!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι Μακεδόνες ρωτούν τους βουλευτές τους.
Re: Οι Μακεδόνες ρωτούν τους βουλευτές τους.
H σωτηρια της Μακεδονιας μαλιστα. Αυτο που θα επρεπε να μαες ενδιαφερει σαν χωρα θα ηταν η παγκοσμια επιστιμονικη κοινοτητα να αναγνωριζει την ελληνικοτητα της αρχαιας Μακεδονιας και οτι οι σκοπιανοι δεν εχουν καμια σχεση με τους αρχαιους μακεδονες. Και ως ενα μεγαλο βαθμο αυτο γινεται.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
Άχτουνγκ-Άχτουνγκ!!! Μη κολλάτε αφίσες, θα σας συλλάβουμε!
http://www.real.gr/politiki/arthro/syri ... es-520506/ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Φασιστική τακτική οι αφίσες
http://www.real.gr/koinonia/arthro/syll ... es-520460/Συλλήψεις σε Κοζάνη, Γρεβενά για τις αφίσες με τους βουλευτές
Για την ιστορία, οι επίμαχες αφίσες είναι αυτές:

Ενδιαφέρον έχει ν' ακούσουμε ποιά είναι η κατηγορία. Γιατί δε βλέπω τίποτα το απειλητικό ή επιλήψιμο στο περιεχόμενο των αφισών.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αν είχες μελετήσει την συμφωνία , αυτό το ξεκαθαρίζει οτι οι σημερινοί Βορειομακεδονες δεν έχουν σχέση με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμο και οτι η γλώσσα και το έθνος τους είναι σλαβικής προέλευσηςΔρακουμελ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 12:49 H σωτηρια της Μακεδονιας μαλιστα. Αυτο που θα επρεπε να μαες ενδιαφερει σαν χωρα θα ηταν η παγκοσμια επιστιμονικη κοινοτητα να αναγνωριζει την ελληνικοτητα της αρχαιας Μακεδονιας και οτι οι σκοπιανοι δεν εχουν καμια σχεση με τους αρχαιους μακεδονες. Και ως ενα μεγαλο βαθμο αυτο γινεται.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Tου πήρε το σκαλπ του νδουλικου, ομως ο κυρανακης επρεπε να απαντησει: θα δουμε αν θα το πει. 18 γενάρη εχουμε μεθαυριο.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Σαν να λέμε ότι στη γεωπολιτική, τη διπλωματία κλπ, λαμβάνεται υπόψιν τι λέει η επιστημονική κοινότητα.Δρακουμελ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 12:49 H σωτηρια της Μακεδονιας μαλιστα. Αυτο που θα επρεπε να μαες ενδιαφερει σαν χωρα θα ηταν η παγκοσμια επιστιμονικη κοινοτητα να αναγνωριζει την ελληνικοτητα της αρχαιας Μακεδονιας και οτι οι σκοπιανοι δεν εχουν καμια σχεση με τους αρχαιους μακεδονες. Και ως ενα μεγαλο βαθμο αυτο γινεται.
Και το Κουβέιτ ιστορικά ανήκει στο Ιράκ, άλλα αν το "απόσχισαν" λόγω πετρελαίων. Μόλις όμως το Ιράκ πήγε να πάρει πίσω τη γη του, είδες τι έγινε.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Καλά αυτό είναι καμένο εντελώς. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς είχε πει τελευταία, αλλά θυμάμαι ότι ήταν μία χοντροειδέστατη μαλακία.μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 13:03Tου πήρε το σκαλπ του νδουλικου, ομως ο κυρανακης επρεπε να απαντησει: θα δουμε αν θα το πει. 18 γενάρη εχουμε μεθαυριο.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Re: Άχτουνγκ-Άχτουνγκ!!! Μη κολλάτε αφίσες, θα σας συλλάβουμε!
Μετάφραση: το σκ πήγε στην κάλτσα. (Μέχρι εκεί μπορώ να εκφραστώ κορίτσι πράμα).Kauldron έγραψε: 16 Ιαν 2019, 13:01http://www.real.gr/politiki/arthro/syri ... es-520506/ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Φασιστική τακτική οι αφίσες
http://www.real.gr/koinonia/arthro/syll ... es-520460/Συλλήψεις σε Κοζάνη, Γρεβενά για τις αφίσες με τους βουλευτές
Για την ιστορία, οι επίμαχες αφίσες είναι αυτές:
Ενδιαφέρον έχει ν' ακούσουμε ποιά είναι η κατηγορία. Γιατί δε βλέπω τίποτα το απειλητικό ή επιλήψιμο στο περιεχόμενο των αφισών.
Παραπονέθηκαν αυτοί που απειλούν όλη την ώρα και, ως αντιπολίτευση, έβγαζαν βόλτα κρεμάλες.
Εγώ στη θέση των κατηγορουμένων, μετά το πανηγύρι, θα έκανα μήνυση σε όποιον μου επιτρέπουν οι νόμοι, για οτιδήποτε μου επιτρέπουν οι νόμοι. Συκοφαντία, απόπειρα να με τρομοκρατήσουν, αγωγή αποζημίωσης για διαφυγόντα κέρδη, αφού δεν θα πατούσε κανείς στη δουλειά μου ή δεν θα μπορούσα να πάω εγώ στη δουλειά μου, ψυχολογικά προβλήματα, κρίσεις πανικού κλπ.
Γενικώς θα προσπαθούσα να αδειάσω το πορτοφόλι και τους λογαριασμούς τους όσο περισσότερο μου επιτρέπουν οι νόμοι.
Και ειδικά για τους βουλευτές της Μακεδονίας θα είναι ευκολάκι, αφού δεν τους βλέπω να έχουν βουλευτική ασυλία σε λίγους μήνες.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Θα πηγαινες σε δικηγόρο. Θα σου έλεγε πως για ολα αυτα θελει 5 χιλιάρικα μπροστα καιJuno έγραψε: 16 Ιαν 2019, 13:15 Εγώ στη θέση των κατηγορουμένων, μετά το πανηγύρι, θα έκανα μήνυση σε όποιον μου επιτρέπουν οι νόμοι, για οτιδήποτε μου επιτρέπουν οι νόμοι. Συκοφαντία, απόπειρα να με τρομοκρατήσουν, αγωγή αποζημίωσης για διαφυγόντα κέρδη αφού δεν θα πατούσε κανείς στη δουλειά μου ή δεν θα μπορούσα να πάω εγώ στη δουλειά μου, θα έβγαζα ψυχολογικά κλπ.
Γενικώς θα προσπαθούσα να αδειάσω το πορτοφόλι και τους λογαριασμούς τους όσο περισσότερο μου επιτρέπουν οι νόμοι.
Και ειδικά για τους βουλευτές της Μακεδονίας θα είναι ευκολάκι, αφού δεν τους βλέπω να έχουν βουλευτική ασυλία σε λίγους μήνες.![]()
* αν ειναι εντιμος έχεις 0,5% πιθανοτητα να κερδίσεις και να παρεις τα λεφτα σου πίσω
*αν ειναι ατιμος, θα σου ελεγε οτι "εχεις αρκετές πιθανοτητες να τους αδειάσεις το πορτοφόλι"
Για αυτο κατσε καλα.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Με το κατηγορητήριο που μπορεί να κατατεθεί για απειλή σε αφίσα που δεν απειλεί, έγραψες ανάποδα τα "έντιμος"-"άτιμος".μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 13:18Θα πηγαινες σε δικηγόρο. Θα σου έλεγε πως για ολα αυτα θελει 5 χιλιάρικα μπροστα καιJuno έγραψε: 16 Ιαν 2019, 13:15 Εγώ στη θέση των κατηγορουμένων, μετά το πανηγύρι, θα έκανα μήνυση σε όποιον μου επιτρέπουν οι νόμοι, για οτιδήποτε μου επιτρέπουν οι νόμοι. Συκοφαντία, απόπειρα να με τρομοκρατήσουν, αγωγή αποζημίωσης για διαφυγόντα κέρδη αφού δεν θα πατούσε κανείς στη δουλειά μου ή δεν θα μπορούσα να πάω εγώ στη δουλειά μου, θα έβγαζα ψυχολογικά κλπ.
Και ειδικά για τους βουλευτές της Μακεδονίας θα είναι ευκολάκι, αφού δεν τους βλέπω να έχουν βουλευτική ασυλία σε λίγους μήνες.![]()
* αν ειναι εντιμος έχεις 0,5% πιθανοτητα να κερδίσεις και να παρεις τα λεφτα σου πίσω
*αν ειναι ατιμος, θα σου ελεγε οτι "εχεις αρκετές πιθανοτητες να τους αδειάσεις το πορτοφόλι"
Για αυτο κατσε καλα.
Έχω 5.000, πάρα κάτω.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μίλησε ο χασοδίκης της υπεράσπισης των ενόχων!μίστερ μαξ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 13:18Θα πηγαινες σε δικηγόρο. Θα σου έλεγε πως για ολα αυτα θελει 5 χιλιάρικα μπροστα καιJuno έγραψε: 16 Ιαν 2019, 13:15 Εγώ στη θέση των κατηγορουμένων, μετά το πανηγύρι, θα έκανα μήνυση σε όποιον μου επιτρέπουν οι νόμοι, για οτιδήποτε μου επιτρέπουν οι νόμοι. Συκοφαντία, απόπειρα να με τρομοκρατήσουν, αγωγή αποζημίωσης για διαφυγόντα κέρδη αφού δεν θα πατούσε κανείς στη δουλειά μου ή δεν θα μπορούσα να πάω εγώ στη δουλειά μου, θα έβγαζα ψυχολογικά κλπ.
Και ειδικά για τους βουλευτές της Μακεδονίας θα είναι ευκολάκι, αφού δεν τους βλέπω να έχουν βουλευτική ασυλία σε λίγους μήνες.
Για αυτο κατσε καλα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Von Mackensen
Θα ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπων εκτός και αν υπερισχύσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.Nandros έγραψε: 15 Ιαν 2019, 18:12 '
.
.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... vouleutes/
Εσείς, ποια πιστεύετε θα είναι η απάντηση των βουλευτών;
.
Von Mackensen έγραψε: 16 Ιαν 2019, 13:28 Θα ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπων εκτός και αν υπερισχύσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.
-
Γραφικός
Απ' ότι ξέρω κάποιες αφίσες είχανε και τα κινητά τηλέφωνα των βουλευτών.
Αυτό είναι προτροπή σε τρομοκρατία.
Aμα θελουν να αποσχισουν την Μακεδονια θα το κανουν ειτε τα σκοπια λεγονται Μακεδονια ειτε λεγονται Τυροπιτα.Juno έγραψε: 16 Ιαν 2019, 13:07Σαν να λέμε ότι στη γεωπολιτική, τη διπλωματία κλπ, λαμβάνεται υπόψιν τι λέει η επιστημονική κοινότητα.Δρακουμελ έγραψε: 16 Ιαν 2019, 12:49 H σωτηρια της Μακεδονιας μαλιστα. Αυτο που θα επρεπε να μαες ενδιαφερει σαν χωρα θα ηταν η παγκοσμια επιστιμονικη κοινοτητα να αναγνωριζει την ελληνικοτητα της αρχαιας Μακεδονιας και οτι οι σκοπιανοι δεν εχουν καμια σχεση με τους αρχαιους μακεδονες. Και ως ενα μεγαλο βαθμο αυτο γινεται.![]()
Και το Κουβέιτ ιστορικά ανήκει στο Ιράκ, άλλα αν το "απόσχισαν" λόγω πετρελαίων. Μόλις όμως το Ιράκ πήγε να πάρει πίσω τη γη του, είδες τι έγινε.
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 2731 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-
- 108 Απαντήσεις