enaon έγραψε: 15 Ιαν 2019, 16:38
παιδιά να σηκώσουμε χεράκι όσοι δεν βλέπουμε τίποτα κακό στην δήλωση του ριτζερί;
Πριν σηκωθεί χεράκι, μήπως θα ήταν καλύτερα να μάθουμε τί γράφει ολόκληρο το κείμενο των ΣΜΣ;
Να μην αρκεστούμε στο τί λέει ο κάθε Αρίστος!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
enaon έγραψε: 15 Ιαν 2019, 16:47
ναι το ίδιο είναι, αλλά λες οτι είναι τόσο φυσιολογικό αυτό που έγραψες ε;.
Εννοείται.
Εχεις διαβάσει την υπόθεση;
φίλε τα παλαβά εγώ δεν τα βαζω σε πλαίσιο, αν είναι παλαβά στέκουν μόνα τους. Έγραψες ένα νομίζω, δεν έχεις σημασία ο σκοπός σου, το παράκανες στο άγιασμα.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ε οκ ρε, τι να κάνει να δείς την ειρωνεία, να την ζωγραφίσει;
για την γαλή λέω, μην χαθούμε.
Ξέρεις κάτι βραδύνου; Στον γραπτό λόγο δεν φαίνεται η φάτσα του γράφοντος.
.
enaon έγραψε: 15 Ιαν 2019, 16:47
ναι το ίδιο είναι, αλλά λες οτι είναι τόσο φυσιολογικό αυτό που έγραψες ε;.
Εννοείται.
Εχεις διαβάσει την υπόθεση;
φίλε τα παλαβά εγώ δεν τα βαζω σε πλαίσιο, αν είναι παλαβά στέκουν μόνα τους. Έγραψες ένα νομίζω, δεν έχεις σημασία ο σκοπός σου, το παράκανες στο άγιασμα.
Α καλά.
Αν σου έρθει η όρεξη να συζητήσεις, εδώ θα μαστε.
Ειναι λίγο αηδία όμως να πετάς μπαρούφες και μετά μπάλες στην εξέδρα.
Σου χαλάει το ιματζ
σου απάντησα, δεν με νοιάζει αν λένε ψέμματα κλπ οι ζαίοι ή ότι άλλο, αυτό που έγραψες μόνο του, αν το παρεις και το κάνεις σχήμα είναι στα μάτια μου άστα να πάνε.
Με ενδιαφέρει σε πόσους ειναι μιά χαρά απο περιέργεια, άσε το ιματζ τωρα.
enaon έγραψε: 15 Ιαν 2019, 17:08
σου απάντησα, δεν με νοιάζει αν λένε ψέμματα κλπ οι ζαίοι ή ότι άλλο, αυτό που έγραψες μόνο του, αν το παρεις και το κάνεις σχήμα είναι στα μάτια μου άστα να πάνε.
Με ενδιαφέρει σε ποσους ειναι μιά χαρά απο περιέργια, άσε το ιματζ τωρα.
Μια χαρά είναι σε όσους δεν ζήτησαν να παρέμβει η ασφάλεια σε αυτή την περίπτωση