!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Έλληνες vs Έλληνίδες (σύγκριση ομορφιάς)
Γάταρος σε ποια χώρα ζουν οι περισσότερες όμορφες γυναίκες αναλογικά;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ναί αλλά ένα όμορφο ή ένα άσχημο σώμα μπορεί να επηρεάσει την κρίση μας. Εγώ π.χ. είμαι του σώματος. Μια γυναίκα με 10/10 σώμα και 0/10 πρόσωπο μου αρέσει. Μια γυναίκα με 10/10 πρόσωπο και 0/10 σώμα δε μου αρέσει.Μηχανικός έγραψε: 05 Ιαν 2019, 20:04Το πείραμα μπορεί να γίνει μόνο στην θάλασσα το καλοκαίρι, που οι γυναίκες είναι (σχεδόν) αμακιγιάριστες.Ορέστης 35 έγραψε: 05 Ιαν 2019, 19:29 Εκανα το πειραμα σημερα στην Ερμου. Ειδα μια πανεμορφη, το προσωπο της ηταν σαν απο πορσελανη. Ειδα αλλες 4-5 καλες. Οι υπολοιπες απο αδιαφορες εως ασχημες και σημερα πρεπει να ηταν εκατονταδες γυναικες στην Ερμου.
Στο πείραμα υπολογίζουμε μόνο αυτές που κολυμπάνε και βρέχουν και τα μαλλιά τους.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά απ' ό,τι ακούω η Ουκρανία που προανέφερα έχει φρικιαστικά ποσοστά. Τύπου να περπατάς στον δρόμο για χιλιόμετρα και να συναντάς συνεχώς 9/10 και 10/10. Μαμάδες με καρότσια που να είναι 10/10 και τέτοια.Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 17:35 Γάταρος σε ποια χώρα ζουν οι περισσότερες όμορφες γυναίκες αναλογικά;;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό!!Γάταρος έγραψε: 06 Ιαν 2019, 17:48Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά απ' ό,τι ακούω η Ουκρανία που προανέφερα έχει φρικιαστικά ποσοστά. Τύπου να περπατάς στον δρόμο για χιλιόμετρα και να συναντάς συνεχώς 9/10 και 10/10. Μαμάδες με καρότσια που να είναι 10/10 και τέτοια.Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 17:35 Γάταρος σε ποια χώρα ζουν οι περισσότερες όμορφες γυναίκες αναλογικά;;
Έρχονται αυτές εδώ. Δε βλέπεις τι γράφω και στην αρχική δημοσίευση; Οι Έλληνες πάνε με Ουκρανίδες, Ρωσίδες και Σέρβες την ίδια ώρα που οι Ελληνίδες πάνε με Αφγανούς, Πακιστανούς και Αλβανούς, γιατί για μέχρι εκεί είναι.Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 17:50Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό!!Γάταρος έγραψε: 06 Ιαν 2019, 17:48Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά απ' ό,τι ακούω η Ουκρανία που προανέφερα έχει φρικιαστικά ποσοστά. Τύπου να περπατάς στον δρόμο για χιλιόμετρα και να συναντάς συνεχώς 9/10 και 10/10. Μαμάδες με καρότσια που να είναι 10/10 και τέτοια.Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 17:35 Γάταρος σε ποια χώρα ζουν οι περισσότερες όμορφες γυναίκες αναλογικά;;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι εγώ τα έχω ξαναγράψει.Γάταρος έγραψε: 06 Ιαν 2019, 17:52Έρχονται αυτές εδώ. Δε βλέπεις τι γράφω και στην αρχική δημοσίευση; Οι Έλληνες πάνε με Ουκρανίδες, Ρωσίδες και Σέρβες την ίδια ώρα που οι Ελληνίδες πάνε με Αφγανούς, Πακιστανούς και Αλβανούς, γιατί για μέχρι εκεί είναι.Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 17:50Ιδού πεδίον δόξης λαμπρό!!Γάταρος έγραψε: 06 Ιαν 2019, 17:48
Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά απ' ό,τι ακούω η Ουκρανία που προανέφερα έχει φρικιαστικά ποσοστά. Τύπου να περπατάς στον δρόμο για χιλιόμετρα και να συναντάς συνεχώς 9/10 και 10/10. Μαμάδες με καρότσια που να είναι 10/10 και τέτοια.
Δεν πάνε μόνο οι Έλληνες με Σέρβες, πάνε και οι Ελληνίδες με Σέρβους μπροστά στους οποίους οι 9 στους 10 Έλληνες δεν πιάνετε μία. Τι να πρωτογράψω, για ύψος, για σώμα, για πλάτες, για χέρια, για μυαλό
Σε ολες τις φυλες/εθνοτητες/χωρες κλπ οι γυναικες ειναι πιο ομορφες απο τους αντρες, τα υπολοιπα ειναι πιπες.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πήξε!
Ναι ε; Δε το γνώριζα ότι είναι τόσο χαρισματικοί οι Σέρβοι.Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 18:11Κι εγώ τα έχω ξαναγράψει.Γάταρος έγραψε: 06 Ιαν 2019, 17:52Έρχονται αυτές εδώ. Δε βλέπεις τι γράφω και στην αρχική δημοσίευση; Οι Έλληνες πάνε με Ουκρανίδες, Ρωσίδες και Σέρβες την ίδια ώρα που οι Ελληνίδες πάνε με Αφγανούς, Πακιστανούς και Αλβανούς, γιατί για μέχρι εκεί είναι.
Δεν πάνε μόνο οι Έλληνες με Σέρβες, πάνε και οι Ελληνίδες με Σέρβους μπροστά στους οποίους οι 9 στους 10 Έλληνες δεν πιάνετε μία. Τι να πρωτογράψω, για ύψος, για σώμα, για πλάτες, για χέρια, για μυαλό, για τρέλα, για αλητεία; Άσχετα όμως αν κάποιες από μας αρέσουμε σε Σέρβους, επιλέγουμε το σινάφι μας κι ας μην είναι τόσο αρρενωπό όσο το αντίστοιχο Σέρβικο. Γιατί κάποιοι είναι ωραίοι και Έλληνες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
σερνικάNaida έγραψε: 06 Ιαν 2019, 18:26Ναι ε; Δε το γνώριζα ότι είναι τόσο χαρισματικοί οι Σέρβοι.Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 18:11Κι εγώ τα έχω ξαναγράψει.Γάταρος έγραψε: 06 Ιαν 2019, 17:52
Έρχονται αυτές εδώ. Δε βλέπεις τι γράφω και στην αρχική δημοσίευση; Οι Έλληνες πάνε με Ουκρανίδες, Ρωσίδες και Σέρβες την ίδια ώρα που οι Ελληνίδες πάνε με Αφγανούς, Πακιστανούς και Αλβανούς, γιατί για μέχρι εκεί είναι.
Δεν πάνε μόνο οι Έλληνες με Σέρβες, πάνε και οι Ελληνίδες με Σέρβους μπροστά στους οποίους οι 9 στους 10 Έλληνες δεν πιάνετε μία. Τι να πρωτογράψω, για ύψος, για σώμα, για πλάτες, για χέρια, για μυαλό, για τρέλα, για αλητεία; Άσχετα όμως αν κάποιες από μας αρέσουμε σε Σέρβους, επιλέγουμε το σινάφι μας κι ας μην είναι τόσο αρρενωπό όσο το αντίστοιχο Σέρβικο. Γιατί κάποιοι είναι ωραίοι και Έλληνες.
Για τους σερβοβοσνιους τι αποψη εχετε;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μια χαρά παιδιά οι Σερβοι - θα χορτάσετε φαπες κ κλωτσίδια 
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απ' ό,τι ακούω ένας από τους λίγους λαούς που γυναίκες και άντρες βρίσκονται στα ίδια επίπεδα ομορφιάς είναι οι Σέρβοι και οι Σέρβες. Εδώ είπαμε, υπερτερούμε εμείς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 16 Απαντήσεις