Leporello έγραψε: 16 Ιαν 2019, 20:27
Αφού τα νούμερα είναι με αναγωγή και δίνουν άθροισμα 69,1% τότε το υπόλοιπο 30,9% τι ψηφίζει;
Στην παράσταση νίκης το 59,6% εμφανίζεται να θεωρεί ότι θα νικήσει η ΝΔ , έναντι ενός 17,2% που θεωρεί ότι τελικά θα νικήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
59,6 + 17,2 = 76,8. / Υπόλοιπό 23,2% > ΔΞ/ΔΑ
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 20:31
double score ο κουλης παιδια, ευκαιρια εμεις οι πατριδοφρωνες να στηρίξουμε τα μικρά πατριωτόφρωνα κόμματα. Και η opinion poll, πολύ καλή εταιρα.
Στα "μικρα κομματα" εννοείς συριζα και κκε.
Να περάσει η συμφωνια των Πρεσπών και ας μην μπει στην βουλή ο σύριζα. Εχω παραγγείλει σοκολάτες τομπλερον, που ειναι και χαλαλ, να τρωω όταν περνα απο την βουλή η συμφωνία.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
double score ο κουλης παιδια, ευκαιρια εμεις οι πατριδοφρωνες να στηρίξουμε τα μικρά πατριωτόφρωνα κόμματα. Και η opinion poll, πολύ καλή εταιρα.
Να περάσει η συμφωνια των Πρεσπών και ας μην μπει στην βουλή ο σύριζα. Εχω παραγγείλει σοκολάτες τομπλερον, που ειναι και χαλαλ, να τρωω όταν περνα απο την βουλή η συμφωνία.
Δυσκοιλιότητα μην πάθεις
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 17:36Δεν μου αρέσει (το έθνος) και θελω να το καταστρέψω. Αν δεν σου αρεσει, πηγαινε σε αλλο εθνος.
Πατριδόφρων ο αναρχοάπλυτος!
Πήρες νέα γραμμή τώρα; Σπρώξιμο των μικρών κομμάτων για να κοπούν ψήφοι από την ΝουΔούλα;
Το φούμο δεν το γλιτώνετε!
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nandros την 16 Ιαν 2019, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
waldorf έγραψε: 16 Ιαν 2019, 21:19Nandros: εγώ δεν είμαι δεξιός,αλλά..
Πάλι με μένα ασχολείσαι;
Εγώ δεν μπήκα στο νήμα σου με το ΞΥΛΙΝΟ καραβάκι, να σε ειρωνευτώ για τις ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ που γράφεις για να το παίξεις ψαγμένος, αλλά τελικά ξεφτιλίζεσαι! Πχ:
waldorf έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 18:07Το παπόρο θα περιμένει.
waldorf έγραψε: 01 Σεπ 2018, 19:11Όπως και να`χει τελείωσα το παπόρο
waldorf έγραψε: 21 Αύγ 2018, 20:12Πάει καλά το παπόρο αν και το είχα φοβηθεί στην αρχή.
Άναυτε ορεσίβιε, ΠΑΠΟΡΙΑ ή ΒΑΠΟΡΙΑ είναι τα ατμόπλοια!
Ξεφορτώσου με λοιπόν!
.
Αυτό δείχνει την πραγματικη σκέψη των εθνομηδενιστων.Δεν τους πειράζει και να καταστραφούν αρκεί πρώτα να καταστρέψουν το έθνος και τη χώρα όσο πιο πολύ γίνεται.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.