Kι όπως είχε πει και η κερά Σαμάνθα:
“Sweetheart, that's all very nice, but if you're not going to eat pussy, you're not a dyke.”
Kι όπως είχε πει και η κερά Σαμάνθα:
Σε αυτό η ευθύνη βαραίνει εσένα όμως. Τι είδη "ανθρώπων" περιμένειςνα γνωρίσεις σε αναρχοκομμουνιστκους κύκλους; Φυσιολογικούς; Όχι βέβαια, μοναχά ανωμαλους, ψυχικά διαταραγμενους, κακοτροπους και μίζερους. Βγες στην πλατεία και φώναξε με όλη σου τη δύναμη η Μακεδονία είναι Ελληνική, αλήτες προδότες πολιτικοί και ξορκισε το κακό, βρες τον δρόμο του Θεού.Naida έγραψε: 09 Ιαν 2019, 18:01 Εσύ είσαι σε άλλο επίπεδο, έχεις καλό κύκλο με νορμάλ ανθρώπους, διαλεγμένους. Εγώ γνωρίζω όλων των ειδών τα κουμάσια.
πηγα κατευθειαν 29 σελιδα και δεν ξερω εαν εχει αναφερθει ,μηπως ξεχασες την επιλογη "διοτι οι γυναικες ειναι οι περισσοτερες μαλακισμενες"Ίφιδα έγραψε: 06 Ιαν 2019, 18:56 Γιατί πολλοί άντρες νιώθουν την υπέρτατη ανάγκη να απαξιώνουν τις γυναίκες;
1.Είναι απλά μισογύνιδες;
2.Είναι απλά ναρκισσιστές;
3.Πουτανίτσοι προσοχής;
4.Προσπαθούν να γίνουν αντιπαθητικοί μαλάκες μιας και τους λείπει το αυτογνωσιακό κομμάτι που θα τους έλεγε πως δε χρειάζεται, τό χουν πετύχει ήδη;
5.Η μανούλα κι ο μπαμπάκας τους δεν έκαναν καλή δουλειά;
6.Τους έκανε κακό κάποια γυναίκα ακριβώς επειδή ήταν σκατάνθρωποι;
7.Νομίζουν ότι ασκούν γοητεία χωρίς να αντιληφθούν ότι καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο;
8. 'Εχουν τόσο μεγάλη ανάγκη να τραβήξουν την προσοχή που δε τους νοιάζει κι ας ειναι αρνητική;
Και μένα μου έχει τύχει γκέι και γυναίκα και άντρας να βγάζουν κακιούλες. Κι εγώ έχει τύχει να έχω κακή συμπεριφορά.Cecily Anne έγραψε: 09 Ιαν 2019, 18:10A μου έχει τύχει κακαδερφή, αλλά δεν την μετράω.Naida έγραψε: 09 Ιαν 2019, 18:01
Εσύ είσαι σε άλλο επίπεδο, έχεις καλό κύκλο με νορμάλ ανθρώπους, διαλεγμένους. Εγώ γνωρίζω όλων των ειδών τα κουμάσια.
Όπως είπα γνωρίζω πολλών ειδών ανθρώπους. Και δεξιούς πολλούς και χρυσαυγίτες, ακόμα και οπαδούς του Σώρρας(γλυκήτατοι άνθρωποι). Δόξα τον Θεό(των Χριστιανών) έχω πολύ πλούσια ζωή.Sid Vicious έγραψε: 09 Ιαν 2019, 18:22Σε αυτό η ευθύνη βαραίνει εσένα όμως. Τι είδη "ανθρώπων" περιμένειςνα γνωρίσεις σε αναρχοκομμουνιστκους κύκλους; Φυσιολογικούς; Όχι βέβαια, μοναχά ανωμαλους, ψυχικά διαταραγμενους, κακοτροπους και μίζερους. Βγες στην πλατεία και φώναξε με όλη σου τη δύναμη η Μακεδονία είναι Ελληνική, αλήτες προδότες πολιτικοί και ξορκισε το κακό, βρες τον δρόμο του Θεού.Naida έγραψε: 09 Ιαν 2019, 18:01 Εσύ είσαι σε άλλο επίπεδο, έχεις καλό κύκλο με νορμάλ ανθρώπους, διαλεγμένους. Εγώ γνωρίζω όλων των ειδών τα κουμάσια.
φτάνεις στην πηγή του προβλήματος, από εδώ ξεκινάει και προχωράει και προβάλει κάπου αργότεραNaida έγραψε: 09 Ιαν 2019, 14:50Δεν είναι ένας καμάρι μου . Από γνωστούς τα έχω ακούσει, απο άσχετους σε συζητησεις
Το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που το φόρουμ είναι ανδροκρατούμενο και που θεωρείται μισανδρία το να εκφράζει κάποια την αποψή της για συγκεκριμένες συμπεριφορές και νοοτροπίες ανδρών. Δεν εξέφρασα ποτέ μίσος προς το φύλο σας. Το αντίθετο θα έλεγα. Τέσπα χαμένη συζήτηση.
δεν ξερω ποιους λες, και ουτε βλεπω αυτα που εχεις σβησει, αλλα η απαντηση ειναι ναι, φυσικα και υπαρχουν μισογυνηδες. και μισανθρωποι γενικοτερα. και 100 αλλα ειδη ζαβων.Gherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2019, 14:50Νέτα - σκέτα.Ασέβαστος έγραψε: 09 Ιαν 2019, 14:43εκτος απο σενα;![]()
οχου, δε θυμαμαι τα νικ, μια καραψεκασμενη που ελεγε οτι πρεπει να μην υπαρχει κανεις σε κυβερνητικη θεση σε ολο τον πλανητη αντρας, για να μη ξαναγινει πολεμος και τετοια κουλα.
Εσύ δεν θυμάσαι πως τη λένε, εμείς δεν θυμόμαστε πως τη λένε αλλά δω μέσα έχει πιαστεί το χέρι μου να σβήνω μηνύματα από συγκεκριμένους χρήστες που είναι προσβλητικά, υβριστικά, υποτιμητικά, μειωτικά απέναντι στις γυναίκες.
Είναι μισογύνιδες αυτοί ή όχι;
σοφα εμιλησες.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιαν 2019, 15:11Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πούμε κάτι με βεβαιότητα.Gherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2019, 15:00Σόρρυ, έτσι όπως τα γράφεις νόμιζα πως κάπου κατέληξες.ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιαν 2019, 14:52
Δεν ξέρω ρε συ, δεν τους έχω μετρήσει.![]()
Ακόμη και αν είχα κρατήσει στατιστική δεν θα είχε σημασία, γιατί όλοι και όλες έχουμε διαφορετική κρίση για τους ανθρώπους και τις συμπεριφορές.
Είτε είναι άνδρες είτε γυναίκες.
Άρα δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι οι μεν ή οι δε είναι καλύτεροι.
Στην τελική, έστω ότι καταλήγουμε στο ότι όλοι οι άντρες είναι μισογύνηδες (σε μικρό ή μεγάλο βαθμό) ή ότι όλες οι γυναίκες είναι μίσανδρες (σε μικρό ή μεγάλο βαθμό).
Ε, ας γίνουμε όλοι γκέι να ησυχάσουμε. Και ας ψάξουν να βρουν οι μεν και οι δε τις χαρές που προσφέρει η αλληλοεκτίμηση, η αλληλοσυνεννόηση και η αλληλοϋποστήριξη εντός του δικού τους φύλου.
Ισχύει και για το φιλικό ή επαγγελματικό πεδίο.
Αν έπραττα και σοφά θα ήταν καλύτερα
Guess what... αυτό ακριβώς ονομάζεται μισογυνισμός όταν αναφέρεται σε γυναίκες.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2019, 06:14 Το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που το φόρουμ είναι ανδροκρατούμενο και που θεωρείται μισανδρία το να εκφράζει κάποια την αποψή της για συγκεκριμένες συμπεριφορές και νοοτροπίες ανδρών.
Το να εκφράσεις την άποψη σου πχ για την βία κατά των γυναικών ή τον σεξισμό είναι μισανδρία. Γιατί; Γιατί χεληκη λογική.hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2019, 12:32Guess what... αυτό ακριβώς ονομάζεται μισογυνισμός όταν αναφέρεται σε γυναίκες.Naida έγραψε: 10 Ιαν 2019, 06:14 Το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που το φόρουμ είναι ανδροκρατούμενο και που θεωρείται μισανδρία το να εκφράζει κάποια την αποψή της για συγκεκριμένες συμπεριφορές και νοοτροπίες ανδρών.
Ρε enaon, αυτό που έβαλες είναι κατάφωρα μισογυνικό.enaon έγραψε: 10 Ιαν 2019, 13:47 Πρέπει να σταματήσουμε να χωρίζουμε άντρες/γυναίκες, δεν βοηθάει στο καλό κλίμα, δημιουργεί ένταση απο το τίποτα. Να ένα παράδειγμα ισότητας, χωρίς φύλα και σεξουαλικές διαφοροποιήσεις:
Τι λέμε ρε μαλάκες τις τελευταίες σελίδες;![]()