Σας παει γαμιοντας λεμεApergos8 έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:41Από το 2015 έχουν να γίνουν εκλογές.Στη Μακεδονία και στην Αττική σκούρα τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ.Ο Τσίπρας μετρα τους τελευταίους μήνες στην πρωθυπουργία και το ξέρει κι αυτός.Υδράργυρος έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:07 Ο τσιπρας δεν εχει χασει ουτε μια μαχη. Απο νικη σε νικη παει. Συντομα η συλλογη του θα εμπλουτιστει με το σκαλπ του κουλη
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
151 ΝΑΙ - 148 ΟΧΙ
- Υδράργυρος
Re: 151 ΝΑΙ - 148 ΟΧΙ
- Τοξοβόλος_UK
Δεν συναρτώνται απόλυτα (ούτε καν καλά) τα δυο αυτά. Αρκετοί από τους αντίθετους στη συμφωνία eventually θα ρίξουν ξανά ΣΥΡΙΖΑ καθώς κοινωνικές παροχές που θα δώσει επιτρέπει να ανασάνουν κάπως ενώ θα έχουν σε χαμηλότερη ιεράρχιση τη συμφωνία.Patriot έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:56 Στην συμφωνία των Πρεσπών αντιτίθεται το 75-85% των Ελλήνων. Επαρκεί το υπόλοιπο 15-25% για να κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ;Πολύ δύσκολα.Πάντως πέρα από τα σενάρια αν ο Τσίπρας ήξερε ότι θα κερδίσει τις εκλογές θα είχε πάει ήδη σε εκλογές δεν είναι βλάκας να χάνει ευκαιρίες.
Στην Αττική ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα πάει πολύ καλά στις βουλευτικές. Είναι μεγάλες λαικές περιοχές που δύσκολα θα το ρίξουν Κούλη ειδικά αν έχουν προηγηθεί οι παροχές.
Που κολάνε αυτά; Θα γυρίσουν το τι λέει η συμφωνία; Κατάλαβες τι έγραψα;Juno έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:32Και μόλις φύγει ο Ζάεφ από την εξουσία, έτσι και τα γυρίσουν, εμείς θα τους βγάλουμε από ΕΕ και ΝΑΤΟ.Pirate7G έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:02 Πάντως και ο Ζαεφ, μέσω της ρηματικής διακοίνωσης, ξεκαθάρισε και το θέμα περί εθνικότητας. Πάει κι αυτό το άτοπο επιχείρημα της ακροδεξιάς, που ειπώθηκε καθαρά για μικροκομματικους λόγους.![]()
![]()
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Northern Spirit έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:55 Ιστορικη ημερα...Ο Τσιπρας και η Μει κερδισαν ψφους εμπιστοσυνης..![]()

Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Ειναι λιγο αστειο ο Τσιπρας να λεει πως ο Μητσοτακης εχει την δυναμη του λαικισμου, ολος ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτον στηριχτηκε για να εκλεγει.Αρίστος έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:13 ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ.
ΤΟΝ ΜΑΣΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ.
Καλώντας, δε, τον κ. Μητσοτάκη σε debate, σημείωσε:
«Θέλετε να το κάνουμε και στον ΣΚΑΪ, να σπάσουμε το εμπάργκο; Θέλετε στη Δημόσια Τηλεόραση; Όπου θέλετε.
»Εγώ έχω επιχειρήματα, εσείς όχι. Εμείς έχουμε τη δύναμη των επιχειρημάτων μας, εσείς τη δύναμη του λαϊκισμού.
»Να συγκρίνουμε τα επιχειρήματα με τα συνθήματα. Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα έρθει σε τηλεοπτική αναμέτρηση μαζί μου».
.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Κυβέρνηση με 145 βουλευτές συνεχίζει να κυβερνάει εξαγοράζοντας 6 άλλους με υπουργεία. Καλά πάμε.
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Έτσι. Ησυχία, Τάξις και Ασφάλεια.Χαοτικός έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:37Αν και στα παπάρια μου, (με ξέρεις τώρα. Εγώ λέω χειρότερα) αλλά θα το αναφέρω για να γουστάρω που είμαστε με τη νομιμότητα και σας βάζουμε στη θέση σας.![]()
Σβήσιμο λέμε!
Στηρίζω Χαοτικό, για να εκλείψει το χάος!!!

Ναι αλλά δεν το σβήσανε. Είναι νόμιμο φαίνεται να καλείς σε παράνομες και αντικοινωνικές πράξεις.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Για το ΚΕΕΛΠΝΟ ή για τη Novartis θα τον βάλουν μέσα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δπουπιστε και πλύνετε καλά τον πισινό σας για τις εκλογές Ζαιοι. Πουτσα και καρατεΑρίστος έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:01Pam έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:57Τις δημοσκοπήσεις τις έχεις δει;Επίσης τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ σε Μακεδονία και Αττική που έχουν πιάσει πάτο τα έχεις δεί;Αρίστος έγραψε: 16 Ιαν 2019, 22:46
Βασικα οσο υπαρχει ο Κουλης δεν υπαρχει περιπτωση να μην βγαινει νικητης ο Τσιπρας.
Ακομη και ταβλι να παιξουν θα χασει το Κουλι.
.
Τις δημοσκοπησεις τις εχουμε για να σκουπιζουμε τον πισινο μας.
Εμεις σκοραρουμε στις εκλογες.
.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ναι η Μέρκελ ακουει Τσίπρας και τα κάνει πάνω της.Υδράργυρος έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:07 Ο τσιπρας δεν εχει χασει ουτε μια μαχη. Απο νικη σε νικη παει. Συντομα η συλλογη του θα εμπλουτιστει με το σκαλπ του κουλη
Οι κατσαρίδες επιβιώνουν οντωςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 16 Ιαν 2019, 23:43 Από bloomberg
https://www.bloomberg.com/news/articles ... te-tonight
Greek Prime Minister Alexis Tsipras, who’s ridden out a disastrous referendum, confidence votes, mutiny by his back-benchers and even the uproar that followed a deadly wildfire, is all set to show -- yet again -- that he’s a survivor.
Δεν ξέρω φίλε θα ρωτήσω τον Παπαδόπουλο της σαουδικής Αραβίας, τον λαυρεντιαδη και τον πετσιτη
Παντως βρε Αριστο με κανεις και απορω ...
Αριστερος δεν εισαι , εφοσον ψηφισες Καμμενο ... Τι βρισκεις λοιπον στην αριστερα και υπερασπιζεσαι με τοσο παθος τον ΣΥΡΙΖΑ ;;
Εχει αποδειχτει οτι διαπλεκεται οπως ολες οι εξουσιες ...
Εχει αποδειχτει οτι παραβιαζει το συνταγμα με καθε τροπο , αρνουμενος την ιδρυση Συνταγματικου Δικαστηριου...
Τα εχει κανει μουσκεμα στην Παιδεια και την Υγεια ...
Αποκτα καθεστωτικες τασεις ...
Δεν αναφερομαι στα Εθνικα θεματα για λογους αρχης ...και επειδη θεωρω οτι η αριστερα δρν εχει καμμια συμπαθεια για την πατριδα , εφοσον εναγκαλιζεται τον διεθνισμο ...
Τι σε κανει λοιπον να τον υπερασπιζεσαι ;;
Κανονικα τωρα , βλεποντας την συμπαιγνια του Καμμενου θα επρεπε να εισαι στα καγκελα ...
Απορω ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
Υποστηριζω ΣΥριζα-ΑΝΕΛ γιατι ειναι τα πρωτα ΛΑΙΚΑ κομματα εδω και 40 χρονια...
που πανε ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ τα κομματα των σαλονιων και του Κολωνακιου που τοσα χρονια χρεοκοπουσαν τη χωρα...
και εβγαζαν τα λεφτα στην Ελβετια.
ΟΣΟ ο διαπλεκομενος τυπος και τα πορνοκαλα βριζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τοσο εγω θα τους στηριζω γιατι ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ αποδειξη οτι δεν τα παιρνουν.
Αν καποια στιγμη δω να τους γλειφουν τοτε θα αναζητησω να ψηφισω αλλο κομμα.
.
που πανε ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ τα κομματα των σαλονιων και του Κολωνακιου που τοσα χρονια χρεοκοπουσαν τη χωρα...
και εβγαζαν τα λεφτα στην Ελβετια.
ΟΣΟ ο διαπλεκομενος τυπος και τα πορνοκαλα βριζουν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τοσο εγω θα τους στηριζω γιατι ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ αποδειξη οτι δεν τα παιρνουν.
Αν καποια στιγμη δω να τους γλειφουν τοτε θα αναζητησω να ψηφισω αλλο κομμα.
.