!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παρακμιακά ρετροΝΑΖΟδρωμενα

Ιστορικά γεγονότα, καταστάσεις, αναδρομές
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Παρακμιακά ρετροΝΑΖΟδρωμενα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 06 Σεπ 2018, 10:15 γιατι ειναι κακο να ανηκει καποιος σε ναζιστικη οργανωση ενω ειναι καλο να ανηκει σε κομμουνιστικη;στο κατω κατω ο κομμουνισμος ευθυνεται για 110 εκατομυρια νεκρους σε ολον τον κοσμο αοι εμφυλιους πολεμους ενω ο ναζισμος (ας πουμε)σε 50 εν καιρω πολεμου.
μονο ηλιθιοι εχουν την καραμελα του αντιναζισμου παραλληλα με του κομμουνισμου.
500 εκατομμύρια εως ένα δισ. είναι τα θύματα του κομμουνισμού αλλά είσαι οφ τόπικ. Ο αντικομμουνισμός δεν ξεπλένει ότι οι Γερμανοί κατέκτησαν αυτά τα χώματα και σκότωσαν 430 χιλιάδες Έλληνες.
Πολλοί ήθελαν τότε και μερικοί θέλετε τώρα Λεωνίδα και Κολοκοτρώνη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 03 Νοέμ 2018, 23:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Drexler

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Drexler »

Sid Vicious έγραψε: 08 Οκτ 2018, 12:35
Highlander έγραψε: 06 Σεπ 2018, 22:31 Skrewdriver
:hebit: :hebit: :hebit:

Εικόνα
Εχω πετυχει μεσοκοπη νοικοκυρα στο μετρο με κασκολ Skrewdriver μετα απο πορεια Ιμιων :)
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Ωραίες εποχές. Όταν τα νεοναζά δεν έκρυβαν το ότι είναι νεοναζά.

Άλλη μια καλτ μορφή εκείνης της εποχής:

Άβαταρ μέλους
Drexler

Οχι ρε ο Πλαπουτας-Πλαπυ ειναι τωρινος.

Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

ΤΑΥΓΕΤΗΣ έγραψε: 06 Σεπ 2018, 10:15 γιατι ειναι κακο να ανηκει καποιος σε ναζιστικη οργανωση ενω ειναι καλο να ανηκει σε κομμουνιστικη;στο κατω κατω ο κομμουνισμος ευθυνεται για 110 εκατομυρια νεκρους σε ολον τον κοσμο αοι εμφυλιους πολεμους ενω ο ναζισμος (ας πουμε)σε 50 εν καιρω πολεμου.

Ναι είναι κακό να ανήκεις σε ναζιστική οργάνωση. Είναι σαν ανήκεις σε οργάνωση παιδόφιλων κανίβαλων.
Μιλάμε για τους πιο αρρωστημένα αιμοδιψείς στην ανθρώπινη ιστορία. Εξάλλου για να ανήκεις σε ναζιστική οργάνωση πρέπει να θεωρείς ιερό σου χρέος και επιβεβλημένο να σκοτώσεις ανθρώπους. Ακόμα και να ξεκοιλιαχεις εγκύους. Αυτό σημαίνει να είσαι σε ναζιστική οργάνωση
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Pirate7G έγραψε: 10 Ιαν 2019, 19:36

Ναι είναι κακό να ανήκεις σε ναζιστική οργάνωση. Είναι σαν ανήκεις σε οργάνωση παιδόφιλων κανίβαλων.
Μιλάμε για τους πιο αρρωστημένα αιμοδιψείς στην ανθρώπινη ιστορία. Εξάλλου για να ανήκεις σε ναζιστική οργάνωση πρέπει να θεωρείς ιερό σου χρέος και επιβεβλημένο να σκοτώσεις ανθρώπους. Ακόμα και να ξεκοιλιαχεις εγκύους. Αυτό σημαίνει να είσαι σε ναζιστική οργάνωση
Και επανέρχονται και σαν ζόμπι μετά, το έχω δει σε ταινία
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Drexler

Αυτη λες? :)

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Ναι :smt005:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Ζόμπι είναι ούτως ή άλλως
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Ο "τρισμέγιστος γκουρού του εθνικοσοσιαλισμού".

ΛΟΥΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

Εικόνα

Γεννήθηκε στη Λεμεσό στις 31 Οκτωβρίου του 1956 . Τελείωσε το Λύκειο στη Κύπρο και ακολούθησε στη συνέχεια σπουδές ζωγραφικής. Είναι πατέρας τριών παιδιών . Ασκεί το επάγγελμα του ζωγράφου . Είναι συγγραφέας και ποιητής .Έχει κάνει πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής σε Ελλάδα και Κύπρο , έχει εκδώσει ποιητικές συλλογές ως και βιβλία φιλοσοφικού και ιδεολογικο-πολιτικού περιεχομένου .
Έχει δημοσιεύσει πολλές μελέτες και άρθρα του σε ελληνικά κυρίως περιοδικά και εφημερίδες.
Στη πολιτική δραστηριοποιήθηκε από νεαρότατη ηλικία στις γραμμές της ενωτικής παράταξης και ευτύχησε να δράσει υπό τις διαταγές του στρατηγού Γεωργίου Γρίβα Διγενή .
Έλαβε μέρος ως εθελοντής στο πόλεμο του 1974 .Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στους Λόχους Ορεινών Καταδρομών Λ.Ο.Κ.Αντιστάθηκε στη συνέχεια στις Άγγλο-τουρκικές κατοχικές δυνάμεις και διώχθηκε για τη δράση του .
Εργάστηκε στην Ελλάδα για το δυνάμωμα του εθνικιστικού κινήματος .Υπήρξε εκπρόσωπος τύπου και ενημέρωσης της συντονιστικής επιτροπής Κερκύρας της Πολιτικής Άνοιξης με ηγέτη τον Αντώνη Σαμαρά .
Είναι ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΛΑ.Μ.) που ιδρύθηκε στις 28 Απριλίου 2008

http://ellinikofos.blogspot.com/2009/05 ... _8345.html

Ένας Αντώνης έφυγε - 'Ενας Αντώνης ήρθε, Μέρος 1ον
Ήταν μια νύχτα βροχερή, σημαδιακό γεγονός, αν αναλογιστεί κανείς την αντιφατικότητα των δεδομένων που είχα μπροστά μου, από την μία το λιοπήρι του Μαϊου όπως τον ζούμε εις την Μεγαλόνησον και απο την άλλη ο πίδακας του ύδωρ που έλουζε το Απολλώνιον Κορμί μου.

Μια τέτοια αντιφατικότης, μόνο ο Διάβολος θα μπορούσε να διαπράξει, βιάζοντας την αρμονία της Φύσεως και εισβάλλοντας με τον δολιότερο τρόπο εις την ομαλή λειτουργεία του Σύμπαντος Κόσμου.

Τόσο αντιφατική λοιπόν ήταν και η κατάστασις η οποία εκλήθιν να αντιμετωπίσω, εις την προσωπική μου Ζωή (Σημείωσις, η οποία επηρεάζει το Γενικόν Καλόν).

Είναι πασίγνωστον εις το Πανελλήνιον Κοινόν, ότι υπήρξα μέλος της Πολιτικής Ανοίξεως, υπό την ηγεσία του Α.Σαμαρά. Ως εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος αυτού, αγωνίστηκα με σθένος δια να διαφυλάξω την Αλήθεια, να καταπολεμήσω την Διαφθορά.
Όλα κοιλούσαν ομαλά, μέχρι που μία ημέρα, αποφράδα θα την εχαρακτήριζα, ο μέχρι τότε Συμμαχητής μου Αντώνιος Σαμαράς πήρε την απόφαση να επιστρέψει εις τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας.

Εβίωσα την απόλυτον προδοσίαν. Αυτός ο άτιμος άνθρωπος, κάποτε συνταύτιζε τις απόψεις του μαζί μου, πως η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα εκείνον που στηρίζει ανοικτά την Φαυλοκρατία, τις Τράπεζες , τους Ρότταρυ και όλους τους ΒΔΕΛΥΡΟΥΣ βιαστές του εθνοπαραγωγικού πλούτου των Δυνάμεων της Εργατικής Τάξεως.

Έτσι, όντας προδωμένος και απομονομένος, έπρεπε να πράξω, διότι εγνώριζα πως οι χιλιάδες, για να μην πω εκατομμύρια, των θαυμαστών-υποστηρικτών και Συμμαχητών μου, επερίμεναν με αγωνία την απόφαση μου, ζωτικής σημασίας για την συνέχειας του Εθνοδημοκρατισμού.

Πήρα μία απόφαση, την οποίαν θα αναλύσω-οριοθετήσω και επεξηγήσω αναλυτικώς, εις την επομένην ανάρτησιν μου.

Λούκας Σταύρου,
Ο Τρισμέγιστος Γκουρού του Εθνικοσοσιαλισμού.

http://loukas-stavrou.blogspot.com/2010 ... t.html?m=0

Ένας Αντώνης έφυγε - 'Ενας Αντώνης ήρθε, Μέρος 2ον
Η σημερινή μου ανάρτησις, είναι η συνέχεια των κοσμοϊστορικών γεγονότων που διαδραματίστηκαν μετά την εσχάτην προδωσία που εβίωσα από το βρομερό σκουλήκι, τον ανθέλληνα, τον καρεκλοκένταυρο Αντώνη Σαμαρά.

Δεν σας κρύβω μύριοι αναγνώστες μου πως είμουν απεγνωσμένος. ΝΑΙ, όσο και αν σας φαίνεται αυτό παράξενο, μέχρι και οι ημίθειοι ζωγράφοι-καλλιτέχνες-ποιητές-επιστήμονες-στρατηλάτες σαν και εμένα βρίσκουν αδιέξοδα στη Ζωή.

Εκεί που όλα έδειχναν να χάνονται, καθώς έκανα τον περίπατον μου εις τα βουνά της Μητέρας Φύσεως, είδα μία Ακτίνα Φωτός στην άκρη των ματιών μου.
Όσο πλησίαζα τόσο εντονότερο ήταν το Φώς. Περπατούσα για κάμποση ώρα, πέρασα την Ερήμη, την Ανόγυρα, την Πάχνα και έφτασα στο Πισσούρι.

Εκεί ήταν η απάντησις που μου έστειλε ο Παντοδύναμος.
Ήταν ένα αγόρι στυβαρό, γυμνό, που από το πολύ λαδάκι που είχε εφαρμόσει εις το επίσης Απολλώνιο Κορμί του, Έλαμπε σε όλη την Επικράτεια.

Λουζόταν στα κυανόλευκα νερά της Πισίνος του, τον προσέγγισα, με κοίταξε στα μάτια τον κοίταξα και εγώ. Για λίγα δευτερόλεπτα όλα παγώσαν, σκοτήνιασε ο Ουρανός.
Υπήρχα μόνο εγώ και αυτός.

Έπνιξα την αδυναμία μου, έπρεπε να ομιλήσω αλλιώς θα με παρεξηγούσε και σιγά σιγά ψέλλισα ένα δειλό "Λούκας..."
- "Πιερίδης", μου απάντησε, "Αντώνιος Πιερίδης".
Και τότε μέσα μου σκέφτηκα ... "Αντώνιος Πιερίδης, Απόφαση Ευθύνης.."

Προσεγγίσαμε την υπέροχη βεράντα του, όπου καθίσαμε να με κεράσει καφέ. Του εξήγησα την κατάστασιν εις την οποίαν βρισκόμουνα για να μην σας τα πολυλογώ και καθώς η συζήτησις εξελισσόταν, με χαρά εδιεπίστοσα πως ομιλούσα με έναν Φλογερό Εθνικιστή.

Έτσι μετά από την επικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, παραπόνων και λοιπών, ο Πιερίδης μου έκανε ίσως την κρισημότερον ερώτησιν εις τα χρονικά του Εθνικοσοσιαλισμού.
-"Τώρα που έφυγες από τον Σαμαρά, θα ήθελες να γίνω ο Αντώνης σου;".
"ΝΑΙ ΑΝΤΩΝΙΕ", απήντησα,χωρίς δεύτερη σκέψη.
"Αναγνώρισε με ως Σωτήραν σου" , του είπα και εννοείται πως η αντίδρασις του ήτο καταφατική.

ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΗΤΟ Η ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ "ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ", ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΘΑ ΟΜΙΛΗΣΩ, ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΙΝ ΜΟΥ.

Λούκας Σταύρου,
Ο Τρισμέγιστος Γκουρού του Εθνικοσοσιαλισμού.

http://loukas-stavrou.blogspot.com/2010 ... 2.html?m=0
πιερ.jpg
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Εικόνα

Αντώνης Πιερίδης

Γεννήθηκε στη Λεμεσό στις 14 Ιανουαρίου 1965 .Είναι απόφοιτος Μέσης Παιδείας .
Εργάζεται ως έμπορος σιδήρου και διατηρεί βιομηχανία ανακύκλωσης μετάλλων . Είναι έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών .
Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο πεζικό .Κατάγεται από οικογένεια αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α.
Δραστηριοποιήθηκε στη πολιτική από νεαρή ηλικία στην υπεράσπιση των ελληνικών αξιών μέσα από σωματειακούς σχηματισμούς της ενωτικής παράταξης .Εντάχθηκε ακολούθως στους «ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και έθεσε υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές του 1996 . Κατόπιν αποχωρεί από το εν λόγω κόμμα λόγω αλλαγής θέσεων και πορείας στο εθνικό θέμα της Κύπρου και επιστρέφει στο μεγάλο πολιτικό χώρο των ανέντακτων της ενωτικής παρατάξεως .
Το 2008 δραστηριοποιείται στη δημιουργία του ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΛΑ.Μ.) ως ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του .

http://ellinikofos.blogspot.com/2009/05 ... _8345.html

Αντώνης Πιερίδης - Αντιπρόεδρος ΕΔΗΚ
Εικόνα
Υποψήφιος βουλευτής του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος
Γεννήθηκε στη Λεμεσό στις 14 Ιανουαρίου 1965 .
Είναι απόφοιτος Μέσης Παιδείας. Εργάζεται ως έμπορος σιδήρου και διατηρεί βιομηχανία ανακύκλωσης μετάλλων. Είναι έγγαμος και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο πεζικό.
Κατάγεται από οικογένεια αγωνιστών της Ε.Ο.Κ.Α. Δραστηριοποιήθηκε στη πολιτική από νεαρή ηλικία στην υπεράσπιση των ελληνικών αξιών μέσα από σωματειακούς σχηματισμούς της ενωτικής παράταξης.
Εντάχθηκε ακολούθως στους «ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και έθεσε υποψηφιότητα στις βουλευτικές εκλογές του 1996. Κατόπιν αποχωρεί από το εν λόγω κόμμα λόγω αλλαγής θέσεων και πορείας στο εθνικό θέμα της Κύπρου και επιστρέφει στο μεγάλο πολιτικό χώρο των ανέντακτων της ενωτικής παρατάξεως.
Υπήρξε υποψήφιος ευρωβουλευτής στις εκλογές του 2009.
Είναι εκ των ιδρυτικών στελεχών του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος.
http://edikcyprus.blogspot.com/2010/04/ ... _5841.html

Συνέντευξη στον... Μαύρο Κρίνο
http://mavroskrinos.blogspot.com/2011/0 ... st_20.html

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ Ε.Α.Κ. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΛΑΜ

Οι πρώτοι υποψήφιοι του τότε Ε.ΛΑ.Μ και σημερινού ελαμ, στις ευρωεκλογές του 2009, ήσαν οι σημερινοί συναγωνιστές και υποψήφιοι του ΕΑΚ Λουκάς Σταύρου και Αντωνης Πιεριδης.
Μετά τις εκλογές τα πάντα ανατράπηκαν και κυρίως η οργανωτική δομή που στηριζόταν στην αξιοκρατική ανάδειξη της ηγεσίας των τομεαρχών από την λαϊκή βάση.
Επικράτησε ο αρχηγισμός και η στροφή προς την ακροδεξιά συνθηκολόγηση με το σύστημα.

Ο συναγωνιστής Λουκάς Σταύρου αναφέρει, στο προφίλ του τα ακόλουθα, σχετικά:

«Πως ξεκίνησε το ΕΛΑΜ

Τό όνομα και το έμβλημα του ΕΛΑΜ είναι πνευματική περιουσία του Λουκά Σταύρου.
Το ΕΛΑΜ δημιουργήθηκε για να περάσει στην κοινωνία της Κύπρου τον Λαϊκό επαναστατικό εθνικισμό – κοινωνισμό ενάντια στους θεσμούς της ολιγαρχίας – πλουτοκρατίας- τραπεζοκρατίας και των πολιτικών σχηματισμών της που κυρίως συστεγάζονται στην δεξιά πολυκατοικία.
Έτσι ξεκίνησε το ΕΛΑΜ και κατέληξε να είναι το δεκανίκι της δεξιάς που πουλά πατριωτικά συνθήματα με στόχο να εγκλωβίζει αγανακτισμένες δυνάμεις του λαού και να αποτρέπει κάθε επαναστατική ανάπτυξη.
Σε πρόσφατη ομιλία του ο γ.γ. του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού παραδέχτηκε πως “το ΕΛΑΜ όταν πρωτοεμφανίστηκε παρουσιάστηκε ως δύναμη ενάντια στο κατεστημένο.”
Ακόμα και οι εχθροί του εθνικισμού παραδέχονται πως δια του λόγου του Λουκά Σταύρου που εξέφραζε τότε το ΕΛΑΜ δόθηκε στην κοινωνία το μήνυμα του αντισυστημισμού.
Αυτόν τον λαϊκό επαναστατικό εθνικισμό δεν τον προδώσαμε, δεν υποχωρήσαμε , δεν συμβιβαστήκαμε και συνεχίζουμε να τον υπερασπιζόμαστε για το καλό του έθνους και των παραγωγικών δυνάμεων του λαού.»

http://eakcy.com/?p=6618
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 15 Σεπ 2019, 12:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Φαντασου γέλια να κηρυχτεί παράνομος ο κουμμουνισμος ,απο την ακροπολη θα πέφτουν μερικοι
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Highlander έγραψε: 13 Οκτ 2018, 11:16 Παναγιώτης Ρουμελιώτης (Πόρκυ) & War Criminals
Κυκλοφορεί πια με περούκα για να μην αναγνωριστεί λένε στο ιντυ :lol:
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Sid Vicious έγραψε: 10 Ιαν 2019, 20:39 Ναι :smt005:
Exει βγει και 2 :lol:

Στο μεταξυ το παλιο στεκι των skins στην αθηνα μια pub στα Ιλισια υπαρχει ακομα και με τον ιδιο ιδιοκτητη :lol:

Εικόνα
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιστορία”