Εναν εχω γνωρισει απο κοντα και δεν μου κολλαει στην περιγραφη του σερνικου.Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 19:18Ένας Σέρβος= όλοι οι Σέρβοι.under έγραψε: 06 Ιαν 2019, 19:11 Θυμαμαι μια ψιλοασχημη συμφοιτητρια μου που τα ειχε με σερβο.Αντικειμενικα ωραιος ο σερβος.Αλλα τεμπελης.Τον ζουσε αυτη.Ετρωγε και το κερατο της και τις φαπες της.
Σερνικο λεμε...
Σιμς λετζίτ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ιβιτς-ΠετρουλακηGherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 19:18Ένας Σέρβος= όλοι οι Σέρβοι.under έγραψε: 06 Ιαν 2019, 19:11 Θυμαμαι μια ψιλοασχημη συμφοιτητρια μου που τα ειχε με σερβο.Αντικειμενικα ωραιος ο σερβος.Αλλα τεμπελης.Τον ζουσε αυτη.Ετρωγε και το κερατο της και τις φαπες της.
Σερνικο λεμε...
Σιμς λετζίτ.
Μπαγεβιτς-Στανιση
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Αυτοί είναι οι Ρώσοι.
Λετονορώσοι
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ωραίος ο Ίβιτς. Ψυχρό πρόσωπο.GoBack έγραψε: 06 Ιαν 2019, 19:28Ιβιτς-ΠετρουλακηGherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 19:18Ένας Σέρβος= όλοι οι Σέρβοι.under έγραψε: 06 Ιαν 2019, 19:11 Θυμαμαι μια ψιλοασχημη συμφοιτητρια μου που τα ειχε με σερβο.Αντικειμενικα ωραιος ο σερβος.Αλλα τεμπελης.Τον ζουσε αυτη.Ετρωγε και το κερατο της και τις φαπες της.
Σερνικο λεμε...
Σιμς λετζίτ.
Μπαγεβιτς-Στανιση
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πάντως αν θυμάστε, είχε αποκαλυφτεί ότι η Πετρουλάκη είχε φάει ξύλο από τον Ίβιτς

Kαλο το αστειο σου, εαν ημουν 5 ετων ισως και να τσιμπαγα....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Τόσο οι φωτογραφίες που παρέθεσα εγώ, όσο κι αυτές που παρέθεσες εσύ, δείχνουν ότι υπάρχουν ωραίοι άντρες και άσχημες γυναίκες όπως υπάρχουν ωραίες γυναίκες και άσχημοι άντρες (αν και μια χαρά φαίνεται ο Κάρολος, είναι και μεγάλος άνθρωπος). Άρα αυτό που έγραψες, ότι οι γυναίκες είναι ομορφότερες γενικά, δεν ισχύει.
Γάταρος έγραψε: 06 Ιαν 2019, 19:37Τόσο οι φωτογραφίες που παρέθεσα εγώ, όσο κι αυτές που παρέθεσες εσύ, δείχνουν ότι υπάρχουν ωραίοι άντρες και άσχημες γυναίκες όπως υπάρχουν ωραίες γυναίκες και άσχημοι άντρες (αν και μια χαρά φαίνεται ο Κάρολος, είναι και μεγάλος άνθρωπος). Άρα αυτό που έγραψες, ότι οι γυναίκες είναι ομορφότερες γενικά, δεν ισχύει.
Nostalgia έγραψε: 06 Ιαν 2019, 18:19 Σε ολες τις φυλες/εθνοτητες/χωρες κλπ οι γυναικες ειναι πιο ομορφες απο τους αντρες, τα υπολοιπα ειναι πιπες.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν φταίω γω για αυτό.under έγραψε: 06 Ιαν 2019, 19:25Εναν εχω γνωρισει απο κοντα και δεν μου κολλαει στην περιγραφη του σερνικου.Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 19:18Ένας Σέρβος= όλοι οι Σέρβοι.under έγραψε: 06 Ιαν 2019, 19:11 Θυμαμαι μια ψιλοασχημη συμφοιτητρια μου που τα ειχε με σερβο.Αντικειμενικα ωραιος ο σερβος.Αλλα τεμπελης.Τον ζουσε αυτη.Ετρωγε και το κερατο της και τις φαπες της.
Σερνικο λεμε...
Σιμς λετζίτ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Και πιο κάτω έγραψες
ενώ όλοι ξέρουν πως οι Έλληνες είναι πιο ωραίοι από τις Ελληνίδες και οι Άγγλοι πιο ωραίοι από τις Αγγλίδες, όπως και οι Ρωσίδες είναι πιο ωραίες από τους Ρώσους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έτσι και οι Ελληνίδες δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόμενο που να είναι ωραίος, γιατί δεν είναι οι ίδιες ωραίες, και Έλληνες τις έχουν για φτύσιμο και ο Γάταρος θα περιμένει τις Ουκρανές για να μαμήσει. Και οι Έλληνες πάνε με Σέρβες που είναι και γαμώ τις γκόμενες αλλά οι Σέρβοι είναι γτπκ γιατί μπορεί να είναι πιο ωραίοι απ' τους Έλληνες αλλά δέρνουν και κερατώνουν κάτι που οι Έλληνες, να σαν τον άγι ένα πράμα, δεν κάνουν.
Τα θυμήθηκα όλα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Έχω απορία. Οι Σέρβες γιατί πάνε με Έλληνες ξέρουμε;Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 19:50Έτσι και οι Ελληνίδες δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόμενο που να είναι ωραίος, γιατί δεν είναι οι ίδιες ωραίες, και Έλληνες τις έχουν για φτύσιμο και ο Γάταρος θα περιμένει τις Ουκρανές για να μαμήσει. Και οι Έλληνες πάνε με Σέρβες που είναι και γαμώ τις γκόμενες αλλά οι Σέρβοι είναι γτπκ γιατί μπορεί να είναι πιο ωραίοι απ' τους Έλληνες αλλά δέρνουν και κερατώνουν κάτι που οι Έλληνες, να σαν τον άγι ένα πράμα, δεν κάνουν.
Τα θυμήθηκα όλα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πάντως νομίζω οτι την απάντηση την βρίσκουμε στην αρχή παιδιά. Όταν ένα αγοράκι είναι μικρό, αν είναι πολύ όμορφο, όλοι λέμε: αχου το, τι γλύκα, σαν κοριτσάκι είναι 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 16 Απαντήσεις