Αυτό είναι πολύ καλό (και πάαααρα πολύ χρήσιμο στο phorum). Αλλά θυμάμαι κι ένα αντίστοιχο που αυτός που χτυπιόταν ήταν ο ψηλός από το Ed, Edd and Eddie. Άμα το βρω θα το φέρω.
shrike έγραψε: 29 Απρ 2018, 09:45
Γιατί δεν θυμάμαι τίποτα; Έψαχνα για καπέλο σε κάποια στιγμή;
Αααα με συγχωρεις μαλλον εκανα λαθος το ονομα... παντα σχεδον κανω λαθος τα ονοματα... το δικο σου νικ δεν ειχαν δωσει σαυτο το τσιτσιφριτζι; Αλλος ειναι αυτος ο ινσταμπουλ;
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
shrike έγραψε: 29 Απρ 2018, 09:59
Στο μεταξύ, βρήκα και τον headbanger Ed.
Πάντα με τρέλαινε αυτό το gifάκι.
Μετα την τριτη φορα που το χτυπαει στο πατωμα με αγχωνει. Νομιζω θα πεταχτουν τα μυαλα του εξω. Αλλα δε μπορω να παρω τα ματια μου απο πανω του επειδη... περιμενω να δω αν θα πεταχτουν τελικα τα μυαλα του εξω.
HaTeRs GoNnA hAtE...
shrike έγραψε: 29 Απρ 2018, 09:59
Στο μεταξύ, βρήκα και τον headbanger Ed.
Πάντα με τρέλαινε αυτό το gifάκι.
Μετα την τριτη φορα που το χτυπαει στο πατωμα με αγχωνει. Νομιζω θα πεταχτουν τα μυαλα του εξω. Αλλα δε μπορω να παρω τα ματια μου απο πανω του επειδη... περιμενω να δω αν θα πεταχτουν τελικα τα μυαλα του εξω.
Εγώ το θέλω.
Άντε, όλοι ζητάτε, να μην ζητήσω κι εγώ κάτι; Ε; Ε;
Χα! Success. Λοιπόν, βρήκα την παλιά λίστα με τα emoticons του phorum.gr. Έστω, μέχρι κάποια χρονική στιγμή (τα πολύ-πολύ πρόσφατα δεν τα 'χω). Λέτε, τι δίνετε για να την δώσω.
shrike έγραψε: 29 Απρ 2018, 10:09
Χα! Success. Λοιπόν, βρήκα την παλιά λίστα με τα emoticons του phorum.gr. Έστω, μέχρι κάποια χρονική στιγμή (τα πολύ-πολύ πρόσφατα δεν τα 'χω). Λέτε, τι δίνετε για να την δώσω.
Τη βρηκαμε χθες. Την ωρα που την κοιτουσα την ειχε ηδη ανεβασει το κουλουρι! Λειπουν καποια. Δωστη ομως μην ειναι αλλη...
Βρε να το βαλουν και το δικο σου!!!!! Τι με πειραζει εμενα; αχαχαχχαχαχαχα Θα το χρησιμοποιω και γω αλλωστε! Νομιζω, αρκετα...
HaTeRs GoNnA hAtE...
shrike έγραψε: 29 Απρ 2018, 10:09
Τη βρηκαμε χθες. Την ωρα που την κοιτουσα την ειχε ηδη ανεβασει το κουλουρι! Λειπουν καποια. Δωστη ομως μην ειναι αλλη...
Βρε να το βαλουν και το δικο σου!!!!! Τι με πειραζει εμενα; αχαχαχχαχαχαχα Θα το χρησιμοποιω και γω αλλωστε! Νομιζω, αρκετα...
Πρέπει να φύγω τρέχοντας, έχω αργήσει για ένα μνημόσυνο...
Το απόγευμα (μετά το βρουμ-βρουμ στο Μπακού), θα την ανεβάσω.