Μιλάμε για πολιτικό σαλτιμπάγκο!Γάταρος έγραψε: 16 Ιαν 2019, 05:47 Αυτή τη φορά για το θέμα της οικογενειακής ευθύνης και μάλιστα μιλάμε για κωλοτούμπα που έγινε μέσα σε λίγα λεπτά.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Nέα ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Γεωργιάδη
Re: Nέα ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Γεωργιάδη
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Μα γι' αυτό λέω ότι είσαι κομματόσκυλο. Ανέκαθεν ήσουν. Το κομματόσκυλο συνεχίζει να υποστηρίζει ένα συγκεκριμένο κόμμα ακόμα κι αν διαφωνεί με το τι έχει μαζευτεί εκεί μέσα ή ακόμα κι αν διαφωνεί με τον πρόεδρό του ή ακόμα κι αν διαφωνεί με τις πολιτικές του. Γι' αυτό σε ξεχώρισα από τον under που είναι μπουμπουκομπότ. Αν ο Γεωργιάδης πάει στο κκε ο under θα γίνει μαρξιστής αλλά εσύ θα παραμείνεις στη νδ ακόμα κι αν γίνει πρόεδρος της ο Σώρρας ακριβώς γιατί ως κομματόσκυλο δεν έχεις ιδεολογικές αρχές.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιαν 2019, 16:07 Εγώ είμαι Νεοδημοκράτης. Ανέκαθεν. Δεν ήθελα Μητσοτάκη για πρόεδρο είναι η αλήθεια, γιατί μαζεύει στην ΝΔ όλα τα νεοφιλ λιμά.
Σκεφτόμουν να ψηφίσω Νέα Δεξιά αυτή τη φορά, αλλά όχι.
ΝΔ για να ξεκουμπιστεί η χολέρα.
Σε κάθε περίπτωση, λεκανατζου αριστερών δεν έγινα και δεν θα γίνω ποτέ αγαπητέ συριζαυγιτη.
Οι νεοδημοκράτες διαχρονικά είναι οι μπιντέδες των κομμουνιστών σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που υιοθετούν μέχρι και την ορολογία τους.
Ο αρχηγός σας ποτέ δε θα τολμούσε να ξεφύγει από την κομμουνιστική αργκό χρησιμοποιώντας π.χ. τη λέξη λαθρομετανάστης.

Η νδ δεν είναι η λεκανατζού της Αριστεράς, η νδ του Τατσόπουλου είναι η Αριστερά.

Έτσι έχουν τα πράγματα αγαπητέ νεοζαίε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 16 Ιαν 2019, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Ο Καμμένος πράγματι έφερε στην κουβέντα το γιο του Βούτση χωρίς κανένα άλλο από το να τον πλήξει προσωπικά. Λέρα 100% δεν διαφωνώ.
Όταν ο Άδωνις αναφέρεται στην Κουντουρά, δεν της επιτίθεται, συμψηφίζει τις δικές τις "κατηγορίες" με αυτές που δέχεται ο ίδιος ως "ακροδεξιός".
Όταν ο Άδωνις αναφέρεται στην Κουντουρά, δεν της επιτίθεται, συμψηφίζει τις δικές τις "κατηγορίες" με αυτές που δέχεται ο ίδιος ως "ακροδεξιός".
Εγώ είμαι το ακριβώς αντίθετο. Το ότι ψηφίστηκε ο Μητσοτάκης από τον κόσμο με έκανε να τον προσέξω. Όταν δε έβαλε Άδωνι αντιπρόεδρο, άρχισα να προσέχω περισσότερο.Otto Weininger έγραψε: 16 Ιαν 2019, 16:07 Εγώ είμαι Νεοδημοκράτης. Ανέκαθεν. Δεν ήθελα Μητσοτάκη για πρόεδρο είναι η αλήθεια, γιατί μαζεύει στην ΝΔ όλα τα νεοφιλ λιμά.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αρα αν μιλήσεις εσυ γατούλι με κάποιον ο οποιος αργότερα θα πει κατι κακό, θα φταις. Φακ Λοτζικ.Γάταρος έγραψε: 16 Ιαν 2019, 16:28
Ο αρχηγός σας ποτέ δε θα τολμούσε να ξεφύγει από την κομμουνιστική αργκό χρησιμοποιώντας π.χ. τη λέξη λαθρομετανάστης.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Και ο πατέρας της πού κολλάει;SuperRogue έγραψε: 16 Ιαν 2019, 17:37 Όταν ο Άδωνις αναφέρεται στην Κουντουρά, δεν της επιτίθεται, συμψηφίζει τις δικές τις "κατηγορίες" με αυτές που δέχεται ο ίδιος ως "ακροδεξιός".
Ο Μητσοτάκης στήριξε τη συγκεκριμένη ΜΚΟ ενώ ήταν ήδη γνωστό πως η praksis υποστηρίζει τη λαθροεισβολή και την κομμουνιστική αργκό.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 17:42Αρα αν μιλήσεις εσυ γατούλι με κάποιον ο οποιος αργότερα θα πει κατι κακό, θα φταις. Φακ Λοτζικ.Γάταρος έγραψε: 16 Ιαν 2019, 16:28
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δλδ αν καποιος ειναι φιλος και αλληλέγγυος των προσφύγων, τότε εσυ δεν του μιλάς; Τότε γιατι μου μιλάς εμένα;Γάταρος έγραψε: 16 Ιαν 2019, 17:45Ο Μητσοτάκης στήριξε τη συγκεκριμένη ΜΚΟ ενώ ήταν ήδη γνωστό πως η praksis υποστηρίζει τη λαθροεισβολή και την κομμουνιστική αργκό.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 17:42Αρα αν μιλήσεις εσυ γατούλι με κάποιον ο οποιος αργότερα θα πει κατι κακό, θα φταις. Φακ Λοτζικ.Γάταρος έγραψε: 16 Ιαν 2019, 16:28
μίστερ μαξ συμμετέχω σ' ένα δημόσιο φόρουμ και αντιπαρατίθεμαι στην προπαγάνδα σου, δεν κάνουμε παρέα.
Μάλλον πιο πολύ σε διακορεύει, παρά σου μιλάει, με το τρομπόνιασμα που σου ρίχνει.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 17:55Δλδ αν καποιος ειναι φιλος και αλληλέγγυος των προσφύγων, τότε εσυ δεν του μιλάς; Τότε γιατι μου μιλάς εμένα;Γάταρος έγραψε: 16 Ιαν 2019, 17:45Ο Μητσοτάκης στήριξε τη συγκεκριμένη ΜΚΟ ενώ ήταν ήδη γνωστό πως η praksis υποστηρίζει τη λαθροεισβολή και την κομμουνιστική αργκό.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 17:42
Αρα αν μιλήσεις εσυ γατούλι με κάποιον ο οποιος αργότερα θα πει κατι κακό, θα φταις. Φακ Λοτζικ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Βλέπεις τον Μητσοτάκη να πινει εσπρέσσο μαζί τους; Οχι, συμμετέχουν ολοι στην δημόσια σφαίρα και είναι θεμιτό να μιλάνε (οπως κανουμε εμεις τώρα), χωρις αυτο να σημαίνει οτι ταυτίζονται ή οτι ειναι "συμμαχικές δυνάμεις".Γάταρος έγραψε: 16 Ιαν 2019, 18:06 μίστερ μαξ συμμετέχω σ' ένα δημόσιο φόρουμ και αντιπαρατίθεμαι στην προπαγάνδα σου, δεν κάνουμε παρέα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Οπως το βλέπει ο καθένας. Αν τωρα επιμένετε στην εξίσωση:Kauldron έγραψε: 16 Ιαν 2019, 18:09 Μάλλον πιο πολύ σε διακορεύει, παρά σου μιλάει, με το τρομπόνιασμα που σου ρίχνει.
*Ο Μητσοτακης μιλάει με την Πραξις
*Η Πραξις ειναι αλλυλέγγυα με τους Πρόσφυγες
*Τοτε ο Μητσοτακης ειναι αλληλέγγυος με τους Προσφυγες
Τοτε τι σημαινει για την ΧΑ αυτό:

Τίποτα. Οι πολιτικοί μιλάνε όλοι με όλους. Έτσι πρέπει. Η "πράξις", δεν είναι πολιτικός φορέας, απ' όσο γνωρίζω. Επιμένεις, βλέπω να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Είναι από τις αγαπημένες σου συνήθειες.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 18:11Οπως το βλέπει ο καθένας. Αν τωρα επιμένετε στην εξίσωση:Kauldron έγραψε: 16 Ιαν 2019, 18:09 Μάλλον πιο πολύ σε διακορεύει, παρά σου μιλάει, με το τρομπόνιασμα που σου ρίχνει.
*Ο Μητσοτακης μιλάει με την Πραξις
*Η Πραξις ειναι αλλυλέγγυα με τους Πρόσφυγες
*Τοτε ο Μητσοτακης ειναι αλληλέγγυος με τους Προσφυγες
Τοτε τι σημαινει για την ΧΑ αυτό:
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αυτό σημαίνει ότι ο Μιχαλολιάκος συλλυπήθηκε τη Μπακογιάννη για τον θάνατο της μητέρας της. Η "αριστερή ανθρωπιά" που έχει συνηθίσει να εύχεται σκατά σε τάφους δε μπορεί να τα αντιληφθεί αυτά τα πράγματα.
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Οι πολιτικοί μιλάνε όλοι με όλους. Έτσι πρέπει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση