο κομμα.
Σ' εμένα δε μπορείς να πουλήσεις τρέλα. Η θέση περί σύνθετης ονομασίας, δηλαδή το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας, είναι κοινή θέση νδ και συριζα. Ο λόγος που δεν υπήρξε συμφωνία πιο πριν ήταν ότι οι Σκοπιανοί δε δέχονταν τη σύνθετη ονομασία.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Γάταρος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 16:57
Μάλιστα κάποιοι νεοδημοκράτες σαν τον Yochanan δηλώνουν ανοιχτά ανθέλληνες. Ο νεοδημοκράτης Leporello για χρόνια υποστηρίζει ότι τα Σκόπια πρέπει να ονομαστούν Μακεδονία. Ο νεοδημοκράτης ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ το ίδιο.

Τώρα θα μου πεις, οι νεοζαίοι από την πλευρά του συριζα είναι καλύτεροι; Μέχρι να μου φέρεις δήλωση συριζαίου που να λέει ότι το να καίει κανείς τη Σημαία είναι δικαίωμα και μάλιστα αναφαίρετο, επίτρεψέ μου να πιστεύω ότι ναί, σε σχέση με τον ανθελληνικό κατιμά της νδ καλύτεροι είναι.[/b]

Ξεστρατίζουμε από το θέμα,αλλά εδώ θα συμφωνήσω με τον ανθΈλληνα δεξιό(πλεονασμός) κατα τα άλλα συναγωνιστη μπον βιβερ. Η Σημαία ανήκει σε όλο το Έθνος. Κάθε Έλληνας δικαιούται να την καίει αν γουστάρει,οι ξένοι όμως που ζουν εδώ θα στέκονται προσοχή. Δικαίωμα ανθελληνισμού δεν τους αναγνωρίζεται. Θα κάνουν τον Αντετοκούμπο, τέλος.
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

ΓΑΛΗ έγραψα ότι ο Πατησιώτης έδωσε εξηγήσεις οπότε δε μένω στο πρώτο σκέλος αυτού που λέει ο Υπερκουλτουριάρης, αφού ο Πατησιώτης εννοούσε κάτι διαφορετικό. Όμως το συμπέρασμα που έβγαλε ο Υπερκουλτουριάρης αν το δούμε ως μια γενική διατύπωση -άσχετη απ' ό,τι έγραψε ο Πατησιώτης- είναι σωστό κι επιχειρηματολόγησα σχετικά με αυτό.

Τώρα αν θέλεις να συνεχίσεις να πουλάς τρέλα μπορείς να το κάνεις αλλά οι δηλώσεις του Βαρβιτσιώτη είναι ακόμα εκεί όπως ο Βαρβιτσιώτης είναι ακόμα στη νδ.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Γάταρος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:39 ΓΑΛΗ έγραψα ότι ο Πατησιώτης έδωσε εξηγήσεις οπότε δε μένω στο πρώτο σκέλος αυτού που λέει ο Υπερκουλτουριάρης, αφού ο Πατησιώτης εννοούσε κάτι διαφορετικό. Όμως το συμπέρασμα που έβγαλε ο Υπερκουλτουριάρης αν το δούμε ως μια γενική διατύπωση -άσχετη απ' ό,τι έγραψε ο Πατησιώτης- είναι σωστό κι επιχειρηματολόγησα σχετικά με αυτό.

Τώρα αν θέλεις να συνεχίσεις να πουλάς τρέλα μπορείς να το κάνεις αλλά οι δηλώσεις του Βαρβιτσιώτη είναι ακόμα εκεί όπως ο Βαρβιτσιώτης είναι ακόμα στη νδ.
Θέλω να μου εξηγήσεις τι βρίσκεις σωστό στη διατύπωση του Υπερκουλτουριάρη για τη Μακεδονία.

Και θα επιμείνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:17
Nostalgia έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:14

Αν το δεις πιο ανοιχτά, ίσως θα πρέπει τα ποστ να μεταφερθούν στη λογοτεχνία, με θέμα "πολιτικά χαϊκού" ή στην τέχνη με θέμα "συνθέσεις ικεμπάνα με πλαστικά φύκια" κλπ
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Γάταρος

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιαν 2019, 17:40 Θέλω να μου εξηγήσεις τι βρίσκεις σωστό στη διατύπωση του Υπερκουλτουριάρη για τη Μακεδονία.

Και θα επιμείνω.
Σου εξήγησα πολλές φορές ότι συμφωνώ σε αυτά που έγραψε ο Υπερκουλτουριάρης για την τραβελοδεξιά, όχι για το πρώτο σκέλος της απάντησης, αφού ο Πατησιώτης έδωσε εξηγήσεις κι εννοούσε κάτι άλλο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”