εμενα μου αρεσει μονο το κλουβι αλλα να ειχε και φιμωτροκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:09
https://www.lifo.gr/articles/erotica_ar ... is-athinas
για οταν με ζαλιζει
εμενα μου αρεσει μονο το κλουβι αλλα να ειχε και φιμωτροκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:09
ΝΟΜΊΖΩ σε κάποιες φωτό είναι με δεμένο στόμα(βασικά είναι συνέντευξη αν κατάλαβες κάποιου artist του BDSM χώρου )και δείχνει αρκετές φωτό από τις εκδηλώσεις.lolek1 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:23εμενα μου αρεσει μονο το κλουβι αλλα να ειχε και φιμωτροκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:09
για οταν με ζαλιζει
καποιο φετιχ θα ειναι αυτοκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:26ΝΟΜΊΖΩ σε κάποιες φωτό είναι με δεμένο στόμα(βασικά είναι συνέντευξη αν κατάλαβες κάποιου artist του BDSM χώρου )και δείχνει αρκετές φωτό από τις εκδηλώσεις.lolek1 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:23εμενα μου αρεσει μονο το κλουβι αλλα να ειχε και φιμωτροκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:09
για οταν με ζαλιζει
πάντως κι εμένα το δέσιμο μ'αρέσει,αλλά στα μάτια.
έχω μυωπίαlolek1 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:28καποιο φετιχ θα ειναι αυτοκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:26ΝΟΜΊΖΩ σε κάποιες φωτό είναι με δεμένο στόμα(βασικά είναι συνέντευξη αν κατάλαβες κάποιου artist του BDSM χώρου )και δείχνει αρκετές φωτό από τις εκδηλώσεις.lolek1 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:23
εμενα μου αρεσει μονο το κλουβι αλλα να ειχε και φιμωτρο
για οταν με ζαλιζει
πάντως κι εμένα το δέσιμο μ'αρέσει,αλλά στα μάτια.
Τα κλειστοφοβικά άτομα δε δέχονται να δεθούν συνήθως. Εκτός κι αν το δουλέψει πολύ το θέμα και είναι διαταγή άνωθεν. Αλλά και ένας σωστος κυριαρχος δε θα έβαζε σε τέτοια διαδικασία το άλλο άτομο. Γνώμη μου.zteo έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:32Για παραδειγμα ξερουν αρκετοι οτι εαν δεσεις με σκοινι ατομο που εχει κλειστοφοβια μπορει να παθει κριση πανικου.Η πως να απολυμαινουν σωστα για παραδειγμα εναν δονητη?Για τετοιες γνωσεις μιλαω.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:27 Με απόλυτη σιγουριά μπορώ να σου πω πως σε ότι αφορά τα θέματα υγιεινής και καθαριότητας, πρέπει να κρατάς τον χώρο σου καθαρό και να κάνεις ντους μια φορά τη μέρα οπωσδήποτε.
Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω, δε μπορώ να βοηθήσω.
Βασικά αυτό είναι αμφισβητούμενο
Μη κολας σε ενα παραδειγμα.Το θεμα ειναι τι επιδραση θα ειχε ενα τετοιο βιβλιο στα μη μυημενα ατομα.Naida έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:38Τα κλειστοφοβικά άτομα δε δέχονται να δεθούν συνήθως. Εκτός κι αν το δουλέψει πολύ το θέμα και είναι διαταγή άνωθεν. Αλλά και ένας σωστος κυριαρχος δε θα έβαζε σε τέτοια διαδικασία το άλλο άτομο. Γνώμη μου.zteo έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:32Για παραδειγμα ξερουν αρκετοι οτι εαν δεσεις με σκοινι ατομο που εχει κλειστοφοβια μπορει να παθει κριση πανικου.Η πως να απολυμαινουν σωστα για παραδειγμα εναν δονητη?Για τετοιες γνωσεις μιλαω.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:27 Με απόλυτη σιγουριά μπορώ να σου πω πως σε ότι αφορά τα θέματα υγιεινής και καθαριότητας, πρέπει να κρατάς τον χώρο σου καθαρό και να κάνεις ντους μια φορά τη μέρα οπωσδήποτε.
Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω, δε μπορώ να βοηθήσω.
Οχι, δε θα βοηθούσε.zteo έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:24 Για να κανω μια ερευνα αγορας.Εαν υπηρχε ενα βιβλιο που θα μιλουσε για για ολες αυτες τις Bdsm πρακτικες για κανονες ασφαλειας,θεματα υγιεινης και καθαριοτητας θα βοηθουσε στην απενοχοποιηση αυτων των πρακτικων η οχι?
Κόλλησα γιατί ταυτίστηκα με την κρίση πανικούzteo έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:41
Μη κολας σε ενα παραδειγμα.Το θεμα ειναι τι επιδραση θα ειχε ενα τετοιο βιβλιο στα μη μυημενα ατομα.
Βραστό νερό, και σκούπισμα με πανί που το έχεις βρέξει με καθαρό οινόπνευμαzteo έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:32
Η πως να απολυμαινουν σωστα για παραδειγμα εναν δονητη?Για τετοιες γνωσεις μιλαω.
Ξέρω τι είναι το BDSM. Παρόλα αυτά, είναι παλαβά, πώς να το κάνουμε;Otto Weininger έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:43Αν δεν γίνουν σωστά ναι. Άλλωστε για bdsm μιλάει ο άνθρωπος.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:42Ήμαρτον τι διαβάζω; Πρακτικές που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς;;zteo έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:39 Μα για τετοιες πρακτικες μιλαω.Επειδη η μη σωστη χρηση τετοιων πρακτικων μπορει να προκαλεσει τραυματισμους ακομα και σοβαρους αναρωτιεμαι εαν θα επρεπε να υπαρχει ενα βιβλιο που να μιλαει για την ασφαλη χρηση τετοιψν πρακτικων.
Το σαδομαχό είναι ένοχο, όχι ενοχοποιημένο.zteo έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:24 Για να κανω μια ερευνα αγορας.Εαν υπηρχε ενα βιβλιο που θα μιλουσε για για ολες αυτες τις Bdsm πρακτικες για κανονες ασφαλειας,θεματα υγιεινης και καθαριοτητας θα βοηθουσε στην απενοχοποιηση αυτων των πρακτικων η οχι?
Δεν είναι τρελά, γούστα είναι.Gherschaagk έγραψε: 17 Ιαν 2019, 08:38Ξέρω τι είναι το BDSM. Παρόλα αυτά, είναι παλαβά, πώς να το κάνουμε;Otto Weininger έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:43Αν δεν γίνουν σωστά ναι. Άλλωστε για bdsm μιλάει ο άνθρωπος.Gherschaagk έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:42
Ήμαρτον τι διαβάζω; Πρακτικές που μπορούν να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς;;
Καλα μαντάμ. Μην βαράτε