!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιχείρηση Κίρκη - εντυπώσεις
- wooded glade
Επιχείρηση Κίρκη - εντυπώσεις
Η επιχείρηση Κίρκη είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της.
Στις Πρέσπες πάμε καλά, είμαστε στο 150.
Από όλη την ιστορία εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανε ο Καμένος.
Η εξήγηση του Μητσοτάκη ότι ήταν στημένο, δεν με βρίσκει σύμφωνο ή τουλάχιστον δεν το θεωρώ εξήγηση του φαινομένου.
Γιατί να αφήσει το υπουργείο του το ωραίο και να μην κάνει μία μικρή κωλοτούμπα ;
Όποιος μου εξηγήσει το φαινόμενο Καμένου (που είναι και η πηγή της όλης φασαρίας) πάει για ένα μαντολάτο με pm.
Στις Πρέσπες πάμε καλά, είμαστε στο 150.
Από όλη την ιστορία εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανε ο Καμένος.
Η εξήγηση του Μητσοτάκη ότι ήταν στημένο, δεν με βρίσκει σύμφωνο ή τουλάχιστον δεν το θεωρώ εξήγηση του φαινομένου.
Γιατί να αφήσει το υπουργείο του το ωραίο και να μην κάνει μία μικρή κωλοτούμπα ;
Όποιος μου εξηγήσει το φαινόμενο Καμένου (που είναι και η πηγή της όλης φασαρίας) πάει για ένα μαντολάτο με pm.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Re: Επιχείρηση Κίρκη - εντυπώσεις
Γιατί αν το κράταγε θα φορτωνόταν το μεγαλύτερο βάρος αυτού που ο ίδιος ορίζει ως προδοσία.wooded glade έγραψε: 17 Ιαν 2019, 01:51 Γιατί να αφήσει το υπουργείο του το ωραίο και να μην κάνει μία μικρή κωλοτούμπα ;
Δεν ξεφορτώθηκε το υπουργείο, την ευθύνη του ξεφορτώθηκε. Έτσι νομίζει τουλάχιστον.
Φάτο εσύ το μαντολάτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η κοιτίδα των ψηφοφόρων του Καμένου είναι από τον εθνικιστικό χώρο, τι δεν καταλαβαίνεις;
the end
- wooded glade
Που τους βρήκε τους ψηφοφόρους του εθνικιστικού, του διεθνικιστικού, δεν καταλαβαίνω.Πάνας έγραψε: 17 Ιαν 2019, 01:59 Η κοιτίδα των ψηφοφόρων του Καμένου είναι από τον εθνικιστικό χώρο, τι δεν καταλαβαίνεις;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 17 Ιαν 2019, 02:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Μαυροβασίλης
δεν υπάρχει επιχείρηση σε εξέλιξη, πρόκειται ήδη για γουρούνια
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- wooded glade
- wooded glade
Να δεχτώ εθνικιστική ευαισθησία του Πάνου τον Ιούνιο, για να σας κάνω το χατήρι.
Τους πήρε μαζί του τότε που τα έσπασε με την ΝΔ. Μη μου πεις ότι δεν είχε η ΝΔ τέτοια πράγματα... μάζεψε και μερικούς ξώφαλτσα.wooded glade έγραψε: 17 Ιαν 2019, 02:03Που τους βρήκε τους ψηφοφόρους του εθνικιστικού, του διεθνικιστικού, δεν καταλαβαίνω.Πάνας έγραψε: 17 Ιαν 2019, 01:59 Η κοιτίδα των ψηφοφόρων του Καμένου είναι από τον εθνικιστικό χώρο, τι δεν καταλαβαίνεις;
the end
- wooded glade
Ότι θες είχε η ΝΔ, αλλά ο ΠΚ ήταν στο 1.5% πλέον.Πάνας έγραψε: 17 Ιαν 2019, 02:08Τους πήρε μαζί του τότε που τα έσπασε με την ΝΔ. Μη μου πεις ότι δεν είχε η ΝΔ τέτοια πράγματα... μάζεψε και μερικούς ξώφαλτσα.wooded glade έγραψε: 17 Ιαν 2019, 02:03Που τους βρήκε τους ψηφοφόρους του εθνικιστικού, του διεθνικιστικού, δεν καταλαβαίνω.Πάνας έγραψε: 17 Ιαν 2019, 01:59 Η κοιτίδα των ψηφοφόρων του Καμένου είναι από τον εθνικιστικό χώρο, τι δεν καταλαβαίνεις;
Μία τελευταία αναλαμπή προς αυτήν την κατεύθυνση τον Ιούνιο - δεν την έκανε.
Είχε 1,5% και μάζεψε και τους παλιούς ΠΑΣΟΚους που δεν πήγαινε το χέρι τους να ψηφίσουν «αριστερά». (αυτοί κυρίως από το στράτευμα)
the end
- wooded glade
Συγγνώμη, στα αποτελέσματα 2012 είσαι ακόμα ;Πάνας έγραψε: 17 Ιαν 2019, 02:14 Είχε 1,5% και μάζεψε και τους παλιούς ΠΑΣΟΚους που δεν πήγαινε το χέρι τους να ψηφίσουν «αριστερά». (αυτοί κυρίως από το στράτευμα)
Γιατί, υπάρχουν πολλοί Αρίστοι;wooded glade έγραψε: 17 Ιαν 2019, 02:17Συγγνώμη, στα αποτελέσματα 2012 είσαι ακόμα ;Πάνας έγραψε: 17 Ιαν 2019, 02:14 Είχε 1,5% και μάζεψε και τους παλιούς ΠΑΣΟΚους που δεν πήγαινε το χέρι τους να ψηφίσουν «αριστερά». (αυτοί κυρίως από το στράτευμα)
the end
- wooded glade
Ο Αρίστος είναι σανέλ ;Πάνας έγραψε: 17 Ιαν 2019, 02:20Γιατί, υπάρχουν πολλοί Αρίστοι;wooded glade έγραψε: 17 Ιαν 2019, 02:17Συγγνώμη, στα αποτελέσματα 2012 είσαι ακόμα ;Πάνας έγραψε: 17 Ιαν 2019, 02:14 Είχε 1,5% και μάζεψε και τους παλιούς ΠΑΣΟΚους που δεν πήγαινε το χέρι τους να ψηφίσουν «αριστερά». (αυτοί κυρίως από το στράτευμα)
Αν είναι, είναι δύο μαζί με τον "Αρχεσίλαο", σε όλη την ιστορία των πχόρουμ-πχόρουμ.com.
Ο Πανούλης είπε στους δικούς του το καλοκαίρι "αφήστε το - δεν θα το ψηφίσουν τα Σκόπια" !
Είναι δηλώσεις αυτές ;;;
Από που κι ως που δεν θα ψηφίσω Λεβέντη εγώ αλλά θα ψηφίσω κάποτε Πανούλη, αν δεχτούμε ότι α) είμαι εθνικιστής, β) δεν πάω ποτέ στα αβγά.
Συγγνώμη αλλά δεν έχουμε λογική εξήγηση.
Ήταν, μετά πήδηξε στον ΞΥΡΙΖΑ.
Ο Πάνος μπορεί να συστρατευθεί πάλι με την ΝΔ κανείς δεν ξέρει.
the end
- wooded glade
Δεν έκανε όμως καμία κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση.Πάνας έγραψε: 17 Ιαν 2019, 02:30 Ήταν, μετά πήδηξε στον ΞΥΡΙΖΑ.
Βέβαια είχαμε το προηγούμενο Σαμαρά. Με Αντουάν δε, δεν ήταν καν αίτημα βάσεως. Κλάφτηκε στον πλέϊ στέϊσιον, ο πλέϊ στέϊσιον πήγε στον παππού και του είπε "έλα μωρέ τώρα, άστο το παιδί" και έτσι έγινε η επιστροφή.
Τα πάντα όλα γίνονται.
* είσαι υποψήφιος για το μαντολάτο εκτός αν προκύψει πιό καλή ερμηνεία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-