!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φλωρεντία: Έπιασαν ανήλικη Ελληνίδα για βανδαλισμό στη Ponte Vecchio
-
Γραφικός
Re: Φλωρεντία: Έπιασαν ανήλικη Ελληνίδα για βανδαλισμό στη Ponte Vecchio
Μόνο σε μένα φαίνεται ασήμαντη η είδηση; Μαλακία (αδιαμφισβήτητα μαλακία) παιδιού, μικρό πρόστιμο, μάνα τι έφτιαξες να φάμε; Και δεκαπλάσιο να ήταν το πρόστιμο, πάλι ασήμαντη θα ήταν η είδηση.
μίστερ μαξ έγραψε: 07 Ιαν 2019, 11:55 Μπάσταρδοι καραμπινιέροι εμποδίζουν την δημιουργική έκφραση και την ελευθερια του λόγου.
Σιγα το μνημειο ρε μλκες
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
Nero
Εκείνο με το αμπέλι, τη θάλασσα, τον ήλιο και το αγορι μου ποιος το έχει πει;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Ιαν 2019, 12:56Εάν έγραφε στίχους ελύτη ή ρίτσου το πρόστιμο θα έπρεπε να διπλασιαστεί.Chainis έγραψε: 07 Ιαν 2019, 12:02Αν έγραφε στοίχους όλα καλά δηλαδή, δεν έπρεπε να τιμωρηθεί;vantono έγραψε: 07 Ιαν 2019, 11:58
καλα οκ,δεν το λες και ελευθερια λόγου να θελει η αλλη να γράψει πανω στο μνημείο Λίτσα+Βαγγέλης=λουφουέ, να το τραβηξει φωτο και να το στειλει στο γκομενο. Γιατι οκ, 15χρονο δεν νομιζω να σκοπευε να γραψει στιχους του Ελύτη ή του Ρίτσου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η Μαρινέλλα Ελύτη.Ερμής έγραψε: 07 Ιαν 2019, 13:10Εκείνο με το αμπέλι, τη θάλασσα, τον ήλιο και το αγορι μου ποιος το έχει πει;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Ιαν 2019, 12:56Εάν έγραφε στίχους ελύτη ή ρίτσου το πρόστιμο θα έπρεπε να διπλασιαστεί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ποσοι Ελληνες εχουν περασει απο κει περα τελοσπαντων;

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Νερο κανε ιντερνετικες καθυστερομαχιες με αλλους. Εγω δεν θα συμμετασχω αλλα ευχαριστώ για την προσκληση.
- Sid Vicious
Και οι Μανιάτες τους τσακίσαν με αγροτικά εργαλεία κυρίως, νομίζω το συμβάν αυτό είναι και η πρώτη ιστορικη αναφορά της Μάνης.Αγις έγραψε: 07 Ιαν 2019, 13:06Στη Ρωμη.
Να θυμηθούμε επίσης οτι τον ηπιαν αγρια απο τους Μανιάτες οταν προσπάθησαν να αποβιβαστουν στην Καινήπολη και ξέσπασαν στην Ζακυνθο που κυριολεκτικά την ισοπεδωσαν και εσφαξαν οτι ανέπνεε.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αυτα ειναι αγρια πραγματα.Σας παρακαλω σεβαστειτε την ευαισθητη ψυχη του Nero.Sid Vicious έγραψε: 07 Ιαν 2019, 13:42Και οι Μανιάτες τους τσακίσαν με αγροτικά εργαλεία κυρίως, νομίζω το συμβάν αυτό είναι και η πρώτη ιστορικη αναφορά της Μάνης.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Ορέστης 35
Ισχυει οτι αν κατουρησεις στο δρομο σε συλλαμβανουν;
Ναι.Αν κατουρησεις στη χουφτα σου ομως ειναι ok.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μέχρι στιγμης - απ οσα γνωρίζω - ετσι ειναι - δεν έχει βρεθεί απο τους ερευνητές παλαιότερη αναφορά.Sid Vicious έγραψε: 07 Ιαν 2019, 13:42Και οι Μανιάτες τους τσακίσαν με αγροτικά εργαλεία κυρίως, νομίζω το συμβάν αυτό είναι και η πρώτη ιστορικη αναφορά της Μάνης.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Σιγά μην έχουν ιδιόκτητα σπίτια οι αναρχικοί!Γάταρος έγραψε: 07 Ιαν 2019, 11:58Έχω σκεφτεί την εξής εγκληματική τρολιά: Να κάψω το σπίτι ενός αναρχικού και να πετάξω τρικάκια που θα γράφουν "η ιδιοκτησία είναι κλοπή".μίστερ μαξ έγραψε: 07 Ιαν 2019, 11:55 Μπάσταρδοι καραμπινιέροι εμποδίζουν την δημιουργική έκφραση και την ελευθερια του λόγου.
Αφού σε τσαντήρια μένουν
να επιβεβαιώσει ο μμμμμμαξουλίνος.
Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 193 Προβολές
-