!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Της πήραν πίσω το βραβείο γιατί στηρίζει τον αγώνα των Παλαιστινίων.

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Re: Της πήραν πίσω το βραβείο γιατί στηρίζει τον αγώνα των Παλαιστινίων.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιαν 2019, 14:28
Null έγραψε: 13 Ιαν 2019, 14:06
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιαν 2019, 13:38

Αυτά τα επιχειρήματα είναι ηλίθια. Και οι βρετανοί είχαν Πακιστανούς και Αφρικανούς μουσουλμάνους στις δυνάμεις τους. Μάλιστα, πολλοί από αυτούς συμμετείχαν στα Δεκεμβριανά ...
Ειχαν και Πακιστανους μουσουλμανους εγκληματιες πολεμου πρώην μέλη ναζιστικής ταξιαρχίας;
Από αντίληψη και ανάγνωση μηδέν. Σε κάτι ξύπνιους σαν εσένα πιάνει η προπαγάνδα των Εβραίων...

Ξαναδιάβασε αργά το σχόλιο μου. Μετά πήγαινε και βάλε να στο διαβάσει κάποιος άλλος που να ξέρει καλύτερη ανάγνωση από εσένα ...
Ειχαν και Πακιστανους μουσουλμανους εγκληματιες πολεμου πρώην μέλη ναζιστικής ταξιαρχίας;
Και που ξερεις οτι δεν ειμαι και εγω Εβραίος;
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Null έγραψε: 13 Ιαν 2019, 15:16
Null έγραψε: 13 Ιαν 2019, 14:06
Από αντίληψη και ανάγνωση μηδέν. Σε κάτι ξύπνιους σαν εσένα πιάνει η προπαγάνδα των Εβραίων...

Ξαναδιάβασε αργά το σχόλιο μου. Μετά πήγαινε και βάλε να στο διαβάσει κάποιος άλλος που να ξέρει καλύτερη ανάγνωση από εσένα ...
Πακιστανούς δεν είχαν. Πακιστανούς είχαν οι Βρετανοί.
Αν είσαι Εβραίος με γειά σου με χαρά σου. Το θέμα είναι ότι τρως την προπαγάνδα των σιωνιστών. Ή έστω μεροκάματο. Όπως και να έχει από κριτική σκέψη και δυνατότητες ανάγνωσης είσαι στο μηδέν...

Δυστυχώς, ένα από τα κακά του ίντερνετ είναι ότι δώθηκε βήμα στους έξυπνους ηλιθίους. Και αναφέρομαι γενικά...
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 13 Ιαν 2019, 14:21 όχι μόνο στη Συρία
και στην Αίγυπτο του Νάσερ παρείχαν "τεχνογνωσία" αξιωματούχοι της Γκεστάμπο που οργάνωσαν τις εκεί μυστικές υπηρεσίες
Eναν Werner Von Braun τον ξερεις?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιαν 2019, 15:24
Null έγραψε: 13 Ιαν 2019, 15:16

Πακιστανούς δεν είχαν. Πακιστανούς είχαν οι Βρετανοί.
Αν είσαι Εβραίος με γειά σου με χαρά σου. Το θέμα είναι ότι τρως την προπαγάνδα των σιωνιστών. Ή έστω μεροκάματο. Όπως και να έχει από κριτική σκέψη και δυνατότητες ανάγνωσης είσαι στο μηδέν...

Δυστυχώς, ένα από τα κακά του ίντερνετ είναι ότι δώθηκε βήμα στους έξυπνους ηλιθίους. Και αναφέρομαι γενικά...
Είχαν οι Βρετανοί πετσετοκέφαλους πακιστανούς,άραβες,αφρικανούς δεν έχει σημασία, πρώην εθελοντές των ςς;
Όχι πρέπει να στηρίξουμε τους τριτοκοσμικούς πετσετοκέφαλους και όχι τους Ισραηλινούς, έγινε αριστερούλι.

Εννοείται πως η Παλαιστίνη είναι μόνο Ισραήλ και τίποτα άλλο. Δεν θέλανε οι πετσετοκέφαλοι τότε μικτό κράτος έκαναν
εισβολή να τα αρπάξουν όλα (και να γενοκτονήσουν και τους Ισραηλινούς φυσικά φυσικά), τελικά πήραν τα αρχίδια τους στο χέρι,
έχασαν και αυτά που τους έταζαν :lol: Μην παρεξηγηθώ, εγώ χαίρομαι φυσικά που αρνήθηκαν οι Άραβες και έγιναν τα πράγματα
έτσι.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Πάμε να τα κάνουμε ταλιράκια γιατί μου φαίνεται ότι δυσκολεύεσαι.

Null έγραψε: 13 Ιαν 2019, 15:54 Είχαν οι Βρετανοί πετσετοκέφαλους πακιστανούς,άραβες,αφρικανούς δεν έχει σημασία, πρώην εθελοντές των ςς;
Ανέβασες μία είκονα ώστε δήθεν να υποστηρίξεις ότι οι Παλαιστίνιοι ήταν φιλοναζί όταν οι μουσουλμάνοι ως επί το πλείστον μάχονταν με τις βρετανικές δυνάμεις.
Null έγραψε: 13 Ιαν 2019, 15:54 Όχι πρέπει να στηρίξουμε τους τριτοκοσμικούς πετσετοκέφαλους και όχι τους Ισραηλινούς, έγινε αριστερούλι.
Ενώ αυτοί που εν έτι 2019 κόβουν από στα παιδιά τους κομμάτι από το πουλάκι τους, δεν τρώνε ούτε χόρτα αν δεν τα χαϊδέψει ένας Ραβίννος για κανένα δύωρο και ψηφίζουν νόμους απαρχάντ είναι πρωτοκοσμικοί; Έγινε... :e045:
Null έγραψε: 13 Ιαν 2019, 15:54 Εννοείται πως η Παλαιστίνη είναι μόνο Ισραήλ και τίποτα άλλο.
Χαίρομαι που αποκαλείς την περιοχή Παλαιστίνη. Είναι μια καλή αρχή... :c020:
Null έγραψε: 13 Ιαν 2019, 15:54 Δεν θέλανε οι πετσετοκέφαλοι τότε μικτό κράτος έκαναν εισβολή να τα αρπάξουν όλα (και να γενοκτονήσουν και τους Ισραηλινούς φυσικά φυσικά), τελικά πήραν τα αρχίδια τους στο χέρι,
έχασαν και αυτά που τους έταζαν :lol: Μην παρεξηγηθώ, εγώ χαίρομαι φυσικά που αρνήθηκαν οι Άραβες και έγιναν τα πράγματα
έτσι.
Ενώ αυτοί που φοράνε τον βυζοπιάστη στο κεφάλι τους δεν πήγανε ως λαθρομετανάστες στην περιοχή σφάζοντας χριστιανικά και μουσουλμανικά χωριά...
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Μην ξεχνάτε πως βάζανε και παιδιά σε βαρέλια με καρφιά για να πάρουν αίμα για τον άζυμο άρτο τους. Δε μου κάνει εντύπωση που η χώρα αυτή ζει έτσι όπως ζει, δεν φτάνει το μυαλό για κάτι καλύτερο.
Ordem e Progresso.
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Cavaliere έγραψε: 13 Ιαν 2019, 17:40 Μην ξεχνάτε πως βάζανε και παιδιά σε βαρέλια με καρφιά για να πάρουν αίμα για τον άζυμο άρτο τους. Δε μου κάνει εντύπωση που η χώρα αυτή ζει έτσι όπως ζει, δεν φτάνει το μυαλό για κάτι καλύτερο.
:smt017 Ποιοι το κανανε αυτο?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”