Μπες στο warehouse και ψάξε shelves με φόρμα, πρέπει να ξεκινήσεις καμπύλες
Θα το βαλεις στο μπανιο ή στο παιδικό για παιχνιδάκια κτλ αλλα με καμπύλες - φόρμα.
bluerose έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:54
Μπραβο τσιλ φτου να μη σε ματιάσουμε
Ο τεχνικος ασφαλειας που είχαμε ετσι ελεγε εξω. Βασικα ουτε καν μεσα πουθενα δε το είχα αλλα έλεγε
ναι ξέρω έτσι είναι το σωστό αλλά όσο αντέξει, θέλω να δώ.
Βασικά το πήρα πάμφτηνα σε κάτι προσφορές που δεν δέχονται επιστροφές και το έχω μετανιώσει, θέλω λίγο μεγαλύτερο. Αποφάσισα να το θυσιάσω για χάρη της επιστήμης
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Chill όταν βρεις χρόνο διάβασε στο παρακάτω φόρουμ την καλύτερη λύση για μείωση θορύβου του συμπιεστή,χωρίς να κινδυνεύεις να τον κάψεις: https://avclub.gr/forum/showthread.php/ ... 21/page210
Θα βρείς και σχέδια εκεί.Σχετικά εύκολη κατασκευή και δοκιμασμένη.
bluerose έγραψε: 29 Απρ 2018, 15:56
Το επομενο τι θα είναι;;
Μπες στο warehouse και ψάξε shelves με φόρμα, πρέπει να ξεκινήσεις καμπύλες
Θα το βαλεις στο μπανιο ή στο παιδικό για παιχνιδάκια κτλ αλλα με καμπύλες - φόρμα.
έχω μια μικρή πριονοκορδέλα για καμπύλες, δουλεύει πολύ καλά και έχω διάφορα πρότζεκτ στο μυαλό μου, μεταξύ άλλων μια βιβλιοθήκη για το γραφείο μου.
Αλλά αυτή τη στιγμή επείγει να φτιάξω έναν πάγκο της προκοπής, για ξυλουργικά. Δεν έχω κόλλημα να είναι όμορφος, απλά να είναι ίσιος και βαρύς για να παίρνει μέγγενη.
Να δουλευεις mdf και μασιφ, οι μελαμινη δεν κανει μαστορα, κανει τοποθετητη
Πριονοκορδελα όχι
Ξεκινάς από φορμες, μολυβακι, χαρτονακι, μετρο, με διαστάσεις. Αντιγραφη από άλλο σχεδιο κι οριζεις τα μετρα
Μετα το αντιγραφεις στο ξύλο (ζωγραφιζεις) μετα το κοβεις αντρικες δουλειες δλ
Ξεκινάς με ένα απλο ημικυκλιο
waldorf έγραψε: 29 Απρ 2018, 16:00
Chill όταν βρεις χρόνο διάβασε στο παρακάτω φόρουμ την καλύτερη λύση για μείωση θορύβου του συμπιεστή,χωρίς να κινδυνεύεις να τον κάψεις: https://avclub.gr/forum/showthread.php/ ... 21/page210
Θα βρείς και σχέδια εκεί.Σχετικά εύκολη κατασκευή και δοκιμασμένη.
Ναι έτσι είναι, έχω δει κι εγώ διάφορα παρόμοια. Κοίτα στην περίπτωσή μου δε χρειάζεται καν, αν προσέξεις στις φωτογραφίες έχω αφησει επίτηδες ένα κενό 5 πόντους απ'τον τοίχο και δεξια και πίσω. Αυτό είναι για δύο λόγους, ένας είναι για να περνάν τα καλώδια (και για την ηλεκτρική σκούπα) και ο άλλος γιατί αν χρειαστεί μπορώ να ανοίξω μερικές τρύπες εκεί πίσω για εξαερισμό, ο ήχος που θα βγαίνει θα πηγαίνει κατευθείαν σε (σούπερ ηχομονωμένο) ντουβάρι και μετά πρέπει να κάνει δυό στροφές για να φτάσει σε μένα. Αυτή είναι η λύση, κι αν χρειαστεί μπορώ να βάλω 2-3 πηχάκια για να γίνει ακόμα πιο περίπλοκη η εξαγωγή του ήχου και να μειωθεί κι αλλο. Ουσιαστικά φτιάχνεις κάτι σαν εξάτμιση αυτοκινήτου και αναγκάζεις τον ήχο να κάνει στροφές.
Απλά αφού αυτή τη στιγμή δουλεύει χωρίς πρόβλημα, είμαι περίεργος να δω αν όντως υπάρχει θα σκάσει ή καθόμαστε όλοι και φτιάχνουμε περίπλοκες κατασκευές ηχομόνωσης χωρίς λόγο.
Chilloutbuddy έγραψε: 29 Απρ 2018, 16:11
Ουσιαστικά φτιάχνεις κάτι σαν εξάτμιση αυτοκινήτου και αναγκάζεις τον ήχο να κάνει στροφές.
Ναί αυτή είναι η λογική.Να κάνει στροφές ανάμεσα από ηχομωνοτικά και να εξασθενεί "κατά τη διαδρομή".
Ο εξαερισμός όμως είναι το σημείο που πρέπει να δεις.
Βέβαια αν η χρήση του είναι μόνο για 5 καρφώματα και λίγο ξεφύσημα μία στις τόσες,ίσως να μην χρειάζεται ιδιαίτερη κατασκευή.