!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Τα παυσίπονα με έκαναν αδερφή"
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: "Τα παυσίπονα με έκαναν αδερφή"
Μολις βλεπω την συνταγη που μου εγραψε ο ορθοπεδικος για την δισκοκηλη και ειναι Brieka δηλαδη η ιδια δραστικη ουσια με το Lyrica και μαλιστα με αυξανομενη δοση για 4 εβδομαδες
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Otto Weininger έγραψε: 17 Απρ 2018, 22:10 Πω ρε φίλε. Είχαμε που είχαμε θέμα με τα γενόσημα που δεν τα θέλουν. Τώρα θα μας λένε φέρε μου από το καλό το φάρμακο, όχι από τα άλλα τα γενόσημα που σε κάνουν πούστη.
Πονάν ωρέ τα παληκάρια;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Nero
Καλή τύχη στο Μπλε ΚοχύλιΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Ιαν 2019, 00:32 Μολις βλεπω την συνταγη που μου εγραψε ο ορθοπεδικος για την δισκοκηλη και ειναι Brieka δηλαδη η ιδια δραστικη ουσια με το Lyrica και μαλιστα με αυξανομενη δοση για 4 εβδομαδες
Souvlatzis
πάντως γιάννη έχεις μεταμορφωθεί τελευταία
πάντως γιάννη έχεις μεταμορφωθεί τελευταία
Δεν ξέρω κατά πόσο αστειεύεται ή όχι αλλά με τέτοια θέματα δεν μας παίρνει να το ρισκάρουμε.Μακριά από τέτοια χάπια λοιπόν για να μην την πάθουμε.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Αφορμη εψαχνεςΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 11 Ιαν 2019, 00:32 Μολις βλεπω την συνταγη που μου εγραψε ο ορθοπεδικος για την δισκοκηλη και ειναι Brieka δηλαδη η ιδια δραστικη ουσια με το Lyrica και μαλιστα με αυξανομενη δοση για 4 εβδομαδες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ μου παυσίπονα.
Μόνο ντρογκια
Τι, εσύ δεν έχεις εκθηλυκοποιηθεί ακόμα;Βινόσαυρος έγραψε: 26 Απρ 2018, 18:21 σιγά, άλλοι λένε για τις "πλαστικές" τροφές ως παράγοντας που εκθηλυκοποιεί τον πληθυσμό. Και μετα έρχεται το λάιφ στάιλ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση