!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανδρική εκδικητικότητα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Ανδρική εκδικητικότητα
Είναι πάντως ένα άσμα που πάει ως εξής:
Την είχα άχτι, την είχα άχτι.
Τώρα την έχω μόνο σε στάχτη.
Την έχω μέσα στο κουτί
Πού φύλαγε τα μπικουτί.
Την είχα άχτι, την είχα άχτι.
Τώρα την έχω μόνο σε στάχτη.
Την έχω μέσα στο κουτί
Πού φύλαγε τα μπικουτί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Γραφικός
Το "στην υγειά της αχάριστης" δεν είναι μισογύνικο. Δεν την κατηγορεί για αμιγώς γυναικεία ελαττώματα, ούτε χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς που είναι μόνο γυναικείοι (το "αχάριστη" έχει το αντίστοιχο ανδρικό "αχάριστος" δεν είναι σαν το "πουτάνα" ή το "σκύλα"). Θα μπορούσε να τραγουδηθεί άνετα από γυναίκα με αλλαγές όπου αναφέρεται το γένος της αχάριστης.
Να πάρουμε μαζί και τον enaon, για να συγκρίνει τη σημειολογία από τους στίχοι.Ίφιδα έγραψε: 05 Ιαν 2019, 20:36 εγώ θέλω αυτή τη φάση που λέει η Γαλή, να κλάψουμε τον τάδε που τον παράτησε η τάδε ή τον δείνα το γουρούνι που παράτησε το κοριτσάκι μας να φάμε να πιούμε να χορεψουμε και κυρίως να γελάσουμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
οχι ρε παιδιά, δεν λέω αυτά αλλά οκ, δυνατά:
χίλιες φορές να ήσουνα μία πόρνη αληθινή, μα είσαι το χειρότερο, πουτάνα στην ψυχή
συναίσθημα.
λέω μερικά άλλα ακόμα πιο καμένα, που και καλά ο τύπος δεν μασάει, είναι υπεράνω, απλά λυπάται την γκόμενα ήταν τόσο ηλίθια που δεν κατάλαβε ότι είχε θησαυρό στα χέρια της, την κακομοίρα, που θα βρει τέτοιο άντρα σαν αυτόν, που;;; πουυυυυυυυυυ;;;; οουυυυυυυυ.
χίλιες φορές να ήσουνα μία πόρνη αληθινή, μα είσαι το χειρότερο, πουτάνα στην ψυχή
συναίσθημα.
λέω μερικά άλλα ακόμα πιο καμένα, που και καλά ο τύπος δεν μασάει, είναι υπεράνω, απλά λυπάται την γκόμενα ήταν τόσο ηλίθια που δεν κατάλαβε ότι είχε θησαυρό στα χέρια της, την κακομοίρα, που θα βρει τέτοιο άντρα σαν αυτόν, που;;; πουυυυυυυυυυ;;;; οουυυυυυυυ.
Δεν είπα είναι μισογυνικο. Εκφράζει τα ευγενή συναισθήματα ενός ερωτευμένου.Γραφικός έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:03
Το "στην υγειά της αχάριστης" δεν είναι μισογύνικο. Δεν την κατηγορεί για αμιγώς γυναικεία ελαττώματα, ούτε χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς που είναι μόνο γυναικείοι (το "αχάριστη" έχει το αντίστοιχο ανδρικό "αχάριστος" δεν είναι σαν το "πουτάνα" ή το "σκύλα"). Θα μπορούσε να τραγουδηθεί άνετα από γυναίκα με αλλαγές όπου αναφέρεται το γένος της αχάριστης.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Γραφικός
Δεν μου φαίνεται περίεργη η ύπαρξη μισογύνικων τραγουδιών, μου φαίνεται πιο περίεργη η έλλειψη μισανδρικών. Διότι μόλις σε έχει παρατήσει για του λόγους του/της δεν θες να ακούσεις "αγάπη μου, κάτσε να το συζητήσουμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι, να βρούμε πού κάναμε κι οι δύο λάθος". Θες να μειώσεις το άλλο άτομο, να το σκοτώσεις από μέσα σου.
Οι γυναίκες δεν την έχετε αυτή την ανάγκη;
Τι θα γίνει ρε enaon; Θα το πάρει το ποτάμι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γραφικός την 05 Ιαν 2019, 21:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πάντως το έχουμε γενικά, βγάζουμε ένα κάτι, έχει κανείς ακούσει αυτά τα δύο τραγουδάκια;
ένας ύμνος και ένα αστο καλύτερα, χοντρό θέμα ο γκάτσος
ένας ύμνος και ένα αστο καλύτερα, χοντρό θέμα ο γκάτσος
Έχουμε το "μπορείς απόψε να βγείς μ όλες τις τσούλες της γής"
oh wait
oh wait
- Sid Vicious
Δεν έχω δει πιο κομμουνιστικό ποστ από αυτό.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 20:31 Να, αν κάνετε την παρτουζίτσα που λέγαμε, αυτά τα μελοδραματικά μάνι μάνι θα εκλείψουν
Κατ' αρχάς λίγο μελό έτσι ίσα για να ακούσεις κανά τραγουδάκι και να πιείς ένα καλό ουίσκι δεν είναι κακό από καμιά φορά. Όχι κλάψα και μίρλα αλλά ίσα για κανά τραγουδάκι. Η κλάψα και η μιζέρια είναι δομικά κομμουνιστικά χαρακτηριστικά αλλά όχι το λίγο μελό. Κάθε κομμουνιστικό καθεστώς θέλει να αφαιρεσει τις μικρές δοσεις τονωτικού μελό για να οδηγήσει στον ανθρωπο της συνεχους κλάψας και μιζέριας, στον ανθρωπακο κομμουνιστή.
Και συνεχίζεις με περισσότερο κομμουνισμό και μάλιστα στην πιο γνησια μορφή του, ανώμαλο και ακαλαισθητο. Πρώτα από όλα νορμαλ ανδρας, κύριος του εαυτου του, δεν μοιράζεται και βέβαια απεχθάνεται την ιδέα να δει όποιο άλλο πουλί πέραν αυτου που ο ιδιος του εχει. Και καλείς προς την πληρη ισοπέδωση της προσωπικότητας,της επιλογής και της ελευθερίας, τη συνενωση με ένα γυμνό απρόσωπο πλήθος με ζωώδη ένστικτα. Έχεις πάρει έναν πολύ ασχημο δρόμο, το δρόμο του κομμουνισμου, σύνελθε.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Όχι, εμείς πέφτουμε σε κατάθλιψη, κλαίμε, τον θέλουμε πισω, του λέμε να προσέχει και τέτοια. Γιατί εμείς κύριε ερωτευόμαστε και αγαπαμε αληθινά.Γραφικός έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:18 Δεν μου φαίνεται περίεργη η ύπαρξη μισογύνικων τραγουδιών, μου φαίνεται πιο περίεργη η έλλειψη μισανδρικών. Διότι μόλις σε έχει παρατήσει για του λόγους του/της δεν θες να ακούσεις "αγάπη μου, κάτσε να το συζητήσουμε σαν πολιτισμένοι άνθρωποι, να βρούμε πού κάναμε κι οι δύο λάθος". Θες να μειώσεις το άλλο άτομο, να το σκοτώσεις από μέσα σου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πές τα κορίτσι!
βάζω και το απόλυτο καψουροτράγουδο νομίζω, δεν υπάρχει πιο αντρικό θεωρώ, για άντρες όχι για κλαψιάρικα κογιότ.
they've been strong, young and bold, and they say, play this song again.
they've been strong, young and bold, and they say, play this song again.
-
Γραφικός
Sid Vicious έγραψε: 05 Ιαν 2019, 21:23 Δεν έχω δει πιο κομμουνιστικό ποστ από αυτό.
Κατ' αρχάς λίγο μελό έτσι ίσα για να ακούσεις κανά τραγουδάκι και να πιείς ένα καλό ουίσκι δεν είναι κακό από καμιά φορά. Όχι κλάψα και μίρλα αλλά ίσα για κανά τραγουδάκι. Η κλάψα και η μιζέρια είναι δομικά κομμουνιστικά χαρακτηριστικά αλλά όχι το λίγο μελό. Κάθε κομμουνιστικό καθεστώς θέλει να αφαιρεσει τις μικρές δοσεις τονωτικού μελό για να οδηγήσει στον ανθρωπο της συνεχους κλάψας και μιζέριας, στον ανθρωπακο κομμουνιστή.
Και συνεχίζεις με περισσότερο κομμουνισμό και μάλιστα στην πιο γνησια μορφή του, ανώμαλο και ακαλαισθητο. Πρώτα από όλα νορμαλ ανδρας, κύριος του εαυτου του, δεν μοιράζεται και βέβαια απεχθάνεται την ιδέα να δει όποιο άλλο πουλί πέραν αυτου που ο ιδιος του εχει. Και καλείς προς την πληρη ισοπέδωση της προσωπικότητας,της επιλογής και της ελευθερίας, τη συνενωση με ένα γυμνό απρόσωπο πλήθος με ζωώδη ένστικτα. Έχεις πάρει έναν πολύ ασχημο δρόμο, το δρόμο του κομμουνισμου, σύνελθε.
Τα λεω, τα λέω. Πρέπει να μαζευτούμε γυναικοπαρέα μου φαίνεται κανένα βράδυ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 1043 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---