!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ....

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: ΚΑΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ....

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:37 "στο σύζυγο έκοψα τη φόρα όσον αφορά να ασχολείται με τις μ@@κίες του σογιού του"

Αυτο οι περισσοτερες Ελληνιδες το κανουν το δευτερο χρονο της σχεσης.
γω εχω κομμενα τα πολλα-πολλα με το σοι μου απο μικρος, η γυναικα μου με τραβολογαει καθε τοσο να πηγαινω να τους βλεπω, πιο συχνα τη στελνω μονη της :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:48
Ορέστης 35 έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:37 "στο σύζυγο έκοψα τη φόρα όσον αφορά να ασχολείται με τις μ@@κίες του σογιού του"

Πιο δεύτερο; Ορισμένες από τους πρώτους μήνες τεχνηέντως αποκόπτουν παρέες και φτάνουν και στον οικογενειακό κύκλο. Όπως και οι άντρες αντιστοιχα αλλά λίγο πιο μετά.
Βέβαια και τα ελληνικά σόγια από την άλλη δεν είναι ο κλασικός οικογενειακός κυκλος που δε θ' ανακατευτεί :lol: αλλά εντάξει μωρέ γονείς είναι κάπου θα πουν και μια κουβέντα ασ' τους να την πουν.
Αρκεί να μην επηρεάζεται ο σύντροφός ή η σύντροφος.
δεν το εχω δει να γινεται ποτε. δεν ξερω κανεναν (και καμμια) που να ξεκοψε απο τις παρεες του/της επειδη ζευγαρωσε.

αν και το ακουω συχνα, ισως ειναι αστικος μυθος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Παίζει το να ξεκόβει κάποιος παρέες επειδή ζευγάρωσε. Απλά αυτό συμβαίνει στις αρχές.

Όσο για το θέμα γονιών πεθερικών, προσωπικά προτιμώ περισσότερο τις εορτές και τα οικογενειακά τραπέζια με τα πεθερικά. Πιο ήπιοι άνθρωποι, πιο προσγειωμένοι, δε κάνουν το παν για να περάσουν τον Κολλάτο στο Μουσείο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Athina__P έγραψε: 10 Ιαν 2019, 07:07
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Ιαν 2019, 23:06
Αθηνά, τώρα που κατάλαβες πόσα πολλά προβλήματα μπορεί να λύσει μια γιαγιά και πόσο θα βοηθήσει την κοινωνική ζωή του ζευγαριού και την καθημερινότητα της οικογένειας που θα κάνουν τα παιδιά σου, υποθέτω ότι θα προσφέρεις ως γιαγιά πολλά περισσότερα από την πεθερά σου.

Ή όχι;
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ. Το έλεγα από την αρχή και δεν έχει αλλάξει αυτό. Πέρα από ότι μου αρέσει να είμαι με μωράκια, αυτό δεν ξέρω αν θα αλλάξει λόγω ορμονών στην πορεία. Ακόμα και τώρα το βρίσκω προνόμιο να έχω μωράκι να ασχοληθώ. Και ξέρω ότι είναι βαρετό αν το αφήσεις εκεί να κλαίει από βαρεμάρα, αν δεν θες να ασχοληθείς, θα σου σπάσει τα νεύρα, αν δεν είναι το στυλ του να απασχολείται κοιτάζοντας τοίχους και καρέκλες και οτιδήποτε μέσα στο σπίτι, αλλά ξέρω και πώς να περνάω και εγώ και εκείνο καλά.

Απλά έχω ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ, που το βρίσκω δύσκολο να φτάσω σε ηλικία να έχω εγγονάκια, ελπίζω να αντέξω τόσο, αλλά ακόμα και τότε εννοείται ότι δεν θα έχω τίποτα πιο σπουδαίο να κάνω! Υπάρχουν λεπτομέρειες στο πόσο δεν βοήθησαν οι γιαγιάδες.
Καλό είναι να βλέπεις και την θετική πλευρά. :wink
Κάποιες φορές δημιουργούνται πολύ μεγαλύτερα προβλήματα όταν λόγω παιδιών η γιαγιά εγκαθίσταται σχεδόν μόνιμα στο σπίτι.
Γιατί μπορεί να έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να βγεις ή να αφιερώσεις λίγο χαλαρό χρόνο στον εαυτό σου εντός του σπιτιού αλλά το σπίτι πλέον δεν είναι δικό σου/σας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Και για να αποδώσω τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, αυτό δεν σημαίνει ότι φταίνε πάντα οι γονείς του ζεύγους.
Γιατί εδώ που τα λέμε είναι άδικο να απαιτείς από τη γιαγιά και τον παπού να λειτουργούν ως υπηρετικό προσωπικό υπακούοντας σε εντολές χωρίς κανένα δικαίωμα ανάμιξης στα υπόλοιπα. Είναι κι αυτοί άνθρωποι, με έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα (με αρνητικά και θετικά στοιχεία) και -κακά τα ψέμματα- δεν τους γνωρίσαμε χθες. Οπότε, πάντα ξέρουμε ποιον βάζουμε μέσα στο σπίτι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 10 Ιαν 2019, 11:22
Naida έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:48

Πιο δεύτερο; Ορισμένες από τους πρώτους μήνες τεχνηέντως αποκόπτουν παρέες και φτάνουν και στον οικογενειακό κύκλο. Όπως και οι άντρες αντιστοιχα αλλά λίγο πιο μετά.
Βέβαια και τα ελληνικά σόγια από την άλλη δεν είναι ο κλασικός οικογενειακός κυκλος που δε θ' ανακατευτεί :lol: αλλά εντάξει μωρέ γονείς είναι κάπου θα πουν και μια κουβέντα ασ' τους να την πουν.
Αρκεί να μην επηρεάζεται ο σύντροφός ή η σύντροφος.
δεν το εχω δει να γινεται ποτε. δεν ξερω κανεναν (και καμμια) που να ξεκοψε απο τις παρεες του/της επειδη ζευγαρωσε.

αν και το ακουω συχνα, ισως ειναι αστικος μυθος.
Αστικός μύθος δεν είναι σίγουρα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

εμείς βρήκαμε ένα μπλοκάκι πεταμένο και το ανοίγει η γυναίκα μου να δει τι έχει.

4 Δεκεμβρίου 2018
Αγαπητό μου ημερολόγιο, είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί η μαμά μου είπε (τέλος)

12 Δεκεμβρίου 2018

Μόλις κατάλαβα ότι έχω τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου. Γιατί σήμερα (τέλος)

18 Δεκεμβρίου 2018
Αγαπητό μου ημερολόγιο, λατρεύω την οικογένειά μου. Ο λόγος είναι (τέλος)
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιαν 2019, 11:35
Κάποιες φορές δημιουργούνται πολύ μεγαλύτερα προβλήματα όταν λόγω παιδιών η γιαγιά εγκαθίσταται σχεδόν μόνιμα στο σπίτι.
Γιατί μπορεί να έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να βγεις ή να αφιερώσεις λίγο χαλαρό χρόνο στον εαυτό σου εντός του σπιτιού αλλά το σπίτι πλέον δεν είναι δικό σου/σας.
Ισχύει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”