!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Vikings

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Paralimnitis

Vikings

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paralimnitis »

Το παρακολουθει κανεις? Νταξει η νεα σαιζον ειναι τρισαθλια,παιζει να εδωσε ο σεναριογραφος να γραφει το σεναριο η 15χρονη κορη του δεν εξηγειται αλλιως,τετοια παρακμη σε σειρα εχω να δω απο το sliders στα 90s.
Nero

Re: Vikings

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Paralimnitis έγραψε: 10 Ιαν 2019, 18:45 Το παρακολουθει κανεις? Νταξει η νεα σαιζον ειναι τρισαθλια,παιζει να εδωσε ο σεναριογραφος να γραφει το σεναριο η 15χρονη κορη του δεν εξηγειται αλλιως,τετοια παρακμη σε σειρα εχω να δω απο το sliders στα 90s.
Εσύ φταις που το βλέπεις ακόμα :lol: Σε ένα χρόνο τελειώνει πάντως...και ξεκινάει απ'΄την αρχή :lol:

https://www.sbs.com.au/programs/vikings ... may-be-way
Paralimnitis

Nero έγραψε: 10 Ιαν 2019, 18:48
Paralimnitis έγραψε: 10 Ιαν 2019, 18:45 Το παρακολουθει κανεις? Νταξει η νεα σαιζον ειναι τρισαθλια,παιζει να εδωσε ο σεναριογραφος να γραφει το σεναριο η 15χρονη κορη του δεν εξηγειται αλλιως,τετοια παρακμη σε σειρα εχω να δω απο το sliders στα 90s.
Εσύ φταις που το βλέπεις ακόμα :lol: Σε ένα χρόνο τελειώνει πάντως...και ξεκινάει απ'΄την αρχή :lol:

Η σειρα καποτε γαμαγε,δεν μου κανει καρδια να την σταματησω.Καλα τα νεα για το spinoff , λες για αυτο εχουν ψιλοεγκαταλειψει την σειρα?
Υ.Γ Εχω ανοιξει καταλαθος το ιδιο θεμα 2 φορες,παρακαλω οπως καποιος συντονιστης διαγραψει το αλλο.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

πατησε αναφορά να στο σβήσουν.
Paralimnitis

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Ιαν 2019, 19:06 πατησε αναφορά να στο σβήσουν.
thnx
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Paralimnitis έγραψε: 10 Ιαν 2019, 19:05
Nero έγραψε: 10 Ιαν 2019, 18:48

Η σειρα καποτε γαμαγε,δεν μου κανει καρδια να την σταματησω.Καλα τα νεα για το spinoff , λες για αυτο εχουν ψιλοεγκαταλειψει την σειρα?
Υ.Γ Εχω ανοιξει καταλαθος το ιδιο θεμα 2 φορες,παρακαλω οπως καποιος συντονιστης διαγραψει το αλλο.
σημαδιακό
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Παρακολουθώ κι εγώ την σειρά. Έχω δει τα πρώτα δέκα επεισόδια του 5ου κύκλου. Μ' αρέσει αυτός ο κύκλος, τι δεν σ' αρέσει; Έχει δει κανείς το Last Kingdom;
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Το νετφλιξ έχει μια ωραία παρωδία του Vikings που λέγεται Norsemen!
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Με κάποιες σειρές αποκτάμε κάτι μεταξύ συναισθηματικού δεσίματος και μαζοχισμού ειδικώς όταν αρχίζουν τα τεντώματα και η διασπορά των ηρώων με προφανή στόχο. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Von Mackensen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Von Mackensen »

Μου έχει λείψει η κριτική του Lord Snow για τη σειρά. Που είναι αλήθεια αυτή η ψυχή;
Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 »

Το Vikings είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα σειράς που έκανε παρατεταμένη, μη αναστρέψιμη κοιλιά. Έλλειψη έμπνευσης στο σενάριο παρατηρούσες σποραδικά και στους πρώτους καλούς κύκλους αλλά τότε η ιστορία ήταν πιο δεμένη και εντυπωσιακή από τους τελευταίους κύκλους οπότε σε κράταγε περισσότερο.
Paralimnitis

Bipsco έγραψε: 10 Ιαν 2019, 21:18 Παρακολουθώ κι εγώ την σειρά. Έχω δει τα πρώτα δέκα επεισόδια του 5ου κύκλου. Μ' αρέσει αυτός ο κύκλος, τι δεν σ' αρέσει; Έχει δει κανείς το Last Kingdom;
A sorry οταν ειπα νεα σαιζον εννουσα το δευτερο μισον της 5 σαιζον που ξεκινησε μετα απο πολλους μηνες απο οταν προβληθηκε το πρωτο μισο.Δες τα επομενα 7 επεισοδεια και θα με θυμηθεις.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Von Mackensen έγραψε: 10 Ιαν 2019, 23:31 Μου έχει λείψει η κριτική του Lord Snow για τη σειρά. Που είναι αλήθεια αυτή η ψυχή;
+1

Αυτά που είχε γράψει για Σόιμπλε και Πολωνούς χτίστες - αδέρφια του ήταν άπαιχτα!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Bipsco

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bipsco »

Περιμένω να τελειώσει το δεύτερο μισό του 5ου κύκλου για να τα δω όλα μαζί. Θα τα δω και θα σχηματίσω άποψη.
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

πόσο είναι τώρα η Λάγκερθα, δεν πρέπει να πλησιάζει τα 90; :smt005:

Lord Snow Λεγεών
Απάντηση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”