!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς
Re: Τέλος το Airbnb σε έναν από τους διασημότερους τουριστικούς προορισμούς
Έιπαμε. Όλα για ένα πιατο γινονται
Αλλα καποιοι με σταθερο εισοδημα είναι κριμα να περιπλέκονται και μπερδεύονται τα 30 βαλτα κι αστα. Δε χτιζονται νεα, ο κοσμος σε λιγα χρονια θα αρχισει να κτιζει από μονος και θα το παρει σε καλυτερη τιμη σα να τα ειχες τραπεζα και θα παρεις τοκο. Απλα θελει προσοχή να είναι κατοικισιμη περιοχη και εχει τετοια ακομη, διοροφο και κατοικισιμο 80 χιλ...και περιποιημενο
Άλλο διοροφο αλλα δε το ελεγα κατοικισιμο 30 χιλ
Αυτοι σκέφτονται να το δωσουν και να παρουν ένα διαμερισμα ακριβο τωρα ο ενας, η άλλη εφυγε εξωτερικο κι οσο οσο γιατι δεν είναι κατοικισιμα. Σαν οικοπεδο να το δεις θα παρει αξια
Αλλα καποιοι με σταθερο εισοδημα είναι κριμα να περιπλέκονται και μπερδεύονται τα 30 βαλτα κι αστα. Δε χτιζονται νεα, ο κοσμος σε λιγα χρονια θα αρχισει να κτιζει από μονος και θα το παρει σε καλυτερη τιμη σα να τα ειχες τραπεζα και θα παρεις τοκο. Απλα θελει προσοχή να είναι κατοικισιμη περιοχη και εχει τετοια ακομη, διοροφο και κατοικισιμο 80 χιλ...και περιποιημενο
Αυτοι σκέφτονται να το δωσουν και να παρουν ένα διαμερισμα ακριβο τωρα ο ενας, η άλλη εφυγε εξωτερικο κι οσο οσο γιατι δεν είναι κατοικισιμα. Σαν οικοπεδο να το δεις θα παρει αξια
Ναι τους εχουμε δει οσους κτιζουν μονοι τους...
Στο τελος το πληρωνουν διπλο και γυριζουν σαν βρεγμενες γατες σε μηχανικους και κατασκευαστες.
Ασε που τελειωσαν και οι εποχες της «ευκολης υπογραφης» απο πλευρας μηχανικων (οι νεοι νομοι ουσιαστικα ριχνουν το μεγαλυτερο μερος της ευθυνης στον μηχανικο), οποτε θ’ανοιξουν χρυσες δουλειες για δικηγορους στο αμεσο μελλον.
Χτισε μονος σου ισχυει μονο για χωρια, αντε και νησια μικρομεσαιας επισκεψιμοτητας.
Στο τελος το πληρωνουν διπλο και γυριζουν σαν βρεγμενες γατες σε μηχανικους και κατασκευαστες.
Ασε που τελειωσαν και οι εποχες της «ευκολης υπογραφης» απο πλευρας μηχανικων (οι νεοι νομοι ουσιαστικα ριχνουν το μεγαλυτερο μερος της ευθυνης στον μηχανικο), οποτε θ’ανοιξουν χρυσες δουλειες για δικηγορους στο αμεσο μελλον.
Χτισε μονος σου ισχυει μονο για χωρια, αντε και νησια μικρομεσαιας επισκεψιμοτητας.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Δυστυχως σε 2-3 χρονια τα σπιτια θα ανηκουν σε μονωπολια real estate που θα τσακισουν τους μικρους.Θα επιβιωσουν μονο οσοι παρεχουν καποια μορφη εναλακτικου τουρισμου.Οπως το παραδειγμα που σου εβαλα με τον σαδομαζοχισμο.Για παραδειγμα μια αισθητικος που νοικιαζει το διαμερισμα που εχει προσφεροντας ταυτοχρονα περιποιηση προσωπου και σωματος,η ενας μαγειρας που προσφερει το σπιτι που εχει σε ατομα που θελουν να συνδιασουν διακοπες με γκουρμετ η τοπικη κουζινα κτλ.bluerose έγραψε: 29 Απρ 2018, 13:32 Έιπαμε. Όλα για ένα πιατο γινονται
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Όταν λεω μονοι......παιρνεις το οικοπεδο και το δινεις σε μηχανικο, σ εταιρια, ελεος πως θα χτισεις μονος
Αλλα καποιοι που δεν εχουν λεφτα πολλα μπορουν να επενδυσουν σε τετοια σπιτακια και σε λιγο θα τα παρουν αυτοι που εχουν και μετα θα παρουν κι αυτοι με τα σπιτακια ένα δικο τους λογω επενδυσης που κανανε. Δεν εχει οικόπεδα μες τις συνοικιες σπιτακια εχει
Αλλα καποιοι που δεν εχουν λεφτα πολλα μπορουν να επενδυσουν σε τετοια σπιτακια και σε λιγο θα τα παρουν αυτοι που εχουν και μετα θα παρουν κι αυτοι με τα σπιτακια ένα δικο τους λογω επενδυσης που κανανε. Δεν εχει οικόπεδα μες τις συνοικιες σπιτακια εχει
Εγω ξερω ότι αν ειχα τωρα τα 30 θα το επαιρνα, αυτό που εβαλα στο ματι κι ας τοzteo έγραψε: 29 Απρ 2018, 13:45Δυστυχως σε 2-3 χρονια τα σπιτια θα ανηκουν σε μονωπολια real estate που θα τσακισουν τους μικρους.Θα επιβιωσουν μονο οσοι παρεχουν καποια μορφη εναλακτικου τουρισμου.Οπως το παραδειγμα που σου εβαλα με τον σαδομαζοχισμο.Για παραδειγμα μια αισθητικος που νοικιαζει το διαμερισμα που εχει προσφεροντας ταυτοχρονα περιποιηση προσωπου και σωματος,η ενας μαγειρας που προσφερει το σπιτι που εχει σε ατομα που θελουν να συνδιασουν διακοπες με γκουρμετ η τοπικη κουζινα κτλ.bluerose έγραψε: 29 Απρ 2018, 13:32 Έιπαμε. Όλα για ένα πιατο γινονται
Σε λιγο θα το παρει καποιος, οικόπεδα δεν εχει εκει
Παραλληλα αν μπορει καποιος να βοηθησει πωλειται στο ποσειδι μεζονετα.
-
fagano3
Το αντιθετο συμβαινει.Εσεις νομιζετε οτι νοικιαζετε στο κεντρο της πρωτευουσας της Μαδασκαρης η της Γουατεμαλας.Naida έγραψε: 28 Απρ 2018, 23:00 Υπήρχαν και πιο οικονομικά στο κέντρο. Φαντάσου το σπιτι που είμαι εγώ είναι του 2000,55τμ,γαμώ τα σπίτια,αυτόνομη θερμανση,γαμώ τις θέες,κέντρο,κοντά σε συγκοινωνίες και δίνω 300€. Το έχω από το 14 όμως. Τώρα έχουν πράγματι ξεφύγει οι άνθρωποι. Νομίζουν ενοικιάζουν το Ταζ Μαχάλ![]()
300 ευρω 55τμ με ενφια δεν βρισκεις ουτε Τιρανα.
Ουσιαστικα τζαμπα μενεις αν βγαλουμε τον ενφια.
Ηταν δειγμα κατεστραμενης χωρας οι τιμες των ενοικιων τα τελευταια χρονια.Μακαρι να επεκταθει και αλλο το airbnb.Το airbnb ειναι ενας απο τους ελαχιστους τροπους για να διατηρησει η μεσαια ταξη την ικανοτητας της να πληρωνει φορους και ενφια και μαλιστα με χρημα που ερχεται συνηθως απο το εξωτερικο.
Το κεντρο μεγαλων πολεων ειναι για να μενουν οι πλουσιοι,αυτοι που δεν εχουν προβλημα να συγκατοικισουν και οι τουριστες.Οι υπολοιποι μπορειτε να πατε να μεινετε στα προαστια.Μετρο εχει η Αθηνα και ενα σωρο ξενοικιαστα σπιτια σε λογικες τιμες.
-
fagano3
Ο Ευρωπαιος χαμηλομισθος ακομα και με μεσαιο μισθο δεν υπαρχει περιπτωση να παει να ζησει μονος του σε αποσταση μικροτερη των 5 χιλιομετρων απο το κεντρο της πολης.lyna έγραψε: 29 Απρ 2018, 11:12 Μηχανικέ δεν κατάλαβα τι θες να αποδείξεις , ότι στο επίπεδο του ενοικίου πιάνεται κότσος ο βορειοευρωπαίος ?
σιριουσλι ?
zteo έγραψε: 29 Απρ 2018, 13:45 Για παραδειγμα μια αισθητικος που νοικιαζει το διαμερισμα που εχει προσφεροντας ταυτοχρονα περιποιηση προσωπου και σωματος

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Κοιτά φάγανε, κι εγώ υπέρ του μοιράσματος των εξόδων είμαι εδώ κ πολλά χρόνια για να μένει κ κατι στην άκρη γ μελλοντική οικογένεια ή γειρατια φάση world party αλλά συνήθως γράφω έχοντας υπόψη παρεμφερή επαγγέλματα με το δικό μου.fagano3 έγραψε: 29 Απρ 2018, 13:53Ο Ευρωπαιος χαμηλομισθος ακομα και με μεσαιο μισθο δεν υπαρχει περιπτωση να παει να ζησει μονος του σε αποσταση μικροτερη των 5 χιλιομετρων απο το κεντρο της πολης.lyna έγραψε: 29 Απρ 2018, 11:12 Μηχανικέ δεν κατάλαβα τι θες να αποδείξεις , ότι στο επίπεδο του ενοικίου πιάνεται κότσος ο βορειοευρωπαίος ?
σιριουσλι ?
Δλδ συνάδελφοι σε Γερμανία Αγγλία κτλ μένουν σε τρύπα με ενοίκιο όσο πληρώνω εγώ τώρα γ νορμαλ σπίτι με πάρκινγκ ΑΛΛΑ έχουν χ5 τον μισθό .
Χωρίς τσονταρισμα από παππού/γιαγιά οικογένεια δεν τα φέρνει ιδιαίτερα βόλτα . Ποπ να έχει εισοδήματα από ακίνητα ή μετοχές .
Άρα ο μισθός κάνει τη διαφορά στο ποσό θα περιοριστείς σε τρύπα μόνος ή σε συγκατοικιση
~~¥~~
-
fagano3
H συζητηση ξεκινησε οχι γενικα για τα ενοικια αλλα για τα ενοικια στο κεντρο.Η Ναιδα θελει να μενει 10 λεπτα με τα ποδια απο την ακροπολη πληρωνοντας 0 ευρω ενοικιο (γιατι τοσο ειναι αν βγαλουμε ενφια,φορους,συντηρησεις κλπ κλπ).Αυτο δεν γινεται.Το κεντρο ειναι φιλετο σε οποιαδηποτε χωρα της Ευρωπης εκτος Ελλαδος.lyna έγραψε: 29 Απρ 2018, 14:01Κοιτά φάγανε, κι εγώ υπέρ του μοιράσματος των εξόδων είμαι εδώ κ πολλά χρόνια για να μένει κ κατι στην άκρη γ μελλοντική οικογένεια ή γειρατια φάση world party αλλά συνήθως γράφω έχοντας υπόψη παρεμφερή επαγγέλματα με το δικό μου.fagano3 έγραψε: 29 Απρ 2018, 13:53Ο Ευρωπαιος χαμηλομισθος ακομα και με μεσαιο μισθο δεν υπαρχει περιπτωση να παει να ζησει μονος του σε αποσταση μικροτερη των 5 χιλιομετρων απο το κεντρο της πολης.lyna έγραψε: 29 Απρ 2018, 11:12 Μηχανικέ δεν κατάλαβα τι θες να αποδείξεις , ότι στο επίπεδο του ενοικίου πιάνεται κότσος ο βορειοευρωπαίος ?
σιριουσλι ?
Δλδ συνάδελφοι σε Γερμανία Αγγλία κτλ μένουν σε τρύπα με ενοίκιο όσο πληρώνω εγώ τώρα γ νορμαλ σπίτι με πάρκινγκ ΑΛΛΑ έχουν χ5 τον μισθό .
Χωρίς τσονταρισμα από παππού/γιαγιά οικογένεια δεν τα φέρνει ιδιαίτερα βόλτα . Ποπ να έχει εισοδήματα από ακίνητα ή μετοχές .
Άρα ο μισθός κάνει τη διαφορά στο ποσό θα περιοριστείς σε τρύπα μόνος ή σε συγκατοικιση
Στην Γερμανια με τον αντιστοιχο μισθο θα εμενε μια ωρα με το μετρο απο το κεντρο και σε παλιοτερο κτιριο.Στο Λονδινο ακομα μακρυτερα.
Μα παραδέχτηκε ότι πληρώνει υποφερτό ενοίκιο ,όχι μεγάλο.fagano3 έγραψε: 29 Απρ 2018, 14:06H συζητηση ξεκινησε οχι γενικα για τα ενοικια αλλα για τα ενοικια στο κεντρο.Η Ναιδα θελει να μενει 10 λεπτα με τα ποδια απο την ακροπολη πληρωνοντας 0 ευρω ενοικιο (γιατι τοσο ειναι αν βγαλουμε ενφια,φορους,συντηρησεις κλπ κλπ).Αυτο δεν γινεται.Το κεντρο ειναι φιλετο σε οποιαδηποτε χωρα της Ευρωπης εκτος Ελλαδος.lyna έγραψε: 29 Απρ 2018, 14:01Κοιτά φάγανε, κι εγώ υπέρ του μοιράσματος των εξόδων είμαι εδώ κ πολλά χρόνια για να μένει κ κατι στην άκρη γ μελλοντική οικογένεια ή γειρατια φάση world party αλλά συνήθως γράφω έχοντας υπόψη παρεμφερή επαγγέλματα με το δικό μου.fagano3 έγραψε: 29 Απρ 2018, 13:53
Ο Ευρωπαιος χαμηλομισθος ακομα και με μεσαιο μισθο δεν υπαρχει περιπτωση να παει να ζησει μονος του σε αποσταση μικροτερη των 5 χιλιομετρων απο το κεντρο της πολης.
Στην Γερμανια με τον αντιστοιχο μισθο θα εμενε μια ωρα με το μετρο απο το κεντρο και σε παλιοτερο κτιριο.Στο Λονδινο ακομα μακρυτερα.
Κέντρο μένω κι εγώ κ αν νοίκιαζα σπίτι σαν της Δανάης τώρα σε αυτά τα τετραγωνικά δεν θα έπεφτα κάτω από 450. Τι άλλαξε από το 2013 έως τώρα?
Για να κάνουμε δυο τρία γκεςς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lyna την 29 Απρ 2018, 14:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
~~¥~~
Όχι, πολύ πιο ακριβή θέρμανση, θες μηχανάκια για να κοβεις χορτα, θες περισσότερη βενζίνη πανε ελα ή ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου με συγκοινωνία,θες να ποτίζεις ολημερίς αρα ακριβότερο νερό,θες σκυλο, θες συναγερμό, θες να πας μια βολτα στοιχιζει χρονο και χρημαfagano3 έγραψε: 29 Απρ 2018, 13:49 Το κεντρο μεγαλων πολεων ειναι για να μενουν οι πλουσιοι,αυτοι που δεν εχουν προβλημα να συγκατοικισουν και οι τουριστες.Οι υπολοιποι μπορειτε να πατε να μεινετε στα προαστια.Μετρο εχει η Αθηνα και ενα σωρο ξενοικιαστα σπιτια σε λογικες τιμες.
Τι άλλες λεπτομέρειες..α ναι, θες αντιφιδικά, θες να καινε λαμπες εξω αλλιως δε βλεπεις,γιατι συνηθως εχει κατι παλιες με κιτρινα φωτα κι αν εχει, θες να κλαδευεις δεντρα ακακιες πχ αρα φωνάζεις καποιο ή θες μηχανάκι. Αμα μπλέξεις με ξύλα για θερμανση θες βαψιμο κάθε καλοκαίρι
Πολύ φθηνότερα βγαίνει στο διαμερισματακι
-
fagano3
Που θες μηχανακια και εξτρα θερμανση;Στο περιστερι ή στο αιγαλεω.Εδω μιλαμε για τους Αθηναιους.bluerose έγραψε: 29 Απρ 2018, 14:12Όχι, πολύ πιο ακριβή θέρμανση, θες μηχανάκια για να κοβεις χορτα, θες περισσότερη βενζίνη πανε ελα ή ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου με συγκοινωνία,θες να ποτίζεις ολημερίς αρα ακριβότερο νερό,θες σκυλο, θες συναγερμό, θες να πας μια βολτα στοιχιζει χρονο και χρημαfagano3 έγραψε: 29 Απρ 2018, 13:49 Το κεντρο μεγαλων πολεων ειναι για να μενουν οι πλουσιοι,αυτοι που δεν εχουν προβλημα να συγκατοικισουν και οι τουριστες.Οι υπολοιποι μπορειτε να πατε να μεινετε στα προαστια.Μετρο εχει η Αθηνα και ενα σωρο ξενοικιαστα σπιτια σε λογικες τιμες.
Τι άλλες λεπτομέρειες..α ναι, θες αντιφιδικά, θες να καινε λαμπες εξω αλλιως δε βλεπεις,γιατι συνηθως εχει κατι παλιες με κιτρινα φωτα κι αν εχει, θες να κλαδευεις δεντρα ακακιες πχ αρα φωνάζεις καποιο ή θες μηχανάκι. Αμα μπλέξεις με ξύλα για θερμανση θες βαψιμο κάθε καλοκαίρι
Πολύ φθηνότερα βγαίνει στο διαμερισματακι
Ατομο με μισθο κατω απο 1500 ευρω καθαρα δεν ειναι λογικο να μενει στο κεντρο της Αθηνας.
Αυτή την στιγμή είναι φθηνότερα σε κεντρικές περιοχές παρά σε προάστια με μετρό. Εγώ προτιμώ τα προάστια.
-
fagano3
Δεν ειναι υποφερτο, ειναι τζαμπα.Ευτυχως που υπηρξε το airbnb και οι ιδιοκτητες σπιτιων στο κεντρο της Αθηνας μπορουν να πληρωνουν τους φορους τους.lyna έγραψε: 29 Απρ 2018, 14:11Μα παραδέχτηκε ότι πληρώνει υποφερτό ενοίκιο ,όχι μεγάλο.fagano3 έγραψε: 29 Απρ 2018, 14:06H συζητηση ξεκινησε οχι γενικα για τα ενοικια αλλα για τα ενοικια στο κεντρο.Η Ναιδα θελει να μενει 10 λεπτα με τα ποδια απο την ακροπολη πληρωνοντας 0 ευρω ενοικιο (γιατι τοσο ειναι αν βγαλουμε ενφια,φορους,συντηρησεις κλπ κλπ).Αυτο δεν γινεται.Το κεντρο ειναι φιλετο σε οποιαδηποτε χωρα της Ευρωπης εκτος Ελλαδος.lyna έγραψε: 29 Απρ 2018, 14:01
Κοιτά φάγανε, κι εγώ υπέρ του μοιράσματος των εξόδων είμαι εδώ κ πολλά χρόνια για να μένει κ κατι στην άκρη γ μελλοντική οικογένεια ή γειρατια φάση world party αλλά συνήθως γράφω έχοντας υπόψη παρεμφερή επαγγέλματα με το δικό μου.
Κέντρο μένω κι εγώ κ αν νοίκιαζα σπίτι σαν της Δανάης τώρα σε αυτά τα τετραγωνικά δεν θα έπεφτα κάτω από 450. Τι άλλαξε από το 2013 έως τώρα?
Για να κάνουμε δυο τρία γκεςς
Εισαι χαμηλομισθος ή με ενα μισθο πας και μενεις Αιγαλεω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 58 Απαντήσεις
- 1474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 0 Απαντήσεις