αυτό ναι, είναι απλά μαγικό, όποιος δεν έχει ένα χάνει νομίζω, πολύ καλή ιδέα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Ίφιδα έγραψε: 06 Ιαν 2019, 00:40Άσχετο, το ντύσιμο ενός μηχανόβιου με τέτοιο κρύο έχει κάτι απο προετοιμασία πολεμιστή πριν τη μάχη που του βάζουν πανοπλία και τα σχετικά και ειναι πολύ σέξυ.Πάνας έγραψε: 06 Ιαν 2019, 00:34Ναι γιατί το βλέπεις σαν παιχνίδι. Αυτό που βαριέμαι είναι να ντύνομαι μισή ώρα σαν τον ρόμποκοπ, το τζιν παντελόνι δεν παλεύεται με τέτοιες θερμοκρασίες πρέπει να φορέσεις της μηχανής... ειδικά όταν βγαίνω για ψώνια και κάνω πολλές στάσεις εκεί να δεις, βάλε βγάλε κράνος, γάντια.. (το παντελόνι δεν το βγάζω).Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιαν 2019, 09:51
αντιθετως, αυτες τις μερες που το παιδι δεν εχει σχολειο, εχω καταευχαριστηθει να κυκλοφορω με τη μηχανη.
Συνεχίστε
the end
Καλά την μπακατέλα έχεις πάρει;enaon έγραψε: 06 Ιαν 2019, 00:41 Δοκιμάστε το απλά να δουλέψει στο φουλ για 30 λεπτά πριν μπείτε μέσα στο κρεβάτι, είναι υπεραρκετό. Αλλιώς έχουμε και θέματα με πιασίματα, ζέστη απο την μία κλπ, πόνοι στην μέση κλπ.
Εγώ αυτό που πήρα έχει τρις σκάλες με καταναλώσεις 20. 40, 60 βάτ.
Στην πρώτη σκάλα ίσα που το καταλαβαίνεις, στην δεύτερη είναι λίγο ζεστό και στην τρίτη πρέπει να κάνει πολύ κρύο ή να είσαι κρυουλιάρης.
Αντίθετα είναι, βοηθάει να μην έχεις πόνους, να μην ξυπνάνε πιασμένοι οι ηλικιωμένοι και να μην πάθουν ρευματικά από την υγρασία.
Γιατί ρε;
Γιατί ρε παιδιά ;Εγώ γουστάρω. Βοηθάω κι όλαςGherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 00:43Τι το ήθελες αυτό τώρα!;Ίφιδα έγραψε: 06 Ιαν 2019, 00:40Άσχετο, το ντύσιμο ενός μηχανόβιου με τέτοιο κρύο έχει κάτι απο προετοιμασία πολεμιστή πριν τη μάχη που του βάζουν πανοπλία και τα σχετικά και ειναι πολύ σέξυ.Πάνας έγραψε: 06 Ιαν 2019, 00:34 Ναι γιατί το βλέπεις σαν παιχνίδι. Αυτό που βαριέμαι είναι να ντύνομαι μισή ώρα σαν τον ρόμποκοπ, το τζιν παντελόνι δεν παλεύεται με τέτοιες θερμοκρασίες πρέπει να φορέσεις της μηχανής... ειδικά όταν βγαίνω για ψώνια και κάνω πολλές στάσεις εκεί να δεις, βάλε βγάλε κράνος, γάντια.. (το παντελόνι δεν το βγάζω).
Συνεχίστε![]()
Άντε να πας άμα χρειαστεί στην τουαλέτα με την πανοπλία.
εμένα έχει 9 σκάλες και ολεδ οθονούλα και τιμερ, να βγάζει ζέστη ήταν δευτερεύον, προφανώςΜηχανικός έγραψε: 06 Ιαν 2019, 00:51 Καλά την μπακατέλα έχεις πάρει;
Εγώ αυτό που πήρα έχει τρις σκάλες με καταναλώσεις 20. 40, 60 βάτ.
Στην πρώτη σκάλα ίσα που το καταλαβαίνεις, στην δεύτερη είναι λίγο ζεστό και στην τρίτη πρέπει να κάνει πολύ κρύο ή να είσαι κρυουλιάρης.
Αντίθετα είναι, βοηθάει να μην έχεις πόνους, να μην ξυπνάνε πιασμένοι οι ηλικιωμένοι και να μην πάθουν ρευματικά από την υγρασία.
επιμένω μηχ, κλειστό όταν κοιμάσαι, αν το σώμα σου δεν αντέχει να κρατήσει θερμοκρασία, γυμναστική και έλεγχο κυκλοφοριακού.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε σεις, πόσο παππούδια είστε κι έχετε στρώμα που ζεσταίνει;
Εγώ που ζω στον παγωμένο βορρά και είμαι κρυουλιάρα, δεν έχω τέτοιο πράγμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
παναγιά μου, έβαλε και ζωάκια 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ε; Πού;
πάρε ρε ένα και θα καταλάβεις, και εγώ τα ίδια έλεγαGherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 00:57 Ρε σεις, πόσο παππούδια είστε κι έχετε στρώμα που ζεσταίνει;
ωραίο ήταν ρε, έπρεπε να το αφήσεις
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Χαζομάρες, είμαι της άποψης πως το βράδυ πρέπει να κλείνει η θέρμανση ή στην καλύτερη περίπτωση να δείχνει ο θερμοστάτης 13. Αλλά... Δεν συμφέρει οικονομικά.enaon έγραψε: 06 Ιαν 2019, 00:58πάρε ρε ένα και θα καταλάβεις, και εγώ τα ίδια έλεγαGherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 00:57 Ρε σεις, πόσο παππούδια είστε κι έχετε στρώμα που ζεσταίνει;
Εγώ που ζω στον παγωμένο βορρά και είμαι κρυουλιάρα, δεν έχω τέτοιο πράγμα.![]()
Το καλύτερο είναι να φοράς και 100% μάλλινα ολόσωμα εσώρουχα.Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 00:57 Ρε σεις, πόσο παππούδια είστε κι έχετε στρώμα που ζεσταίνει;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 06 Ιαν 2019, 01:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγώ κοιμήθηκα σε ένα τέτοιο σε ένα σπίτι σε χωριό στην Πελοπόννησο. Ήταν απαραίτητο γιατί το σπίτι ήταν πολύ παλιό και θέρμανση ένα τζάκι στο σαλόνι. Τα δωμάτια μέσα στην υγρασία....enaon έγραψε: 06 Ιαν 2019, 00:58πάρε ρε ένα και θα καταλάβεις, και εγώ τα ίδια έλεγαGherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 00:57 Ρε σεις, πόσο παππούδια είστε κι έχετε στρώμα που ζεσταίνει;
![]()
Το άναψα και κοιμήθηκα, παρόλο το κρύο που έκανε ξύπνησα μετά από 3 ώρες και το έβαλα στο πιο χαμηλό γιατί είχα σκάσει. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλό αλλά για το σπίτι μου που είναι μια χαρά όχι δεν παίζει!
the end
γρρ, τι σχέση έχει;Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 01:00 Χαζομάρες, είμαι της άποψης πως το βράδυ πρέπει να κλείνει η θέρμανση ή στην καλύτερη περίπτωση να δείχνει ο θερμοστάτης 13. Αλλά... Δεν συμφέρει οικονομικά.![]()
Όταν μπαίνεις στο κρεβάτι, πρέπει να κάνεις εσύ την σόμπα να ζεστάνεις τον χώρο μέχρι να πιάσει 36 βαθμούς. Ε με αυτό δεν υπάρχει λόγος, ειναι ζεστά και σε περιμένει να λιώσεις.
σκέψου το σαν τον σύζηγο, αλλά αντί να του λές έλα κρυώνω, αντε, απλά το ανάβεις
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μάλλινο φανελάκι σε υπόλευκο χρώμα.Μηχανικός έγραψε: 06 Ιαν 2019, 01:01Το καλύτερο είναι να φοράς και μάλλινα ολόσωμα εσώρουχα.Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 00:57 Ρε σεις, πόσο παππούδια είστε κι έχετε στρώμα που ζεσταίνει;
Εγώ που ζω στον παγωμένο βορρά και είμαι κρυουλιάρα, δεν έχω τέτοιο πράγμα.![]()
Βέβαια έχοντας λίγη περισσότερη γνώση στο κεφάλι μου πλέον, γνωρίζω πώς το μάλλινο κρατάει υγρασία, 4 φορές το βάρος του σε νερό λένε, και είναι ότι χειρότερο.
Δεν μου χρειάζεται.enaon έγραψε: 06 Ιαν 2019, 01:04γρρ, τι σχέση έχει;Gherschaagk έγραψε: 06 Ιαν 2019, 01:00 Χαζομάρες, είμαι της άποψης πως το βράδυ πρέπει να κλείνει η θέρμανση ή στην καλύτερη περίπτωση να δείχνει ο θερμοστάτης 13. Αλλά... Δεν συμφέρει οικονομικά.![]()
Όταν μπαίνεις στο κρεβάτι, πρέπει να κάνεις εσύ την σόμπα να ζεστάνεις τον χώρο μέχρι να πιάσει 36 βαθμούς. Ε με αυτό δεν υπάρχει λόγος, ειναι ζεστά και σε περιμένει να λιώσεις.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις