Ναι κοιτα τι υφος εχει οταν κοπαναει το λαστιχο.Καλη τυχη.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Cecily Anne έγραψε: 30 Απρ 2018, 00:32
Μου αρέσουν τα χέρια της.
αυτο παει να πει"σημασια στην λεπτομερεια"
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ρε αυτό που λέει ότι ο γυμναστής δεν γυμνάζεται είναι μούφα. Ο δικός μου ξεσκίζεται. Αλλά είναι τουμπανάκι. Έχουμε κάνει άπειρες φορές παρέα πρόγραμμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
μια χαρά μου φάνηκε εμένα. Ουτε τρομερή και αφόρητη ζέστη, ουτε ήλιο. Μια άνετη ημισυννεφιά είχε, θα 'λεγα. Εγώ ξηγήθηκα ποδηλατάδα και μονοζυγιές στο Τρίτση.
Cecily Anne έγραψε: 05 Μάιος 2018, 15:18
Ρε αυτό που λέει ότι ο γυμναστής δεν γυμνάζεται είναι μούφα. Ο δικός μου ξεσκίζεται. Αλλά είναι τουμπανάκι. Έχουμε κάνει άπειρες φορές παρέα πρόγραμμα.
καλά υπερβάλει χάριν του βίντεο.
αυτό που μ'άρεσε είναι με το κολάν.
αν φοράει φόρμα η γυναίκα περνά απαρατήρητη και δεν της δίνει σημασία κανείς,αλλά αν φορά κολάν αλλάζει το πράμα!
(στο 9 είναι)
μια χαρά μου φάνηκε εμένα. Ουτε τρομερή και αφόρητη ζέστη, ουτε ήλιο. Μια άνετη ημισυννεφιά είχε, θα 'λεγα. Εγώ ξηγήθηκα ποδηλατάδα και μονοζυγιές στο Τρίτση.
Δεν είμαι Αθήνα ρε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”