Α γι`αυτό τελικά έμεινες με το πουλί στο χέρι;Μηχανικός έγραψε: 29 Απρ 2018, 18:34 Εμένα μου φτάνει μια γυναικάρα.
Αλλά η γυναικάρα θέλει σπιταρόνα, ρούχα, αμάξια, βόλτες, ...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο μινιμαλισμός σαν τρόπος ζωής
Re: Ο μινιμαλισμός σαν τρόπος ζωής
δεν είπε όλο το ποίημα και μας μπέρδεψε.
Αλλά η γυναικάρα θέλει σπιταρόνα, ρούχα, αμάξια, βόλτες, ποτά, νυχτοπερπατήματα, γκόμενες, βανάκια, σκηνές, διαζύγια, διατροφές, πουλί στο χέρι
-
mec
Το πανάκριβο κινητό και υπολογιστής δεν είναι θέμα. Η ανανέωση, αν είναι συχνή, ναι, δεν ταιριάζει με τον μινιμαλισμό. Μινιμαλιστής γίνεσαι για να διώξεις τα περιττά κι όχι μόνο αντικέιμενα, αλλά και φροντίδες. Αν το μυαλό σου είναι προσανατολισμένο στα καινουργια μοντέλα των πραγμάτων που διαθέτεις, τότε αντί να καθαρίσει για να κάνεις φοκους στα ουσιώδη της ζωής, είναι απασχολημένο με μελοντικές αγορές.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 29 Απρ 2018, 17:43όι βρε..[42] έγραψε: 29 Απρ 2018, 17:39αμφιβολίες σε μια ερώτηση που έκανα; πώς γίνεται; θες να πεις ότι δεν είναι ειλικρινής η απορία μου;![]()
ότι ο μινιμαλισμός είναι μη καταναλωτισμός.
δεν το πιστεύω.
του τύπου
δεν τρώω πολλά αλλά έχω ένα πανάκριβο κινητο και υπολογιστη τα οποία φροντίζω να τα ανανεώνω!
και τέτοιου τύπου σαχλά!
Σαν την Βίκυ Σταμάτη ένα πράγμα που ο άλλος για χάρη της ρήμαξε το δημόσιο ταμείο;Μηχανικός έγραψε: 29 Απρ 2018, 18:34 Εμένα μου φτάνει μια γυναικάρα.
Αλλά η γυναικάρα θέλει σπιταρόνα, ρούχα, αμάξια, βόλτες, ...![]()
Και μετά θέλεις τις άλλες, τις εργαζόμενες, σε φαβέλες και σε γκαρσονιέρες.
- Dwarven Blacksmith
Ο μινιμαλισμός αφορά το πόσο πράγματα θα έχεις, οχι την ποιότητά τους.
Είναι κυρίως τάση για ευκατάστατους και όχι για φτωχούς.
Άμα πεις σε ένα φτωχό τη νο 1 συμβουλή που δίνουν οι μινιμαλιστές, δηλαδή πέτα όποιο ρούχο δεν έχεις φορέσει τους 2 τελευταίους μήνες (εννοείται τα ρούχα της τωρινής εποχής), θα σε πάρει με τις ντομάτες γιατί σου λέει ναι δεν μου αρέσει/δεν μου κάνει καλά, αλλά θα το έχω για πρόχειρο, κι άαααααμα μου έρθει να το φορέσω κλπ.
Είναι κυρίως τάση για ευκατάστατους και όχι για φτωχούς.
Άμα πεις σε ένα φτωχό τη νο 1 συμβουλή που δίνουν οι μινιμαλιστές, δηλαδή πέτα όποιο ρούχο δεν έχεις φορέσει τους 2 τελευταίους μήνες (εννοείται τα ρούχα της τωρινής εποχής), θα σε πάρει με τις ντομάτες γιατί σου λέει ναι δεν μου αρέσει/δεν μου κάνει καλά, αλλά θα το έχω για πρόχειρο, κι άαααααμα μου έρθει να το φορέσω κλπ.
μινιμαλιστής παιδιά ειναι και εκείνος που δεν αγοράζει κολόνια μυρτώ μισό κιλό, αγοράζει Hermès 24 Faubourg, ειναι ολιγαρκής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 29 Απρ 2018, 18:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- blackpaint
αναρωτηθηκες αν σε θελει κανενας τους; δεν νομιζωΜηχανικός έγραψε: 29 Απρ 2018, 18:46Τι είναι χειρότερο, το πουλί στο χέρι ή να καταλήξω με κανένα πούστη;
- blackpaint
πρακτικος μινιμαλισμος

κα αυτό πρακτικός μινιμαλισμός είναι, αφαιρείς 2-3 αυτοκίνητα από την οικογένεια, ελευθερία.
http://www.welcomelimosf.com
- blackpaint
ποδηλατο η ποδαρατοenaon έγραψε: 29 Απρ 2018, 19:01 κα αυτό πρακτικός μινιμαλισμός είναι, αφαιρείς 2-3 αυτοκίνητα από την οικογένεια, ελευθερία.
σε νικαω
Μέχρι και δεσπότης μου την έχει πέσει.
Τους αρέσουν οι ψηλοί σαν εμένα.
- blackpaint
ειδες τι χανεις;Μηχανικός έγραψε: 29 Απρ 2018, 19:03Μέχρι και δεσπότης μου την έχει πέσει.
Τους αρέσουν οι ψηλοί σαν εμένα.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση