Θα κάνω ό,τι μου πεις ρε άρχωνEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 13 Ιαν 2019, 19:34μην διανοηθεις να κανεις την συνδεση του φιλελε ναζιστικου οικονομικου συστηματος με την γυναικοκρατια![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί πολλοί άντρες...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Γιατί πολλοί άντρες...
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Sid Vicious
Κι εγώ τους απευθύνω ένα τεράστο "ευχαριστώ"ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2019, 14:11 Οι ιτιαμιτιαμλουλουδιασμένοιπου λέει και ο ακατονόμαστος.
Και ειλικρινά, τους απευθύνω ένα τεράστιο "ευχαριστώ".
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Καλό θα ήταν να αποφευγεις να παίζεις χαρτιά ή σκάκι.
- Dwarven Blacksmith
r/woosh
Ίσως να μην είστε χαζοί, μπορεί να φταίει η ηλικία.
- Sid Vicious
Εγώ και χαζός είμαι και η ηλικία φταίει, ανακάλυψα και πριν λίγο ότι είχα και ξεχασμένο ένα μπουκάλι Courvosier Luxe εμφιάλωσης δεκαετίας 60 και έχω βάλει μια μεζούρα και είναι αλήθεια θεϊκο κονιάκ ,το απολαμβάνω.Dwarven Blacksmith έγραψε: 13 Ιαν 2019, 20:38r/woosh
Ίσως να μην είστε χαζοί, μπορεί να φταίει η ηλικία.
- Sid Vicious
Ναι είμαι!!!
7 Seconds - Young Till I Die
- Sid Vicious
Να αυτό είναι ένα πρόβλημα γενικότερα. Δεν αφήνετε (δεν εννοω δεξιοι και αριστεροι, εννοω γενικοτερα οι άνθρωποι) κάτι να βγει ελεύθερα και αβίαστα, χρειάζεστε να το αναλύσετε, να το ξεσκονίσετε χίλιες φορές, να το ταιριάξετε εδώ εκει και παραλλού για να το μετατρέψετε σε ενσυνειδητο.Γραφικός έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:22 Ενσυνείδητα μη σεξιστής έγινα κάπου το 2011-2012 (όχι ότι τα καταφέρνω πάντα, αλλά το προσπαθώ). Πιο πριν ήμουν σεξιστής.
- Sid Vicious
Η αλήθεια είναι ότι το καθεστώς της Εθινκοσοσιαλιστικής Γερμανίας της δεκαετίας του 30, ναι μεν πατριαρχικο όπως όλα τότε, σε ορισμένα θέματα των γυναικων όμως ήταν πιο προοδευτικο και πρωτοπόρο από άλλα της εποχής, πχ δημόσιος θηλασμός. Ασχέτως πολέμου και εγκληματων, ασχέτως αν διαφωνει καποιος με αυτό (κι εγω εχω τις διαφωνίες μου για τη ναζιστικη γερμανια και μαλιστα πολύ σοβαρες και εχοντας περισσότερη γνωση στο ζητημα), πως να το κάνουμε δηλαδή αφού ήταν. Πάρε και ένα εξώφυλλο ναζιστικού περιοδικού του 37 που προάγει τον δημοσιο θηλασμο

Αναφέρεσαι σε μια ιδεολογία μισούς και ρατσισμού μέσα σε μια ήδη πατριαρχική κοινωνία όπως λες και εσύ. Το ότι πρότειναν τον δημόσιο θηλασμό σου λέει κάτι εσένα; Μας το αναφέρεις για να μας πεις ότι τι;Sid Vicious έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:38Η αλήθεια είναι ότι το καθεστώς της Εθινκοσοσιαλιστικής Γερμανίας της δεκαετίας του 30, ναι μεν πατριαρχικο όπως όλα τότε, σε ορισμένα θέματα των γυναικων όμως ήταν πιο προοδευτικο και πρωτοπόρο από άλλα της εποχής, πχ δημόσιος θηλασμός. Ασχέτως πολέμου και εγκληματων, ασχέτως αν διαφωνει καποιος με αυτό (κι εγω εχω τις διαφωνίες μου για τη ναζιστικη γερμανια και μαλιστα πολύ σοβαρες και εχοντας περισσότερη γνωση στο ζητημα), πως να το κάνουμε δηλαδή αφού ήταν. Πάρε και ένα εξώφυλλο ναζιστικού περιοδικού του 37 που προάγει τον δημοσιο θηλασμο
[img]https://i.postimg.cc/7Z9sPFr3/de63 ... .jpg[/img]
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
οτι η συνδεση που πας να κανεις ναζισμος=μισογυνισμος είναι παραλογισμός και έχει την ίδια ισχύ με κομμουνισμός=μισογυνισμός και καπιταλισμός=μισογυνισμός.Naida έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:45Αναφέρεσαι σε μια ιδεολογία μισούς και ρατσισμού μέσα σε μια ήδη πατριαρχική κοινωνία όπως λες και εσύ. Το ότι πρότειναν τον δημόσιο θηλασμό σου λέει κάτι εσένα; Μας το αναφέρεις για να μας πεις ότι τι;Sid Vicious έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:38Η αλήθεια είναι ότι το καθεστώς της Εθινκοσοσιαλιστικής Γερμανίας της δεκαετίας του 30, ναι μεν πατριαρχικο όπως όλα τότε, σε ορισμένα θέματα των γυναικων όμως ήταν πιο προοδευτικο και πρωτοπόρο από άλλα της εποχής, πχ δημόσιος θηλασμός. Ασχέτως πολέμου και εγκληματων, ασχέτως αν διαφωνει καποιος με αυτό (κι εγω εχω τις διαφωνίες μου για τη ναζιστικη γερμανια και μαλιστα πολύ σοβαρες και εχοντας περισσότερη γνωση στο ζητημα), πως να το κάνουμε δηλαδή αφού ήταν. Πάρε και ένα εξώφυλλο ναζιστικού περιοδικού του 37 που προάγει τον δημοσιο θηλασμο
- Sid Vicious
Αυτό ακριβώς, δηλαδή αυτή η καθοδήγηση, το κούνημα του δαχτύλου, ποιους κάνει να μιλάμε και ποιους όχι.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:57
Γιατί η νύχτα έκανε μια γλυκειά και πάντα ταπεινή παρατήρηση όχι για να μου θυμίσει την ναζιστική θέση για τα δικαιώματα των γυναικών αλλά για το πως πρέπει να φέρομαι εγώ σ' αυτούς που η ίδια θεωρεί ναζί. Και συγκεκριμένα στον Sid.
οταν βρούμε λίγο χρόνο ήθελα να αναλύσουμε αν μετράει μισογύνικο, όταν το αρσενικό είναι αναρχοκουμούνι και το θηλυκό ναζομπαμπουίνα. Της λέμε ό,τι θέλουμε ή προσέχουμε;
sid σταμάτα ρε να αποσυντονίζεις την κουβέντα, το θέμα είναι μεταξύ των κοριτσιών, καλά το πάνε.
sid σταμάτα ρε να αποσυντονίζεις την κουβέντα, το θέμα είναι μεταξύ των κοριτσιών, καλά το πάνε.
- Eθνικοκοινωνιστης
η εθνικοσοσιαλιστικη πατριαρχικη γερμανια αυτοακυρωθηκε ακολουθωντας τις καπιταλιστικες νορμες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ποτε δεν προσεχουμεenaon έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:56 οταν βρούμε λίγο χρόνο ήθελα να αναλύσουμε αν μετράει μισογύνικο, όταν το αρσενικό είναι αναρχοκουμούνι και το θηλυκό ναζομπαμπουίνα. Της λέμε ό,τι θέλουμε ή προσέχουμε;
sid σταμάτα ρε να αποσυντονίζεις την κουβέντα, το θέμα είναι μεταξύ των κοριτσιών, καλά το πάνε.![]()
ψεκαζουμε φευγουμε
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ναζισμός= μίσος σου φτάνει ως πρώτο συνθετικό;Sid Vicious έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:50οτι η συνδεση που πας να κανεις ναζισμος=μισογυνισμος είναι παραλογισμός και έχει την ίδια ισχύ με κομμουνισμός=μισογυνισμός και καπιταλισμός=μισογυνισμός.Naida έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:45Αναφέρεσαι σε μια ιδεολογία μισούς και ρατσισμού μέσα σε μια ήδη πατριαρχική κοινωνία όπως λες και εσύ. Το ότι πρότειναν τον δημόσιο θηλασμό σου λέει κάτι εσένα; Μας το αναφέρεις για να μας πεις ότι τι;Sid Vicious έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:38
Η αλήθεια είναι ότι το καθεστώς της Εθινκοσοσιαλιστικής Γερμανίας της δεκαετίας του 30, ναι μεν πατριαρχικο όπως όλα τότε, σε ορισμένα θέματα των γυναικων όμως ήταν πιο προοδευτικο και πρωτοπόρο από άλλα της εποχής, πχ δημόσιος θηλασμός. Ασχέτως πολέμου και εγκληματων, ασχέτως αν διαφωνει καποιος με αυτό (κι εγω εχω τις διαφωνίες μου για τη ναζιστικη γερμανια και μαλιστα πολύ σοβαρες και εχοντας περισσότερη γνωση στο ζητημα), πως να το κάνουμε δηλαδή αφού ήταν. Πάρε και ένα εξώφυλλο ναζιστικού περιοδικού του 37 που προάγει τον δημοσιο θηλασμο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 790 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-