!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελληνιδες

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Ελληνιδες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Οι καπνιστριες εχουν ποτε πληρη συνειδηση;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

blackpaint έγραψε: 29 Απρ 2018, 02:06 εχει δικιο ο αγις, το αλκοολ ειναι καλο για γνωριμιες και χαβαλε, οχι για ξεπετες
οχι οτι δεν το χω κανει ποτε, ουτε οτι δεν εχω περασει καλα τοτε, αλλα δεν ειναι καλο

κουλουρι, μην το κουραζεις, δεν εχει ελπιδα ο καλοριφερ

:oops: :oops:
μακάρι να έχει το εύχομαι!
όπως αγαπάς!
GoBack έγραψε: 29 Απρ 2018, 02:14 Οι καπνιστριες εχουν ποτε πληρη συνειδηση;
:hammer:
ντροπή ρε!
Άβαταρ μέλους
GoBack

Δεν φανταζεσαι τι κανει η νικοτινη στον εγκεφαλο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

GoBack έγραψε: 29 Απρ 2018, 02:32 Δεν φανταζεσαι τι κανει η νικοτινη στον εγκεφαλο
καπνίζω γι'αυτό το λέω.
Άβαταρ μέλους
GoBack

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 29 Απρ 2018, 02:33
GoBack έγραψε: 29 Απρ 2018, 02:32 Δεν φανταζεσαι τι κανει η νικοτινη στον εγκεφαλο
καπνίζω γι'αυτό το λέω.
Η εξαρτηση απο την νικοτινη συνδεεται πολυ συχνα με δυσλειτουργιες στη ληψη ορθων αποφασεων.Αρα δεν εχεις ποτε πληρη συνειδηση.Rejected.
kalorifer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer »

Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν έχω ελπίδα ακόμα. Εννοείται πως πρέπει να αφήσω το θέμα να ψυχράνει λίγο, στο μέλλον όμως δεν το αποκλείω να παίξει κάτι. Και άλλες φορές που είχαμε πλακωθεί και δεν μιλούσαμε για κάποιο διάστημα μετά έφτιαχναν τα πράγματα. 'Ισως βέβαια το λάθος μου να είναι ότι δεν αφήνω αυτές τις ελπίδες να σβήσουν εντελώς. Αυτή πρέπει να έχει ακόμα αισθήματα για τον πρώην της από όσο έχω καταλάβει, τα είχαν χρόνια και το πήγαιναν σοβαρά υποτίθεται. Κάποιες φορές μου ανέφερε ότι της τον θυμίζω (δεν ξέρω αν είναι θετικό ή αρνητικό αυτό) με τη συμπεριφορά μου και όσα κάνω για αυτή.

Κι εγώ πιστεύω πως οι ξεπέτες βοηθάνε, ανοίγει και η σεζόν οπότε υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, απλώς δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο να ξεκολλήσω. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν οδηγεί πουθενά. Εγώ από τη μεριά μου δεν είναι ότι την πίεσα για σχέση ή τίποτα τέτοια, αλλά ήμουν κάπως διεκδικητικός και αυτή δεν είναι σε τέτοια φάση.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 17:47 Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν έχω ελπίδα ακόμα. Εννοείται πως πρέπει να αφήσω το θέμα να ψυχράνει λίγο, στο μέλλον όμως δεν το αποκλείω να παίξει κάτι. Και άλλες φορές που είχαμε πλακωθεί και δεν μιλούσαμε για κάποιο διάστημα μετά έφτιαχναν τα πράγματα. 'Ισως βέβαια το λάθος μου να είναι ότι δεν αφήνω αυτές τις ελπίδες να σβήσουν εντελώς. Αυτή πρέπει να έχει ακόμα αισθήματα για τον πρώην της από όσο έχω καταλάβει, τα είχαν χρόνια και το πήγαιναν σοβαρά υποτίθεται. Κάποιες φορές μου ανέφερε ότι της τον θυμίζω (δεν ξέρω αν είναι θετικό ή αρνητικό αυτό) με τη συμπεριφορά μου και όσα κάνω για αυτή.

Κι εγώ πιστεύω πως οι ξεπέτες βοηθάνε, ανοίγει και η σεζόν οπότε υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, απλώς δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εύκολο να ξεκολλήσω. Μάλλον πρέπει να το πάρω απόφαση ότι δεν οδηγεί πουθενά. Εγώ από τη μεριά μου δεν είναι ότι την πίεσα για σχέση ή τίποτα τέτοια, αλλά ήμουν κάπως διεκδικητικός και αυτή δεν είναι σε τέτοια φάση.
:fp:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
kalorifer

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kalorifer »

Αγις έγραψε: 29 Απρ 2018, 17:50
kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 17:47 Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν έχω ελπίδα ακόμα. Εννοείται πως πρέπει να αφήσω το θέμα να ψυχράνει λίγο, στο μέλλον όμως δεν το αποκλείω να παίξει κάτι. Και άλλες φορές που είχαμε πλακωθεί και δεν μιλούσαμε για κάποιο διάστημα μετά έφτιαχναν τα πράγματα. 'Ισως βέβαια το λάθος μου να είναι ότι δεν αφήνω αυτές τις ελπίδες να σβήσουν εντελώς. Αυτή πρέπει να έχει ακόμα αισθήματα για τον πρώην της από όσο έχω καταλάβει, τα είχαν χρόνια και το πήγαιναν σοβαρά υποτίθεται. Κάποιες φορές μου ανέφερε ότι της τον θυμίζω (δεν ξέρω αν είναι θετικό ή αρνητικό αυτό) με τη συμπεριφορά μου και όσα κάνω για αυτή.

Έχει πολύ ωραίο κώλο φίλε, δεν είναι εύκολο να ξεκολλήσω
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 18:01

Εδώ με κερδίζεις . Ειναι πράγματι σοβαρός λόγος.
Δες το χαλαρά - ετσι για να παίζεις - και ανοίξου σε 3-4 συγχρόνως να βγαίνει το καθημερινό τραπέζι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από blackpaint »

:smt005: :smt005: :smt005: η τροπη της κουβεντας εγινε αμεσως πιο ενδιαφερουσα
Άβαταρ μέλους
Σαρακατσανος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαρακατσανος »

kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 18:01

Σε καταλαβαίνω .
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 14 Οκτ 2018, 22:48
Καταρχας ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευδης
Αποτελει φαντασιωση του νηματοθετη και οχι πραγματικοτητα
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Η κυρια θελει απασχολητες καλοριφερ
παρτο χαλαρα και ενεδωσε σε πειρασμους
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:54
blackpaint έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:52
kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:48

Αυτή την περίοδο είμαι σε μια τέτοια κατάσταση και έχω καταλήξει μαλάκας από δικά μου λάθη. Μετά από ένα διάστημα χάνεις την υπομονή σου. Γενικά αν πέσεις σε δύσκολη ελληνίδα, σκούρα τα πράγματα. Ή μπορεί εγώ να έχω πέσει σε τρελή :lol:
απλευθερωσου απο τον ποθο αδερφε, και τοτε, ολες οι ηδονες του κοσμου θα ερθουν απο μονες τους στον δρομο σου.
εντυπωσιασε την
και μετα, εξαφανισου.

δουλευει παντα.

Έχω κάνει πολλά για αυτήν που δε νομίζω να τα έκανε άλλος. Στο κομμάτι της εξαφάνισης τα σκατωσα λίγο :lol: Αλλά θα κρατήσω αποστάσεις από δω και μπρος, μήπως και καταφέρω να αλλάξω κάπως την κατάσταση.
Έπαθες oneitis μπρο. Ολοι το εχουμε παθει.
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

lolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 01:17
Πάνας έγραψε: 29 Απρ 2018, 01:08
lolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 01:00
δεν καταλαβαινω το ερωτημα σου. ουτε θεωρω πως ειμαι εξυπνος
Απαντάω σε αυτό που ρώτησες, σε αυτό που έγραψα... για να κάνεις σεξ με το μυαλό θες να είναι μυαλωμένη; Αυτό κατάλαβα.
Εδώ λέμε πως θα χειριστείς μια δύσκολη κατάσταση και να περάσεις μπροστά από τους άλλους, το αν είναι μυαλωμένη ή όχι θα το δεις στην πορεία, οι άνθρωποι χρειάζονται ευκαιρίες και χρόνο για να δουλέψεις μια σχέση όχι να την απορρίπτεις με το παραμικρό.
το καταλαβα, φτανει η αλλη να θελει σχεση
παραδειγμα ο kalorifer που εχει γινει χωμα για αυτην.
θα θυμηθει ομως τον καθε kalorifer οταν αποφασισει να παντρευτει. ως τοτε θελει να ζησει εμπειριες.
ο kalorifer ομως δεν θελει εμπειριες. απλα εχει κολησει και να δουμε πως θα ξεκολησει :D
Τι εμπειριες θελει να ζησει η σημερινη ελληνιδα μεχρι να παντρευτει;

Να ενα ωραιο ερωτημα και για τις γυναικες του φορουμ.
Άβαταρ μέλους
blackpaint

Ορέστης 35 έγραψε: 29 Απρ 2018, 19:37

Έπαθες oneitis μπρο. Ολοι το εχουμε παθει.
υπαρχει μια αλλη λεξη γι αυτο, καλυτερη
ερωτευτηκε

την εχεις ακουστα;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”