!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πεσίματα

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Πεσίματα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

εγώ έχω παρατηρήσει ότι τα μεγαλύτερα πεσίματα, τα πιο σπαρταριστά, αυτά που λέμε συνέχεια στην παρέα και γελάμε, τα θυμούνται μόνο οι φίλοι μας, ευτυχώς και δυστυχώς, ευτυχώς για εμάς γιατί δεν τα θυμόμαστε, δυστυχώς για εμάς γιατί μας τα θυμίζουν εκείνοι.
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

enaon έγραψε: 10 Ιαν 2019, 20:10
Athina__P έγραψε: 10 Ιαν 2019, 19:21 Πρέπει να ήμουν 16 στα 17, και έγινε ένα τσαφ και αποφάσισα ότι δεν ήθελα πια να είμαι παρθένα! Έπρεπε με κάποιον τρόπο να ξεφορτωθώ αυτή την ιδιότητα και γρήγορα!
ρε παιδάκι μου, πώς καταφέρνεις να λες πραγματικές ιστορίες σε αυτό το πλαίσιο, είναι αξιοπερίεργο, ή μας δουλεύεις ή μας θεωρείς όλους φιλενάδες σου, σε κάθε περίπτωση ωραίο :)
Μπορεί να είμαι και σε φάση που με νοιάζουν λιγότερα πράγματα καθώς πρέπει. Πλάκα κάνεις; Μιλάμε για ετερόφυλο σεξ, τύπου σχέση, υποτίθεται οι περιπετειώδεις τη σήμερον ημέρα δοκιμάζουν και άλλα πράγματα μήπως τους αρέσουν!

Δεν έχω παράπονο, καλά πέρασα και δεν χρωστάω σε κανέναν σε αυτό τον τομέα ειδικά!

Νομίζω οι άνθρωποι βάζουμε αρκετούς φραγμούς και στο σεξ, να είναι με το σωστό άνθρωπο, γιατί αλλιώς υπάρχουν σοβαρές συνέπειες. Επίτηδες το είδα πιο ανάλαφρα και όταν ήθελα και έπρεπε να είναι πιο σοβαρό ήμουν τυχερή γιατί, ας πούμε, είχα προπονηθεί σε παιχνίδια μικρότερης σημασίας. Αλλά αυτό έτυχε έτσι, δεν πηγαίνεις πάντα με σχέδιο, αυτό είναι το ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
enaon

Athina__P έγραψε: 10 Ιαν 2019, 20:20 Δεν έχω παράπονο, καλά πέρασα και δεν χρωστάω σε κανέναν σε αυτό τον τομέα ειδικά!
αυτό νομίζω δεν υπάρχει φορουμίτης να μην το έχει εμπεδώσει :smt005:

Αλλά ο τρόπος που κόβεις τις γωνίες όταν κάνεις σχήματα με τις λέξεις, πολύ περίεργος, είμαι σχεδόν απολύτα ίσως σίγουρος μάλλον οτι έτσι θα τα έλεγα και εγώ αν μετέφερα αληθινές θηλυκές ιστορίες, θα τα αγρίευα, τι να πώ :)
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

φλώροι

πού είναι τα γκρεμοτσακίσματα;
οι κυματοπαλαισταί;
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

νύχτα έγραψε: 10 Ιαν 2019, 20:50 φλώροι
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
νύχτα

εκπρόσωπος; :xena:
Άβαταρ μέλους
sys3x

νύχτα έγραψε: 10 Ιαν 2019, 20:57 εκπρόσωπος; :xena:
μη με κολλάς πολύ γιατί θα σου την πέσω ε.
:oops:

.
Άβαταρ μέλους
enaon

οι κυματοπαλαισταί;
κάποτε ήμουν σε ένα νησί που σίγουρα δεν θα υπάρχει σε μία ηλικία που σίγουρα δεν είναι προσδιορίσιμη, τα άλλα ήταν πιο γήινα, 5 φίλοι νομίζω και ένα μπαρ.

Υπήρχε μία κοπέλα απίστευτη, για κάποιο λόγο έμοιαζε μαγική, το είχα καταλάβει αλλά είχα χρόνο, έλεγα πιο μετά. Κάποια στιγμή μας πλησίασε και κάτι είπε, δεν είμαι σίγουρος γιατί τα θυμούνται διαφορετικά, εγώ δεν θυμάμαι πώς ήρθε μπροστά μου. Θυμάμαι μόνο ότι οι άλλοι άρχισαν να χτυπιούνται, αλήθεια όμως οι ηλίθιοι χτυπιόντουσαν, εκείνη με κοιτούσε και εγώ σκεφτόμουν ότι μάλλον χτυπιούνται γιατί δεν μπορώ να μιλήσω, αυτά που μόλις σκέφτηκα και ήταν έξυπνα δεν με άκουσα να τα λέω, γιατί δεν μπορώ να μιλήσω, τι έχω πάθει; Όσο την κοιτούσα και εστίαζα σε μία λεπτομέρεια να αρχίσω απο κάπου, τόσο σάστιζα. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μου πέσιμο σε μπάρ, αν μπορούσα να μιλήσω θα ήμουν φοβερός, το είχα εκείνη την ημέρα, θα το έκανα, θα την έπεφτα σε μία άγνωστη. Θα είχα γλυτώσει και δούλεμα ετών, απίστευτο τί κάνουν λίγα δευτερόλεπτα/3 λεπτά που δεν μπορείς να αρθρώσεις λέξη. :e040:
νύχτα

sys3x έγραψε: 10 Ιαν 2019, 21:02 μη με κολλάς πολύ γιατί θα σου την πέσω ε.
να σε πω, άμα ξέρεις να φτιάχνεις κοτόσουπα, πέσε ένα πιάτο
τουλάχιστον

τρεις ώρες παιδευόμουν

δυο κατσαρόλες λέρωσα, λεμονοστίφτη, πιάτα, κουτάλες,
ξεψάχνισμα το κοτόπουλο, έκαψα τα δάχτυλά μου, αυγολέμονα,
πλύσιμο και πέρασμα τα πάντα με ξύδι μετά, και μόλις κάθισα
να την απολαύσω αφού περίμενα να χλιαρώσει αλλά να μη κρυώσει
γιατί έχω και το ράμμα στο στόμα

δεν τρωγόταν :cry
νύχτα

enaon έγραψε: 10 Ιαν 2019, 21:08
κάποτε
κι εγώ το ίδιο παθαίνω όταν εστιάζω στο στόμα :smt001
Γραφικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γραφικός »

'Γω πάντως χυλόπιτα από κοτόσουπα δεν έχω φάει.
Άβαταρ μέλους
enaon

νύχτα έγραψε: 10 Ιαν 2019, 21:17
κάποτε
κι εγώ το ίδιο παθαίνω όταν εστιάζω στο στόμα :smt001
νύχτα δεν μπορείς να φανταστείς την φρίκη. :)

Εγώ τα ξέρω αυτά, είναι μέσα στα όπλα μου, ξέρω που να κοιτάξω για να κρατήσω την ισορροπία που θέλω, με ξέρω, έτσι νόμιζα δηλαδή μέχρι εκείνη την ημέρα που απλά χάθηκα, overwhelm, που βέβαια μπορεί να είναι πλεκτάνη και να μου λένε ψέμματα και με τον καιρό να το πίστεψαμα, ναι έτσι θα είναι, ναι :003:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

νύχτα έγραψε: 10 Ιαν 2019, 21:11
sys3x έγραψε: 10 Ιαν 2019, 21:02 μη με κολλάς πολύ γιατί θα σου την πέσω ε.
να σε πω, άμα ξέρεις να φτιάχνεις κοτόσουπα, πέσε ένα πιάτο
τουλάχιστον

τρεις ώρες παιδευόμουν

δυο κατσαρόλες λέρωσα, λεμονοστίφτη, πιάτα, κουτάλες,
ξεψάχνισμα το κοτόπουλο, έκαψα τα δάχτυλά μου, αυγολέμονα,
πλύσιμο και πέρασμα τα πάντα με ξύδι μετά, και μόλις κάθισα
να την απολαύσω αφού περίμενα να χλιαρώσει αλλά να μη κρυώσει
γιατί έχω και το ράμμα στο στόμα

δεν τρωγόταν :cry
Γιατί δεν τρωγόταν; :cry
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
sys3x

οι κυματοπαλαισταί;
κάποτε ήμουν σε ένα νησί που σίγουρα δεν θα υπάρχει σε μία ηλικία που σίγουρα δεν είναι προσδιορίσιμη, τα άλλα ήταν πιο γήινα, 5 φίλοι νομίζω και ένα μπαρ.

Υπήρχε μία κοπέλα απίστευτη, για κάποιο λόγο έμοιαζε μαγική, το είχα καταλάβει αλλά είχα χρόνο, έλεγα πιο μετά. Κάποια στιγμή μας πλησίασε και κάτι είπε, δεν είμαι σίγουρος γιατί τα θυμούνται διαφορετικά, εγώ δεν θυμάμαι πώς ήρθε μπροστά μου. Θυμάμαι μόνο ότι οι άλλοι άρχισαν να χτυπιούνται, αλήθεια όμως οι ηλίθιοι χτυπιόντουσαν, εκείνη με κοιτούσε και εγώ σκεφτόμουν ότι μάλλον χτυπιούνται γιατί δεν μπορώ να μιλήσω, αυτά που μόλις σκέφτηκα και ήταν έξυπνα δεν με άκουσα να τα λέω, γιατί δεν μπορώ να μιλήσω, τι έχω πάθει; Όσο την κοιτούσα και εστίαζα σε μία λεπτομέρεια να αρχίσω απο κάπου, τόσο σάστιζα. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μου πέσιμο σε μπάρ, αν μπορούσα να μιλήσω θα ήμουν φοβερός, το είχα εκείνη την ημέρα, θα το έκανα, θα την έπεφτα σε μία άγνωστη. Θα είχα γλυτώσει και δούλεμα ετών, απίστευτο τί κάνουν λίγα δευτερόλεπτα/3 λεπτά που δεν μπορείς να αρθρώσεις λέξη. :e040:
εγώ πάντως το έχω πάρει απόφαση, από δω και πέρα θα την πέσω τουλάχιστον σε μια (1) γκόμενα, έτσι, επίσης βαρέθηκα να με λένε φλώρο και να με εμπιστεύονται.
(:

.
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν νομίζω να μας εμπιστεύεται κανείς όταν μας λέει φλώρους, την αχρηστία μας ίσως, αλλά εμάς όχι, μπορεί να ξεφλωρέψουμε :)

παντως εγώ δεν ειπα την ιστορία για να δείξω πόσο φλώρος είμαι, απλά ταίριαξε δυστυχώς, κρατάω μόνο οτι είχα δίκιο που βαριόμουνα να πηγαινω σε μπάρ να την πέφτω σε άγνωστες, έχω πάει ελάχιστες φορές, σίγουρα μία παραπάνω απο ότι θα ήθελα :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 10 Ιαν 2019, 21:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”