εχω ακουσει φθηνοτερα καλωδια,που παιζουν καλυτερα απο πολυ ακριβοτερα.ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 11:55Όχι, δεν υποστηρίζω κάτι τέτοιο. Η εταιρεία καλώς τα δίνει διότι πουλάει ένα premium προϊόν του οποίου την προώθηση μπορεί να στηρίζει επίσης σε παρόμοια επιχειρηματολογία. Απευθύνεται σε κοινό που πρέπει να πείσει για την ανάγκη ακριβών υλικών στα δικά της μηχανήματα. Άρα θα φαινόταν ανακόλουθη αν ας πούμε σε κάποιο διαφημιστικό της υλικό ή video χρησιμοποιούσε "φτηνά" καλώδια.akirav έγραψε: 17 Ιαν 2019, 03:24 τελικα δεν θυμομουν λαθος
2500 ειχαν τα 3μ. https://www.listeningpost.co.nz/Product ... 0__N.27756
θεωρεις δλδ οτι μια εταιρεια ενισχυτικων πεταει 5000 για να ακουει τα μηχανηματα της
ενω θα εκανε την ιδια δουλεια με 500-1000 ξερωγω
πασο
Αυτό που συζητάμε είναι αν αξίζει τέτοια επένδυση ή αν από ένα χρηματικό όριο και μετά πληρώνεις απλώς επιτυχημένο marketing. Δηλαδή μπορώ να ακούσω διαφορές από ένα ηχείο 300 Ευρώ σε ένα 3000 και από ένα 3000 σε ένα 30.000. Εύκολα, εκτός και αν έχουν γίνει λάθη στο υπόλοιπο σύστημα. Δεν είμαι βέβαιος ότι θα ακούσω τον ίδιο βαθμό διαφοράς σε καλώδια 100 -> 500 -> 2000 Ευρώ. Για να μη κάνω τον έξυπνο δεν έχω τόση πείρα από υπερακριβά καλώδια σε ελεγμένες συνθήκες ώστε να μπορώ να σχηματίσω άριστη προσωπική γνώμη. Υποψιάζομαι απλώς υπερβολές. Δηλαδή αν είναι τόσο σημαντικός παράγοντας η καθαρότητα του ασημιού στο καλώδιο τι γίνεται πχ με τα ποδαράκια στις λυχνίες που μπορεί να έχεις λιγότερο ευγενή μέταλλα; Το ίδιο και με άλλα σημεία της διαδρομής του σήματος.
Αυτο ισχυει και στα μηχανηματα.