Ναι καμάρι μου. Οι υψηλόμισθοι να ζουν και οι χαμηλόμισθοι ας πανε να συγκατοικήσουν στις λαϊκές γειτονιές.fagano3 έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:27
Πραγματικοτητα ειναι.Η φιλη ηταν σινιορ κονσαλταντ στα κεντρικα πολυεθνικης και εμενε σε γκαρσονιερα.
Ενας χαμηλομισθος απο που και ως που θα μενει μονος του σε σπιτι;
Επειδη το θελει;7 χρονια μνημονιο και απανωτες φαπες δεν σας εχουν διδαξει οτι ο βολουνταρισμος απλως επιδεινωνει την κατασταση σας;
Αντι να ευχαριστειτε το θεο που μεσω airbnb ερχεται χρημα σε χωρα που δεν παραγει τιποτα θελετε να το καταργησετε και αυτο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς
Re: Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τακτοποίησε το πρώτα.bluerose έγραψε: 29 Απρ 2018, 16:01 Εμενα θα με βοηθησει κανεις να πουλησω το σπιτι της συμπεθερας να παρω κι εγω το μεριδιο μου;
Κι εσεις το νομιμο σας 2 τα εκατο, νομιμότατα
Ελληνας δε πρόκειται να το παρει, ξενο ψαχνω ή πειτε σελιδες παρακαλω;
Να πληρώσεις όλα τα πρόστιμα και να έχεις σχέδια.
Να διορθώσεις συμβόλαια, κτηματολόγιο, Ε9.
faganos καμμια γερμανικη σελιδα να δωσουμε ένα παραθαλλασιο εχεις; Που να βρω
Να με ξοφλησει κι ολας αυτή εχει 10 χρόνια
Στα Αγγλικα να είναι αν γινεται να το παλεψω διοτι δε κατεχω
Να με ξοφλησει κι ολας αυτή εχει 10 χρόνια
Στα Αγγλικα να είναι αν γινεται να το παλεψω διοτι δε κατεχω
Δεν είμαι άνθρωπος του κέντρου. Όταν ήρθα στην Αθήνα ήθελα να δουλέψω στην Παλλήνη (εκεί τα ενοίκια είναι καλύτερα και για νεότερα σπίτια) στην ειδικότητά μου, αλλά η λογική της πελατοκρατείας και της κομματοκρατίας μιας δημόσιας επιχείρησης (πράγμα που δεν υπάρχει στο εξωτερικό) με έριξε στο κέντρο.Πιο λανθασμενο παραδειγμα απο το Βερολινο δεν μπορουσες να διαλεξεις;
Πανε ΤΩΡΑ να νοικιασεις στο Βερολινο στο κεντρο μονη σου.
Νομίζω ότι αυτό το πράγμα βρίσκεται στο πυρήνα όσων τραβάμε όλοι σε αυτή τη χώρα. Δεν υπάρχει στις χώρες που ζείτε ή είναι περιορισμένο και διώκεται. Εδώ είναι ο κανόνας.
Δεν είναι δικο μου αλλα είναι τακτοποιημένα, είναι εξοχικα καλαΜηχανικός έγραψε: 29 Απρ 2018, 16:09Τακτοποίησε το πρώτα.bluerose έγραψε: 29 Απρ 2018, 16:01 Εμενα θα με βοηθησει κανεις να πουλησω το σπιτι της συμπεθερας να παρω κι εγω το μεριδιο μου;
Απλα δε πηρα λεφτα σταματησαν τα δανεια αμα βοηθησω να πουληθουν θα ξοφληθώ κι εγω. Κατι πρεπει να σκεφτω για την εφορια που ερχεται. Εχω την αδεια να το κανω αυτό.
Δε μπορω να βρω σελιδες ξενες ειλικρινα
- Dwarven Blacksmith
Εξαρτάται κι από τη δουλειά, π.χ. εταιρίες πληροφορικής σχεδόν καμία δεν είναι στο κέντρο.
Ε ρε κατι λοιπες παραβασεις που θα εχει....Μηχανικός έγραψε: 29 Απρ 2018, 16:09Τακτοποίησε το πρώτα.bluerose έγραψε: 29 Απρ 2018, 16:01 Εμενα θα με βοηθησει κανεις να πουλησω το σπιτι της συμπεθερας να παρω κι εγω το μεριδιο μου;
Μην τις ομαδοποιησεις. Χτυπα αβερτα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
fagano3
Αυτο ειναι το καλο ενδεχομενο αν δεν βαζετε εμποδια σε οτιδηποτε φερνει χρημα στην χωρα.Naida έγραψε: 29 Απρ 2018, 16:08Ναι καμάρι μου. Οι υψηλόμισθοι να ζουν και οι χαμηλόμισθοι ας πανε να συγκατοικήσουν στις λαϊκές γειτονιές.fagano3 έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:27
Πραγματικοτητα ειναι.Η φιλη ηταν σινιορ κονσαλταντ στα κεντρικα πολυεθνικης και εμενε σε γκαρσονιερα.
Ενας χαμηλομισθος απο που και ως που θα μενει μονος του σε σπιτι;
Επειδη το θελει;7 χρονια μνημονιο και απανωτες φαπες δεν σας εχουν διδαξει οτι ο βολουνταρισμος απλως επιδεινωνει την κατασταση σας;
Αντι να ευχαριστειτε το θεο που μεσω airbnb ερχεται χρημα σε χωρα που δεν παραγει τιποτα θελετε να το καταργησετε και αυτο.
Αν συνεχισετε να βαζετε εμποδια θα μειωθει ακομα περισσοτερο η οικονομικη δραστηριοτητα θα μεινετε ακομα περισσοτεροι ανεργοι και μετα η μονη λυση θα ειναι να μενετε με τους γονεις σας.
Όχι δεν έχειDaje έγραψε: 29 Απρ 2018, 16:15Ε ρε κατι λοιπες παραβασεις που θα εχει....Μηχανικός έγραψε: 29 Απρ 2018, 16:09Τακτοποίησε το πρώτα.bluerose έγραψε: 29 Απρ 2018, 16:01 Εμενα θα με βοηθησει κανεις να πουλησω το σπιτι της συμπεθερας να παρω κι εγω το μεριδιο μου;
Μην τις ομαδοποιησεις. Χτυπα αβερτα.
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην έχει.
Δεν το ξέρεις ακόμα.
Τα λοιπα δώθηκαν, καμμια σελιδα κανεις;
Εδώ το κράτος πληρώνει συντάξεις σε πενηντάρηδες Δ.Υ., σε αργόμισθους, σε οτιδήποτε. Γι' αυτό θέλει τον ΕΝΦΙΑ. Ο ΕΝΦΙΑ θα ήταν πολύ μικρότερος αν δεν πήγαινε σε κάτι τέτοια. Γιατί ακόμη δεν διορθώθηκε το κράτος αλλά συνεχίζει ακάθεκτο;
Δηλαδή να λέμε και ευχαριστώ να υπερπλουτίζουν κάποιοι και οι υπόλοιποι ας ζούμε στιβαγμένοι σε σαπιοδιαμερίσματα στα λαϊκα προάστια με ψίχουλα για μισθό και να τρώμε τη ζωή μας σε μετακινήσεις. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις βρε μην αγχώνεσαιfagano3 έγραψε: 29 Απρ 2018, 16:19
Αυτο ειναι το καλο ενδεχομενο αν δεν βαζετε εμποδια σε οτιδηποτε φερνει χρημα στην χωρα.
Αν συνεχισετε να βαζετε εμποδια θα μειωθει ακομα περισσοτερο η οικονομικη δραστηριοτητα θα μεινετε ακομα περισσοτεροι ανεργοι και μετα η μονη λυση θα ειναι να μενετε με τους γονεις σας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 1458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-