!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Αγις έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:02
Γάταρος έγραψε: 07 Ιαν 2019, 16:49
Αγις έγραψε: 07 Ιαν 2019, 16:38 Ατυχήσατε που δεν γεννηθήκατε Γυναίκαι .
Και μιας που τα λέμε, πριν επηρεαστώ από τη φιλοσοφία των mgtow, μια φορά είχα βρεθεί σ' ένα βενζινάδικο που έβαζες βενζίνη μόνος σου και όταν με είδαν κάτι γυναίκες που δεν ήξεραν ότι στο συγκεκριμένο πρατήριο αυτοεξυπηρετείσαι περίμεναν να πάω και να τους βάλω βενζίνη γιατί νόμιζαν πως είμαι ο βενζινάς.

Τους εξήγησα τι γίνεται αλλά έδειξαν να αιφνιδιάζονται κι όταν με ρώτησαν αν μπορώ να τις εξυπηρετήσω τους έβαλα βενζίνη λες και ήμουν κάνας δούλος ενώ αυτές ούτε που κατέβηκαν από το αυτοκίνητο. Έχω βοηθήσει και άντρα σε αντίστοιχη περίπτωση, αυτό πιστεύεις ότι μου δίνει ένα ελαφρυντικό ή θεωρούμαι ξεφτίλας που βοήθησα τις γυναίκες;
Ξεφτιλας,
ρε μλκ Άγη μην τον ισοπεδώνεις
ευγενικός άνθρωπος είναι, πήγε να εξυπηρετήσει
δεν έχει να κάνει με φύλο εδώ
εσύ τι θα έκανες; :P
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Αγις έγραψε: 07 Ιαν 2019, 16:53 Περίμενα να παραλάβω δεμα - η Κυρια που ηταν διανομέας - για δικους της λογους - με ενημέρωσε τηλεφωνικά οτι περασε αλλα δεν με βρήκε . :smt005:
Ψευδες - της το ειπα και το μονο που απάντησε ηταν οτι τωρα είναι μακριά και θα παραλάβω αλλη μερα.
Ανταπάντησα οτι μου είναι αδιάφορο και να τσακιστεί να έλθει - πράγμα που εγινε .
Στα συν της οτι εδειξε εκτίμηση -σεβασμο -ευγενέστατα + ζαχαρωνε αμήχανα τον Βαπτιστήρα που παρακολουθούσε τα πάντα απο την αρχή - καλο μάθημα .
Έτσι όπως τα λες, είναι άλλωστε λίγες οι φορές που μας έχουν στήσει άντρες να περιμένουμε δέματα. 1 μήνα μια φορά, μέχρι που πήρα τηλέφωνο και τους τακτοποίησα.

Πριν από λίγο είπα σε γυναίκα πως είναι γυαλί κάτω και πως αν έρθει μέχρι εμένα θα δυσκολευτεί να φύγει, αν φύγει ποτέ. Της είπα να έρθει Πέμπτη εκτός κι αν χειροτερέψουν τα πράγματα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:01
Naida έγραψε: 07 Ιαν 2019, 16:58 Ο παραλήπτης είσαι εσύ.
Μέχρι το πεζοδρόμιο είναι υποχρεωμένος να παραδώσει.
Κανονικά δεν έπρεπε να έρθει καν να την παραλάβει. Εσύ να την πας στο κατάστημα απ' όπου την πήρες.
δε πάει έτσι, αφού του είπαν πως θα παραλάβουν από το σπίτι του, έπρεπε να ανέβουν και να το πάρουν από την εξώπορτα
δηλαδή, εσύ όταν στέλνεις τα χαλιά σου ξέρω 'γω για φύλαξη, τα κατεβάζεις ένα-ένα μόνη σου κάτω και τα περνάς απέναντι;
μήπως τους τα φορτώνεις και στο φορτηγό;
Η πολιτική των καταστημάτων αυτή είναι. Παράδοση επί πεζοδρομιου. Για παράδοση στην πόρτα σου απέξω είναι έξτρα χρέωση.
Τα χαλιά μου τα πλένω μόνη μου στο μπαλκόνι μου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:00 χαλάρωσε δεν είσαι ξεφτίλας, η μαλακία είναι πως δεν βγήκε από το αυτοκίνητο η κυράτσα, να δείξει πως τουλάχιστον ενδιαφέρεται να δει πως γίνεται, σε περίπτωση που χρειαστεί να ξαναβάλει σε self service
αυτό θα μπορούσα να το εκλάβω ως υποτιμητικό σε φάση "νταξ, γιατί να αγχωθώ, αφού μου κάνει τη δουλειά το κορόιδο"
αλλά εσύ φέρθηκες σωστά από πλευρά σου
Ξέρεις ποιο είναι το χειρότερο απ' όλα; Ήταν ωραίες. Δηλαδή σίγουρα έχουν συνηθίσει να βρίσκουν δουλάκια λόγω της εμφάνισής τους και σίγουρα πίστεψαν ότι κι εγώ είμαι ένα από αυτά τα δουλάκια.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Γάταρος έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:04
Αγις έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:02
Γάταρος έγραψε: 07 Ιαν 2019, 16:49
Και μιας που τα λέμε, πριν επηρεαστώ από τη φιλοσοφία των mgtow, μια φορά είχα βρεθεί σ' ένα βενζινάδικο που έβαζες βενζίνη μόνος σου και όταν με είδαν κάτι γυναίκες που δεν ήξεραν ότι στο συγκεκριμένο πρατήριο αυτοεξυπηρετείσαι περίμεναν να πάω και να τους βάλω βενζίνη γιατί νόμιζαν πως είμαι ο βενζινάς.

Τους εξήγησα τι γίνεται αλλά έδειξαν να αιφνιδιάζονται κι όταν με ρώτησαν αν μπορώ να τις εξυπηρετήσω τους έβαλα βενζίνη λες και ήμουν κάνας δούλος ενώ αυτές ούτε που κατέβηκαν από το αυτοκίνητο. Έχω βοηθήσει και άντρα σε αντίστοιχη περίπτωση, αυτό πιστεύεις ότι μου δίνει ένα ελαφρυντικό ή θεωρούμαι ξεφτίλας που βοήθησα τις γυναίκες;
Ξεφτιλας,
Αυτό που φοβόμουν. :a040:
Το εγραψες μονος σου '' Δεν κατέβηκαν καν απο το αυτοκίνητο'' δλδ στα γκουτσι τους - δεν τις ενδέφερε να μαθουν κατι τοσο απλο κ χρησιμο - πάντα θα βρισκονται δουλάκια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Γάταρος έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:03
Κανονικά δεν έπρεπε να έρθει καν να την παραλάβει. Εσύ να την πας στο κατάστημα απ' όπου την πήρες.
Όχι ο παραλήπτης είναι αυτός που έρχεται να παραλάβει. Αλλά κι εγώ να ήμουν παραλήπτης, έπρεπε να τον φέρει μέχρι την πόρτα μου όπως έκαναν όταν ήταν καινούριος. Online τον αγόρασα, ούτε καν ξέρω πού πέφτει το κατάστημα.
Ναι έβαλα σαν παραλήπτης στο μυαλό μου εσένα λόγω που είσαι πελάτης. Από τη στιγμή που σου παρουσίασε πρόβλημα είτε το πας στο κατάστημα είτε το στέλνεις με κούριερ με χρέωση δική τους κι αν το πρόβλημα προέκυψε από δικο σου χειρισμό η χρέωση δική σου.
Αφού όμως η εταιρία ανέλαβε να έρθει να το πάρει (μαλακία τους αν τους σταματήσουν για έλεγχο θα έπρεπε να συνοδεύεται από δελτίο) έπρεπε ο κύριος
να έρθει απέναντι να το παραλάβει και έτσι να στο παραδώσουν.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Αγις έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:08
Το εγραψες μονος σου '' Δεν κατέβηκαν καν απο το αυτοκίνητο'' δλδ στα γκουτσι τους - δεν τις ενδέφερε να μαθουν κατι τοσο απλο κ χρησιμο - πάντα θα βρισκονται δουλάκια .
Ξεφτιλίκια σε νήμα όπου ο γάταρος φερμαρίστηκε από άντρα ο Άγις και οι συν αυτώ βρήκαν πάτημα να τα χώσουν πάλι στις γυναίκες.

Μια χαρά, έβαλες πάλι την κασέτα να παίζει.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Έριξα wd40 στο λουκέτο , γιατί φράκαρε από τις χαμηλές θερμοκρασίες, τάνες γυναίκες για όλα φταίτε :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

enterprise-psi έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:19 Έριξα wd40 στο λουκέτο , γιατί φράκαρε από τις χαμηλές θερμοκρασίες, τάνες γυναίκες για όλα φταίτε :lol:
Τωρα θα σου φρακάρει περισσότερο . :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:04 εσύ τι θα έκανες; :P
θα βοηθούσε, άσε τον να λέει.

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 07 Ιαν 2019, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Εαν δεν κατεβαιναν απο το αυτοκινητο δεν θα τις βοηθουσα, οχι επειδη και καλα θα μαθαιναν, αλλα ειναι θεμα ευγενειας οπως και να το κανεις.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

enterprise-psi έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:19 Έριξα wd40 στο λουκέτο , γιατί φράκαρε από τις χαμηλές θερμοκρασίες, τάνες γυναίκες για όλα φταίτε :lol:
Θα σου κάνω αναφορά στο ποστ!

:smt005:
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Nostalgia έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:22 Εαν δεν κατεβαιναν απο το αυτοκινητο δεν θα τις βοηθουσα, οχι επειδη και καλα θα μαθαιναν, αλλα ειναι θεμα ευγενειας οπως και να το κανεις.
έτσι ακριβώς
αλλά η πρόθεση του γάταρου δεν τον καθιστά ξεφτίλα
ξεφτίλες ήταν αυτές
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:24
Nostalgia έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:22 Εαν δεν κατεβαιναν απο το αυτοκινητο δεν θα τις βοηθουσα, οχι επειδη και καλα θα μαθαιναν, αλλα ειναι θεμα ευγενειας οπως και να το κανεις.
έτσι ακριβώς
αλλά η πρόθεση του γάταρου δεν τον καθιστά ξεφτίλα
ξεφτίλες ήταν αυτές
Ξεφτιλας οχι, αλλα λιγο δουλοπαροικος ναι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Naida έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:06
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Ιαν 2019, 17:01
δε πάει έτσι, αφού του είπαν πως θα παραλάβουν από το σπίτι του, έπρεπε να ανέβουν και να το πάρουν από την εξώπορτα
δηλαδή, εσύ όταν στέλνεις τα χαλιά σου ξέρω 'γω για φύλαξη, τα κατεβάζεις ένα-ένα μόνη σου κάτω και τα περνάς απέναντι;
μήπως τους τα φορτώνεις και στο φορτηγό;
Η πολιτική των καταστημάτων αυτή είναι. Παράδοση επί πεζοδρομιου. Για παράδοση στην πόρτα σου απέξω είναι έξτρα χρέωση.
Τα χαλιά μου τα πλένω μόνη μου στο μπαλκόνι μου.
παράδοση επί πεζοδρομίου πρώτη φορά το ακούω
οι γονείς μου που αγόρασαν κρεββάτι πριν μερικούς μήνες, τους το ανέβασαν στο σπίτι
και μετά ήρθε ένας μάστορας και το συναρμολόγησε
και στρώμα που είχα αγοράσει εγώ πριν κάνα χρόνο (από άλλο μαγαζί) μου το ανέβασαν στο σπίτι μου
Τζίμης Πανούσης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”