ετσι συμβαινει σε ολη την φυση. τα θηλυκα παντα εχουν την ευκαιρια να κανουν σεξ και παιδια τα αρσενικα δυσκολευονται απο πολυ ως παρα πολυ.τα περισσοτερα πεθαινουν αγαμητα. πχ θαλασιοι λεοντεςΑγις έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:58Καί στα φόρα κλπ οπως και στην έξωδικτυακή ζωή λιγοι τις παίρνουν σχεδόν όλες , οι υπόλοιποι ....lolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:51 οι γυναικες στο ελαδισταν εχουν πολλες ευκαιριες για γνωριμιες, πολυ περισσοτρες απο τους αντρες, για αυτο οι περισσοτερες ειναι καπαρωμενες η κανουν τις δυσκολες. δεν ειναι τυχαιο οτι αυτη τη στιγμη στο φορουμ οι συντριπτικη πλειοψηφια που γραφουν ειναι αντρες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελληνιδες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ελληνιδες
ε, θα επρεπε να ειχαμε συνενοηθει....
kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:53Μέχρι τώρα το έχω χειριστεί άψογα, τόσο άψογα που σήμερα με μπλόκαρε. Και ξέρω πως παίζει φάση και με άλλους, είχε βγει πρόσφατα από "σοβαρή' σχέση και τώρα χτενίζει τις επιλογές της.Πηγαδίσιος έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:45θεωρητικα μονοkalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:36 όταν έχει μία κοπέλα άλλους πέντε να την κυνηγάνε, σαφώς και γίνεται πιο απαιτητική και σε παίζει.
γτ πρακτικα αν εχει πολλους να διαλεξει απλα μπερδευεται και συνηθως διαλεγει τον χειροτερο
γι αυτο ρωταει τις φλες της να την βοηθησουν
αν ξερεις να το χειριστεις μπορεις να το γυρισεις υπερ σου
φιλε μου θα σου πω εναν νομο. δεν χτενιζει καμμια επιλογη της, απλα περιμενει με τα ποδια ανοιχτα τον προηγουμενο
Γενικά έχω κάνει πολλά και εξυπηρετήσεις και δώρα και ήξερε πως ό,τι και να μου ζητούσε θα το έκανα. Το ξέρω πως είναι λάθος συμπεριφορά αυτή, αλλά θεωρούσα πως ανταποκρινόταν κι εκείνη, έκανα όμως λάθος. Δεν ήταν ξεκαθαρη μαζί μου για πολύ καιρό.blackpaint έγραψε: 29 Απρ 2018, 01:01αν εννοεις πως εχεις κανει εξυπηρετησεις κλπ. δεν ηταν καλη ιδεα, αυτα να γινονται κατοπιν εορτης. Τωρα πρεπει να παιξεις το ιδιο παιχνιδι με αυτην, οχι απλα αποστασεις, αποστασεις μεσα στη σιβηρια το φλεβαρη, αποστασεις "σε βλεπω σα φιλη", και πρεπει να το εννοεις, οχι να το παιζεις ετσι.kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:54 Έχω κάνει πολλά για αυτήν που δε νομίζω να τα έκανε άλλος. Στο κομμάτι της εξαφάνισης τα σκατωσα λίγοΑλλά θα κρατήσω αποστάσεις από δω και μπρος, μήπως και καταφέρω να αλλάξω κάπως την κατάσταση.
Και φαε και καμια φιλη της, ολο και καποια θα ναι εκει γυρω, αυτα ειναι τα καλα της φρεντζοουν.
Θα κάνω αυτό που λες και βλέπουμε.
Απαντάω σε αυτό που ρώτησες, σε αυτό που έγραψα... για να κάνεις σεξ με το μυαλό θες να είναι μυαλωμένη; Αυτό κατάλαβα.
Εδώ λέμε πως θα χειριστείς μια δύσκολη κατάσταση και να περάσεις μπροστά από τους άλλους, το αν είναι μυαλωμένη ή όχι θα το δεις στην πορεία, οι άνθρωποι χρειάζονται ευκαιρίες και χρόνο για να δουλέψεις μια σχέση όχι να την απορρίπτεις με το παραμικρό.
the end
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
blackpaint έγραψε: 29 Απρ 2018, 01:01αν εννοεις πως εχεις κανει εξυπηρετησεις κλπ. δεν ηταν καλη ιδεα, αυτα να γινονται κατοπιν εορτης. Τωρα πρεπει να παιξεις το ιδιο παιχνιδι με αυτην, οχι απλα αποστασεις, αποστασεις μεσα στη σιβηρια το φλεβαρη, αποστασεις "σε βλεπω σα φιλη", και πρεπει να το εννοεις, οχι να το παιζεις ετσι.kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:54 Έχω κάνει πολλά για αυτήν που δε νομίζω να τα έκανε άλλος. Στο κομμάτι της εξαφάνισης τα σκατωσα λίγοΑλλά θα κρατήσω αποστάσεις από δω και μπρος, μήπως και καταφέρω να αλλάξω κάπως την κατάσταση.
Και φαε και καμια φιλη της, ολο και καποια θα ναι εκει γυρω, αυτα ειναι τα καλα της φρεντζοουν.
κακουργοι!!
μας τυρανατε!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Ο πηγαδίσιος όμως που παίζει κρυφτούλι είναι, δεν τον έχομε βρει ακόμα ή είναι σουπιά.
the end
θα τολμησω να σου δωσω μια συμβουλη.kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 01:07Γενικά έχω κάνει πολλά και εξυπηρετήσεις και δώρα και ήξερε πως ό,τι και να μου ζητούσε θα το έκανα. Το ξέρω πως είναι λάθος συμπεριφορά αυτή, αλλά θεωρούσα πως ανταποκρινόταν κι εκείνη, έκανα όμως λάθος. Δεν ήταν ξεκαθαρη μαζί μου για πολύ καιρό.blackpaint έγραψε: 29 Απρ 2018, 01:01αν εννοεις πως εχεις κανει εξυπηρετησεις κλπ. δεν ηταν καλη ιδεα, αυτα να γινονται κατοπιν εορτης. Τωρα πρεπει να παιξεις το ιδιο παιχνιδι με αυτην, οχι απλα αποστασεις, αποστασεις μεσα στη σιβηρια το φλεβαρη, αποστασεις "σε βλεπω σα φιλη", και πρεπει να το εννοεις, οχι να το παιζεις ετσι.kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:54 Έχω κάνει πολλά για αυτήν που δε νομίζω να τα έκανε άλλος. Στο κομμάτι της εξαφάνισης τα σκατωσα λίγοΑλλά θα κρατήσω αποστάσεις από δω και μπρος, μήπως και καταφέρω να αλλάξω κάπως την κατάσταση.
κανε παιχινδι με αλλες, χωρις βεβαια ψεμματα εκ μερους σου, και αμα γινει κατι και με αυτη εγινε. σε καθε περιπτωση κερδισμενος θα μεινεις και μαλιστα χωρις τα ψυχολογικα που εχει καθε αντρας σε τετοιες περιπτωσεις
Δεν υπάρχει ελπίδα - εθελοντικά στο σφαγείο και σε βαθύ υπνο με ελάχιστες εξαιρέσεις.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
το καταλαβα, φτανει η αλλη να θελει σχεσηΠάνας έγραψε: 29 Απρ 2018, 01:08Απαντάω σε αυτό που ρώτησες, σε αυτό που έγραψα... για να κάνεις σεξ με το μυαλό θες να είναι μυαλωμένη; Αυτό κατάλαβα.
Εδώ λέμε πως θα χειριστείς μια δύσκολη κατάσταση και να περάσεις μπροστά από τους άλλους, το αν είναι μυαλωμένη ή όχι θα το δεις στην πορεία, οι άνθρωποι χρειάζονται ευκαιρίες και χρόνο για να δουλέψεις μια σχέση όχι να την απορρίπτεις με το παραμικρό.
παραδειγμα ο kalorifer που εχει γινει χωμα για αυτην.
θα θυμηθει ομως τον καθε kalorifer οταν αποφασισει να παντρευτει. ως τοτε θελει να ζησει εμπειριες.
ο kalorifer ομως δεν θελει εμπειριες. απλα εχει κολησει και να δουμε πως θα ξεκολησει
- blackpaint
Δεν ήταν ξεκαθαρη γιατι μετραγε τις δυναμεις της στο φλερτ μετα απο καποια χρονια σοβαρης σχεσης και επειδη ειναι κολακευτικο να σε θελει καποιος που δεν θελεις μεν, αλλα δε σε χαλαει να σε θελει. Οπως ολα αναμεσα στους ανθρωπους, ειναι θεμα εξουσιας.kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 01:07
Γενικά έχω κάνει πολλά και εξυπηρετήσεις και δώρα και ήξερε πως ό,τι και να μου ζητούσε θα το έκανα. Το ξέρω πως είναι λάθος συμπεριφορά αυτή, αλλά θεωρούσα πως ανταποκρινόταν κι εκείνη, έκανα όμως λάθος. Δεν ήταν ξεκαθαρη μαζί μου για πολύ καιρό.
Το βασικο ειναι να παψεις να την θες, και γι αυτο πρεπει να κανεις κατι με καποια αλλη.
Δεν νομιζω παντως πως εχεις καποια ελπιδα ακομα με δαυτην.
10 σκεφτεται μια γραφει για να μην πεσει σε ατοπηματαΠάνας έγραψε: 29 Απρ 2018, 01:11Ο πηγαδίσιος όμως που παίζει κρυφτούλι είναι, δεν τον έχομε βρει ακόμα ή είναι σουπιά.
- Cecily Anne
Γιατί πρέπει να κάνεις κάτι με άλλη, για να πάψεις να τη θες;
Εγώ μαλάκας είμαι που περιμένω να πάψω και μετά βρίσκω άλλον;
Εγώ μαλάκας είμαι που περιμένω να πάψω και μετά βρίσκω άλλον;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτό το σενάριο το έχω δει με κολλητή μου.lolek1 έγραψε: 29 Απρ 2018, 01:17 το καταλαβα, φτανει η αλλη να θελει σχεση
παραδειγμα ο kalorifer που εχει γινει χωμα για αυτην.
θα θυμηθει ομως τον καθε kalorifer οταν αποφασισει να παντρευτει. ως τοτε θελει να ζησει εμπειριες.
ο kalorifer ομως δεν θελει εμπειριες. απλα εχει κολησει και να δουμε πως θα ξεκολησει![]()
the end
- blackpaint
εναν πληγωμενο αδερφο απο μια ασυνειδητη πα να σωσω κουλουρακι, οχι να τυρανησω καμια. Οσες εχω τυρανησει παντως περασαν καλα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 29 Απρ 2018, 01:10blackpaint έγραψε: 29 Απρ 2018, 01:01αν εννοεις πως εχεις κανει εξυπηρετησεις κλπ. δεν ηταν καλη ιδεα, αυτα να γινονται κατοπιν εορτης. Τωρα πρεπει να παιξεις το ιδιο παιχνιδι με αυτην, οχι απλα αποστασεις, αποστασεις μεσα στη σιβηρια το φλεβαρη, αποστασεις "σε βλεπω σα φιλη", και πρεπει να το εννοεις, οχι να το παιζεις ετσι.kalorifer έγραψε: 29 Απρ 2018, 00:54 Έχω κάνει πολλά για αυτήν που δε νομίζω να τα έκανε άλλος. Στο κομμάτι της εξαφάνισης τα σκατωσα λίγοΑλλά θα κρατήσω αποστάσεις από δω και μπρος, μήπως και καταφέρω να αλλάξω κάπως την κατάσταση.
Και φαε και καμια φιλη της, ολο και καποια θα ναι εκει γυρω, αυτα ειναι τα καλα της φρεντζοουν.![]()
![]()
κακουργοι!!
μας τυρανατε!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 367 Προβολές
-