!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
-
Ορέστης 35
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Σκληρο mgtowικο παιχνιδι απο Μπλακυ.
Μπλακυ να βαλω και το ποστ που γραφει ακριβως τα αντιθετα στον Εθνι -αν εχει μικρο τσουτσουνι να βρει Κινεζα;
Μπλακυ να βαλω και το ποστ που γραφει ακριβως τα αντιθετα στον Εθνι -αν εχει μικρο τσουτσουνι να βρει Κινεζα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 10 Ιαν 2019, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ορέστης 35
Α ετσι εισαι; Σβηνω το απο πανω.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 18:02τι κουμαντο να κανεις βρε καημενε, εσυ μονο να γραφεις τον πονο σου εδω εισαι ικανος. Να βρεις ασιατισες μονος σου εαν εχεις τ αρχιδια.Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 17:30Η απαντηση σου με οδηγει να πιστεψω οτι ειναι αποκυημα της φαντασιας σου οι γιαπωνεζες, αλλα στην απιθανη περιπτωση που δεν ειναι, πες της να γραφτει, και για τα υπολοιπα ασε να κανω εγω κουμαντο.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 16:15
Μην τρεφεις ελπιδες, ειναι σε μονιμη σχεση εδω και πολλα χρονια μ ενα πολυ καλο παιδι. Μου εχει επισης εκμυστηρευτει πως πριν τον γνωρισει δυσκολευτηκε πολυ και ειχε μαλιστα ριξει πολλες χυλοπιτες σε μαλακοελληνες που δεν την βλεπαν σαν ατομο, αλλα σαν μια στερεοτυπικη εξωτικη "γκεισσα". Παρεμπιμπτοντως, ολες οι προαναφερθεισες εχουν κατι να πουν για τους ελληνες και δυτικους με "ασιατικο φετιχ¨και δεν νομιζω πως θα ηθελες να το ακουσεις.
- Cecily Anne
Εσύ θα μου απαντήσεις τι είπα στον Έθνι;Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 18:04 Σκληρο mgtowικο παιχνιδι απο Μπλακυ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Eθνικοκοινωνιστης
Ορεστη εχεις ξανακυλισει οπως διαπιστωνω 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Θα κατεβω για δημαρχος.
- Eθνικοκοινωνιστης
πιθανον να καττεβει ο πορνομεταναστης
και δεν θες να μαθεις τι προτασεις εχει
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Απο κομματα; Κοιτα αν δεν ηταν και προεδρος των κτηνοβατων θα τον ψηφιζα. Καλα τα ελεγε παλια, αλλα ξεφυγε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Ιαν 2019, 18:09πιθανον να καττεβει ο πορνομεταναστης
και δεν θες να μαθεις τι προτασεις εχει![]()
- blackpaint
αληθευει πως κυκλοφορει μια φωτογραφια του με ενα πολυ ανηλικο κοριτσι σε αναρμοστες περιπτυξεις μαζι του;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Ιαν 2019, 18:09
- blackpaint
Cecily Anne έγραψε: 10 Ιαν 2019, 18:03 2. Δεν έχω πρόβλημα να είσαι λεσβία, γκέυ, γουατέβα. Δικαίωμά σου, δεν έχω ασχοληθεί με τα ερωτικά σου.
3. Συνεννοηθήκαμε στο ότι είπες παπαριά και σε ό,τι αφορά το χαρακτηρισμό από την πλευρά μου προς τους Έλληνες, να μην αφήνουμε στον αέρα να διαχέονται διάφορα.
- Eθνικοκοινωνιστης
εννοεις εκεινη την φωτο με το προγουλι?blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 18:24αληθευει πως κυκλοφορει μια φωτογραφια του με ενα πολυ ανηλικο κοριτσι σε αναρμοστες περιπτυξεις μαζι του;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Ιαν 2019, 18:09
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
σαν μάχη στις λάσπες είναι πάντως τώρα με αυτά που λες από κάτω και εσύ, φανταστείτε παιδιά να είχε έρθει η εποχή του vr, τι φορουμάρα θα ήταν. Θα βάζαμε και φαταλιτυς.
- blackpaint
ευτυχως δεν την εχω δει, ακουγεται ομως πως αυτα που απεικονιζει ειναι πολυ αξιοποινα. Δεν θα με εξεπλητε κιολας για να ειμαι ειλικρινης, κρινοντας απο το ποιον αυτου του χλεμπονιαρη.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Ιαν 2019, 18:50εννοεις εκεινη την φωτο με το προγουλι?blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 18:24αληθευει πως κυκλοφορει μια φωτογραφια του με ενα πολυ ανηλικο κοριτσι σε αναρμοστες περιπτυξεις μαζι του;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 10 Ιαν 2019, 18:09
![]()
ένα πόντο ποινής για χρήση της έκφρασης ά έτσι είσαι; μετά το δημοτικό, μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Τώρα με τη συμμετοχή του blackpaint στο νήμα, θα πρέπει να πούμε ακόμη ότι οι Αλβανίδες το θεωρούν πολύ μεγάλη τιμή να πάνε με Έλληνα. Μάλιστα κάποιες από αυτές δε ντρέπονται που είναι Αλβανίδες, αν και οι πιο πολλές που έχω γνωρίσει ισχυρίζονται πως είναι από το Μεξικό.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
- blackpaint
καποιος εχει μεινει στο 2000 ακομα.Γάταρος έγραψε: 10 Ιαν 2019, 19:40 Τώρα με τη συμμετοχή του blackpaint στο νήμα, θα πρέπει να πούμε ακόμη ότι οι Αλβανίδες το θεωρούν πολύ μεγάλη τιμή να πάνε με Έλληνα. Μάλιστα κάποιες από αυτές δε ντρέπονται που είναι Αλβανίδες, αν και οι πιο πολλές που έχω γνωρίσει ισχυρίζονται πως είναι από το Μεξικό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 16 Απαντήσεις