!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο;
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Re: Θα περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο;
Αν δεν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης εννοείς;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
yeap
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Highlander
Δεν πρόκειται ούτε μία στο εκατομμύριο να μην πάρει ψήφο εμπιστοσύνης. Προφανώς οι ψήφοι έχουν βρεθεί εδώ και μήνες, και με ζουραρι θα υπάρξει οριακή πλειοψηφία. Γι' αυτό προφανώς έλεγε τότε ο ζουραρις ότι εγώ δεν ρίχνω κυβέρνηση της αριστεράς, πιθανόν επειδή ήξεραν από τότε ότι εξαρτιόταν από αυτόν σε μεγάλο βαθμό και έβαλαν και την παπακώστα υπουργό για να βρεθεί και η τελευταία απαιτούμενη ψήφος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 13 Ιαν 2019, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υποψιάζομαι πως αν δεν περάσει η συμφωνία από την ελληνική βουλή, οι γκρουεφσκικές απόψεις-εμμονές θα είναι διεθνώς πιο ισχυρές από ποτέ και εμείς πιο απομονωμένοι, όσον αφορά αυτό το θέμα, από ποτέ.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Φρούραρχος
Κανονικά τότε πρέπει να πάει σε εκλογές.
Βασικά αυτό το σενάριο παίζει αν ένας εκ των Κουντουρά, Ζουράρη δεν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. Σενάριο απίθανο κατ' εμένα. Εκτός αν ρίξει μπόμπα η Κουντουρά ή καμιά Παπακώστα.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα φέρει προς κύρωση συμφωνία κυβέρνηση χωρίς εμπιστοσύνη. Θα ξεσηκωθεί το σύμπαν.
- Φρούραρχος
ότι έπαθε η Κύπρος με το σχέδιο Ανάν, θα πάθουμε.Pirate7G έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:13 Υποψιάζομαι πως αν δεν περάσει η συμφωνία από την ελληνική βουλή, οι γκρουεφσκικές απόψεις-εμμονές θα είναι διεθνώς πιο ισχυρές από ποτέ και εμείς πιο απομονωμένοι, όσον αφορά αυτό το θέμα, από ποτέ.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εχω την εντυπωση οτι αν δεν παρει ψηφο εμπιστοσυνης η κυβερνηση πεφτει "εντος της βουλης" οπως λεγεται και στην συνεχεια εχουμε διαλυση της βουλης και προκηρυξη εκλογωνΦρούραρχος έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:14Κανονικά τότε πρέπει να πάει σε εκλογές.
Βασικά αυτό το σενάριο παίζει αν ένας εκ των Κουντουρά, Ζουράρη δεν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης. Σενάριο απίθανο κατ' εμένα. Εκτός αν ρίξει μπόμπα η Κουντουρά ή καμιά Παπακώστα.
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα φέρει προς κύρωση συμφωνία κυβέρνηση χωρίς εμπιστοσύνη. Θα ξεσηκωθεί το σύμπαν.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Φρούραρχος έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:14Κανονικά τότε πρέπει να πάει σε εκλογές.
Πάντως στη συνέντευξή του στην Στάη είπε ότι αν καταψηφισθεί θα πάει σε εκλογές "εν ευθέτω χρόνω".Δηλαδή όχι αμέσως.
- Highlander
Όλο ότι θα ξεσηκωθεί το σύμπαν λέτε, αλλά τίποτα τέτοιο δε γίνεται
Φρούραρχος έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:16ότι έπαθε η Κύπρος με το σχέδιο Ανάν, θα πάθουμε.Pirate7G έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:13 Υποψιάζομαι πως αν δεν περάσει η συμφωνία από την ελληνική βουλή, οι γκρουεφσκικές απόψεις-εμμονές θα είναι διεθνώς πιο ισχυρές από ποτέ και εμείς πιο απομονωμένοι, όσον αφορά αυτό το θέμα, από ποτέ.
Καμία σχέση.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Φρούραρχος
Κι εγώ αυτό νομίζω, αλλά δεν το λέω με σιγουριά. Θα γουγλάρω.alekhine έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:16εχω την εντυπωση οτι αν δεν παρει ψηφο εμπιστοσυνης η κυβερνηση πεφτει "εντος της βουλης" οπως λεγεται και στην συνεχεια εχουμε διαλυση της βουλης και προκηρυξη εκλογωνΦρούραρχος έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:14Κανονικά τότε πρέπει να πάει σε εκλογές.
Αν και ξαναγράφω ότι δεν νομίζω να μην έχει τους 151. Κάπου θα έχει δέσει αυτούς που θέλει. Εκτός αν έχουν κάνει τίποτα λαμογιές η Κουντουρά και ο Μπαναής έχει εκβιαστικό άσσο στο μανίκι.
Γιατί εμένα μου φαίνεται όλο και πιο καθαρά ότι πρόκειται για τρίπλα να μην ψηφίσει αυτή η Βουλή τη Συμφωνία των Πρεσπών;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Και γω ειμαι ανήσυχος οτι παιζει και να μην περάσει. Σταυρωσε τα δάκτυλα και βλέπε.Beria έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:25 Γιατί εμένα μου φαίνεται όλο και πιο καθαρά ότι πρόκειται για τρίπλα να μην ψηφίσει αυτή η Βουλή τη Συμφωνία των Πρεσπών;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Highlander
Δεν έχει κάποιον λόγο να κάνει τέτοια τρίπλα ο Τσίπρας. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της θητείας του και τον συμφέρει να την ολοκληρώσει.Beria έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:25 Γιατί εμένα μου φαίνεται όλο και πιο καθαρά ότι πρόκειται για τρίπλα να μην ψηφίσει αυτή η Βουλή τη Συμφωνία των Πρεσπών;
- Φρούραρχος
Θες να πεις ότι δίνει έντεχνα την καυτή πατάτα στον Κούλη;Beria έγραψε: 13 Ιαν 2019, 21:25 Γιατί εμένα μου φαίνεται όλο και πιο καθαρά ότι πρόκειται για τρίπλα να μην ψηφίσει αυτή η Βουλή τη Συμφωνία των Πρεσπών;
ότι ο μεν Τσίπρας έχει να λέει στο αριστερό ακροατήριο και στους έξω, ότι προσπάθησε αλλά τον έριξε το κατεστημένο
ότι ο Μπαναής ότι έριξε την κυβέρνησηγια το σκοπιανό...
Σίγουρα και οι δύο θα τσιμπήσουν από το ακροατήριό τους και ο Τσίπρας θα έχει να λέει στους έξω ότι προσπάθησε, και ότι την επόμενη θα πρέπει να τον βοηθήσουν περισσότερο.
Ρε λες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
-