!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Τσίπρας «τέλειωσε» τον Μητσοτάκη με τη ρηματική διακοίνωση των Σκοπιανών: «Δεν αναγνωρίζεται μακεδονικό έθνος»

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Ο Τσίπρας «τέλειωσε» τον Μητσοτάκη με τη ρηματική διακοίνωση των Σκοπιανών: «Δεν αναγνωρίζεται μακεδονικό έθνος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 14:42 Δηλαδη ο Τσιπρας υποστηριξε τον Καμμενο:

α) και στη συνταξη του plan B.

β) και του εδωσε την αδεια να το παρουσιασει αυτος στους Αμερικανους στην Γουασιγκτον.

γ) και εδιωξε τον Κοτζια απο την κυβερνηση ο οποιος λυσσαξε επειδη ο Τσιπρας τον αφησε ΕΚΤΟΣ plan B (αυτο εγινε γιατι ο Κοτζιας ουτε που ηθελε να ακουσει για τετοιο ενδεχομενο).

δ) και εστειλε τον Πανο στη Ρωσια να το συζητησει και με τους Ρωσους,

.
Εξήγησέ μου μήπως δεν καταλαβαίνω καλά. Υποστηρίζεις ότι η κυβέρνηση δεν ήθελε πραγματικά να προχωρήσει η συμφωνία αλλά ήθελαν να μπλοκαριστεί από τα Σκόπια για να φανούμε εμείς οι καλοί της υπόθεσης στην διεθνή κοινότητα;

Αν ισχύει αυτό μάλλον δεν ζύγισαν σωστά τα πράγματα και βρίσκονται τώρα να υποστηρίζουν μία συμφωνία την οποία και οι ίδιοι δεν πιστεύουν ως επωφελή για την χώρα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Ο Τσίπρας «τέλειωσε» τον Μητσοτάκη με τη ρηματική διακοίνωση των Σκοπιανών: «Δεν αναγνωρίζεται μακεδονικό έθνος»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Τι να σου εξηγήσει; Μαλακίες βγάζει απ' το κεφάλι του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Ο Τσιπρας ηθελε να περασει η συμφωνια.

Ο Καμμενος δεν ηθελε.

Για ενα διαστημα φαινοταν οτι ο Ζαεφ ειχε δεν ειχε 50% πιθανοτητες να βρει τις ψηφους που του ελειπαν...

και καπου εκει επεισε ο Καμμενος τον Τσιπρα να επεξεργαστουν ενα Plan B.

Αυτο εγινε χωρις την συγκαταθεση του Κοτζια και γι' αυτο το παρουσιασε στους Αμερικανουσς ο Πανος και οχι ο Κοτζιας.

Αυτο τι σημαινει;

Οτι ο Πανος εξασφαλισε απο τον Αλεξη ηγεμονικα προνομια και κακως κατα τη γνωμη μου διαμαρτυρεται τωρα.

.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 14:52 Οι Αμερικανοι ενθουσιαστηκαν με αυτο και θα ξεκιναγε η εφαρμογη του ευθυς εαν η Συμφωνια δεν περνουσε στα Σκοπια.

.
με την χαρά έμειναν και οι αμερικάνοι δηλαδή. Ελπίζω να μην κλαίνε και εκείνοι που τους γέλασε ο τσίπρας. :003:

Αρίστο στην ουσία νομίζω οτι έτσι δεν σώζεται, δεν ξέρω πώς αλλά νομίζω όχι έτσι.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 14:52
enaon έγραψε: 17 Ιαν 2019, 14:49
Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 14:48 Ουσιαστικα λοιπον αν θελετε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους η μονη αντιπολιτευση ΟΥΣΙΑΣ και οχι ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ στη Συμφωνια των Πρεσπων ηταν το plan B του Καμμενου.

.
τι ουσία είχε; σε δάκρυα κατέληξε, νερό και αλάτι ήταν.

Οι Αμερικανοι ενθουσιαστηκαν με αυτο και θα ξεκιναγε η εφαρμογη του ευθυς εαν η Συμφωνια δεν περνουσε στα Σκοπια.

.
Πωπω αυτοί οι Σκοπιανοί, μέχρι και το βήχα των Αμερικάνων κόβουν

Ντροπή ρε
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

enaon έγραψε: 17 Ιαν 2019, 14:59
Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 14:52 Οι Αμερικανοι ενθουσιαστηκαν με αυτο και θα ξεκιναγε η εφαρμογη του ευθυς εαν η Συμφωνια δεν περνουσε στα Σκοπια.

.
με την χαρά έμειναν και οι αμερικάνοι δηλαδή. Ελπίζω να μην κλαίνε και εκείνοι που τους γέλασε ο τσίπρας. :003:

Αρίστο στην ουσία νομίζω οτι έτσι δεν σώζεται, δεν ξέρω πώς αλλά νομίζω όχι έτσι.

Tι να σωθει;

Εγω ειμαι υπερ της Συμφωνιας απο το 2007-2008.

Και ο Καμμενος ηταν εναντιον απο το 2007 (ο μονος στην κυβερνηση Καραμανλη).

Ο Πανος ειχε ΠΑΝΤΑ συνεπη σταση στο ζητημα ανεξαρτητα αν αυτη για μενα ηταν λαθος.

.
Άβαταρ μέλους
enaon

ναι οκ, εγώ από την άλλη έλεγα οτι η λύση είναι να ανεβάσουμε τα λεοπαρντ, δεν έβλεπα άλλη, κάποιος θα το έλυνε αν δεν το καναμε.
Τρίκαλος
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τρίκαλος »

"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:03 Και ο Καμμενος ηταν εναντιον απο το 2007 (ο μονος στην κυβερνηση Καραμανλη).
Όταν είσαι κατά καταψηφίζεις τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβερνήσεως και φυσικά δεν μπαίνεις σε αυτήν.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:03
Tι να σωθει;

Ο Πανος ειχε ΠΑΝΤΑ συνεπη σταση στο ζητημα ανεξαρτητα αν αυτη για μενα ηταν λαθος.

.
Αυτό που κατάφερε τελικά ήταν να στηρίξει την κυβέρνηση που πραγματοποίησε την συμφωνία. Αν υπάρξει πρόβλημα θα θεωρείται και αυτός υπεύθυνος γιατί είχε πολλές ευκαιρίες να μην επιτρέψει να προχωρήσει η συμφωνία και δεν έκανε τίποτα. Και το "με κορόιδεψαν κ πρόεδρε" μπορεί να στέκει ως δικαιολογία για απλούς ανθρώπους όχι για υπουργό.

Τελικά θα βρεθεί ένας άνθρωπος που συνεργάστηκε σε υψηλό επίπεδο με τον Τσίπρα και δεν θεωρεί ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη του;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

enaon έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:07 ναι οκ, εγώ από την άλλη έλεγα οτι η λύση είναι να ανεβάσουμε τα λεοπαρντ, δεν έβλεπα άλλη, κάποιος θα το έλυνε αν δεν το καναμε.

Θα γινοταν αυτο σιγουρα αν την επομενη στιγμη δεν θα μας κηρυττε τον πολεμο η Τουρκια η οποια θεωρει τα Σκοπια προστατευομενη της χωρα.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:10
Αρίστος έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:03
Tι να σωθει;

.
Αυτό που κατάφερε τελικά ήταν να στηρίξει την κυβέρνηση που πραγματοποίησε την συμφωνία. Αν υπάρξει πρόβλημα θα θεωρείται και αυτός υπεύθυνος γιατί είχε πολλές ευκαιρίες να μην επιτρέψει να προχωρήσει η συμφωνία και δεν έκανε τίποτα. Και το "με κορόιδεψαν κ πρόεδρε" μπορεί να στέκει ως δικαιολογία για απλούς ανθρώπους όχι για υπουργό.

Τελικά θα βρεθεί ένας άνθρωπος που συνεργάστηκε σε υψηλό επίπεδο με τον Τσίπρα και δεν θεωρεί ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη του;

Δεν ισχυει. Ηταν υποχρεωμενος να παραμεινει στην κυβερνηση μεχρι να δει αν θα ψηφισουν τη Συμφωνια οι Σκοπιανοι γιατι ΑΝ ΔΕΝ την ψηφιζαν τοτε θα ειχε επιτελικο ρολο στην εφαρμογη του Plan B (το οποιο βασιζοταν σε κοινη εξωνατοικη δραση των ενοπλων δυναμεων Ελλαδας και ΗΠΑ σε Σκοπια και σε οσες αλλες χωρες συμφωνουσαν). :D

.
Άβαταρ μέλους
enaon

πάντως παιδιά είναι λίγο σαν οουυυυφ όλο αυτό, βρήκαμε κάποιον να φταίει. Εκτός αν αλήθεια πιστεύουμε οτι τα πηγαίναμε καλά, θα το αποφεύγαμε πάλι όπως στο βουκουρέστη, άνετα.

Μας κρέμασαν στα μανταλάκια απο τότε νομίζω. Κοιτούσα γύρω μου και έβλεπα χαροπές φάτσες, σαν να ειχε σκάσει ο βεζούβιος και να λέγαμε χοχο βεγγαλικά.
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Τους παίζουν στα δάχτυλα όλους οι Σκοπιανοί, ε Αρίστο;
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
enaon

ST48410 έγραψε: 17 Ιαν 2019, 15:10 Τελικά θα βρεθεί ένας άνθρωπος που συνεργάστηκε σε υψηλό επίπεδο με τον Τσίπρα και δεν θεωρεί ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη του;
αντικειμενικά στ πάντως, εγώ το λέω και προσόν αυτό, έχει να κάνει με τον χώρο που είσαι, δεν το θεωρώ τιμή να μην προδώσεις πολιτικό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”