!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Μλκιες ακούς λοιπόν. Μια καλή μέσα στις 10 σάπιες γριές χοντρές άχαρες μπαζολες. Όπως γενικά σε όλο το ανατολικό μπλοκ. Νομιζεις ότι κυκλοφορείς στους δρόμους κ βλέπεις τουλάχιστον επίπεδο τιμοσενκο; μπου χαχαχαχαχα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
aspergillus
Μόνο στο πχωρουμ.γρ μπορεί να διαβάσει κανείς ότι οι Έλληνες άνδρες με τις πατσοκοιλιές και τα προγούλια (μακράν από τοιυς πιο αγύμναστους λαούς) ανήκουν σε......ανώτερα επίπεδα ομορφιάς.
Καλά εσένα σου φαίνονται ωραίες και οι Ελληνίδες οπότε δεν εμπιστεύομαι το γούστο σου.Ερμής έγραψε: 09 Ιαν 2019, 20:12 Μλκιες ακούς λοιπόν. Μια καλή μέσα στις 10 σάπιες γριές χοντρές άχαρες μπαζολες. Όπως γενικά σε όλο το ανατολικό μπλοκ. Νομιζεις ότι κυκλοφορείς στους δρόμους κ βλέπεις τουλάχιστον επίπεδο τιμοσενκο; μπου χαχαχαχαχα
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
Ορέστης 35
που χαθηκες;
- blackpaint
δεκαπεντε μερες διακοπουλες σε ορεινη περιοχη.
- blackpaint
στη Μοσχα, στη σταση Πανεπιστημιο του μετρο, κυριολεκτικα πονεσε η καρδια μου απο τοση ομορφια.Ερμής έγραψε: 09 Ιαν 2019, 20:12 Μλκιες ακούς λοιπόν. Μια καλή μέσα στις 10 σάπιες γριές χοντρές άχαρες μπαζολες. Όπως γενικά σε όλο το ανατολικό μπλοκ. Νομιζεις ότι κυκλοφορείς στους δρόμους κ βλέπεις τουλάχιστον επίπεδο τιμοσενκο; μπου χαχαχαχαχα
-
Ορέστης 35
Αραχωβα ησουν αστε;
Αυτες ειναι εμπειριες.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 00:18στη Μοσχα, στη σταση Πανεπιστημιο του μετρο, κυριολεκτικα πονεσε η καρδια μου απο τοση ομορφια.Ερμής έγραψε: 09 Ιαν 2019, 20:12 Μλκιες ακούς λοιπόν. Μια καλή μέσα στις 10 σάπιες γριές χοντρές άχαρες μπαζολες. Όπως γενικά σε όλο το ανατολικό μπλοκ. Νομιζεις ότι κυκλοφορείς στους δρόμους κ βλέπεις τουλάχιστον επίπεδο τιμοσενκο; μπου χαχαχαχαχα
- blackpaint
Οχι, στον Ολυμπο ημουνα.
Απο τις ωραιότερες. Ελληνίδες, Ιταλίδες, Λιβανέζες και γιαπωνέζες το τοπΓάταρος έγραψε: 10 Ιαν 2019, 00:05Καλά εσένα σου φαίνονται ωραίες και οι Ελληνίδες οπότε δεν εμπιστεύομαι το γούστο σου.Ερμής έγραψε: 09 Ιαν 2019, 20:12 Μλκιες ακούς λοιπόν. Μια καλή μέσα στις 10 σάπιες γριές χοντρές άχαρες μπαζολες. Όπως γενικά σε όλο το ανατολικό μπλοκ. Νομιζεις ότι κυκλοφορείς στους δρόμους κ βλέπεις τουλάχιστον επίπεδο τιμοσενκο; μπου χαχαχαχαχα
Δεν έχω πάει Μόσχα.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 00:18στη Μοσχα, στη σταση Πανεπιστημιο του μετρο, κυριολεκτικα πονεσε η καρδια μου απο τοση ομορφια.Ερμής έγραψε: 09 Ιαν 2019, 20:12 Μλκιες ακούς λοιπόν. Μια καλή μέσα στις 10 σάπιες γριές χοντρές άχαρες μπαζολες. Όπως γενικά σε όλο το ανατολικό μπλοκ. Νομιζεις ότι κυκλοφορείς στους δρόμους κ βλέπεις τουλάχιστον επίπεδο τιμοσενκο; μπου χαχαχαχαχα
μπλάκι έχεις υπονοήσει οτι είσαι μικρότερος μου(κατω απο 35 δλδ), πόσο είσαι; Γιατί σε έκανα για πολύ μεγαλύτερο.
-
Ορέστης 35
Γιαπωνεζες μου αρεσουν κι εμενα. Γιαπωνεζες, Γαλλιδες, και ξανθες βορειες.Ερμής έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:05Απο τις ωραιότερες. Ελληνίδες, Ιταλίδες, Λιβανέζες και γιαπωνέζες το τοπΓάταρος έγραψε: 10 Ιαν 2019, 00:05Καλά εσένα σου φαίνονται ωραίες και οι Ελληνίδες οπότε δεν εμπιστεύομαι το γούστο σου.Ερμής έγραψε: 09 Ιαν 2019, 20:12 Μλκιες ακούς λοιπόν. Μια καλή μέσα στις 10 σάπιες γριές χοντρές άχαρες μπαζολες. Όπως γενικά σε όλο το ανατολικό μπλοκ. Νομιζεις ότι κυκλοφορείς στους δρόμους κ βλέπεις τουλάχιστον επίπεδο τιμοσενκο; μπου χαχαχαχαχα
Δεν έχω πάει Μόσχα.blackpaint έγραψε: 10 Ιαν 2019, 00:18στη Μοσχα, στη σταση Πανεπιστημιο του μετρο, κυριολεκτικα πονεσε η καρδια μου απο τοση ομορφια.Ερμής έγραψε: 09 Ιαν 2019, 20:12 Μλκιες ακούς λοιπόν. Μια καλή μέσα στις 10 σάπιες γριές χοντρές άχαρες μπαζολες. Όπως γενικά σε όλο το ανατολικό μπλοκ. Νομιζεις ότι κυκλοφορείς στους δρόμους κ βλέπεις τουλάχιστον επίπεδο τιμοσενκο; μπου χαχαχαχαχα
μπλάκι έχεις υπονοήσει οτι είσαι μικρότερος μου(κατω απο 35 δλδ), πόσο είσαι; Γιατί σε έκανα για πολύ μεγαλύτερο.
Εγώ τις Γιαπωνέζες τις θεωρώ Νο1 παγκοσμίως. Ένας γνωστός μου που έχει πάει Ιαπωνία μου λέει ότι έχει πολύ όμορφες και πολύ άσχημες. Δεν τον πιστεύω. Δεν υπάρχει άσχημη Γιαπωνέζα. Άσχημη Γιαπωνέζα είναι σχήμα οξύμωρο.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Έχεις δίκιο,αφού είναι όλες ίδιες.Γάταρος έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:30 Εγώ τις Γιαπωνέζες τις θεωρώ Νο1 παγκοσμίως. Ένας γνωστός μου που έχει πάει Ιαπωνία μου λέει ότι έχει πολύ όμορφες και πολύ άσχημες. Δεν τον πιστεύω. Δεν υπάρχει άσχημη Γιαπωνέζα. Άσχημη Γιαπωνέζα είναι σχήμα οξύμωρο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Δεν εχουν οπισθια. Γυναικα χωρις οπισθια ειναι μακαρονια με κιμα χωρις κιμα.Γάταρος έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:30 Εγώ τις Γιαπωνέζες τις θεωρώ Νο1 παγκοσμίως. Ένας γνωστός μου που έχει πάει Ιαπωνία μου λέει ότι έχει πολύ όμορφες και πολύ άσχημες. Δεν τον πιστεύω. Δεν υπάρχει άσχημη Γιαπωνέζα. Άσχημη Γιαπωνέζα είναι σχήμα οξύμωρο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
όπως στα είπε είναι. Απλά οι πολύ όμορφες είναι αναλογικά πολλές. Βέβαια σαν ευρωπαίοι δεν είμαστε αντικειμενικοί.Γάταρος έγραψε: 10 Ιαν 2019, 10:30 Εγώ τις Γιαπωνέζες τις θεωρώ Νο1 παγκοσμίως. Ένας γνωστός μου που έχει πάει Ιαπωνία μου λέει ότι έχει πολύ όμορφες και πολύ άσχημες. Δεν τον πιστεύω. Δεν υπάρχει άσχημη Γιαπωνέζα. Άσχημη Γιαπωνέζα είναι σχήμα οξύμωρο.
-
Ορέστης 35
Πως μπορουμε να γνωρισουμε στην Ελλαδα Γιαπωνεζες Κορεατισσες και Κινεζες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-