Δειξε μας μια.νύχτα έγραψε: 10 Δεκ 2018, 23:23οδηγούσαΟρέστης 35 έγραψε: 10 Δεκ 2018, 23:19Δεν εβγαλες φωτο.νύχτα έγραψε: 10 Δεκ 2018, 22:30 σήμερα η σαλονίκη είχε το πιο υπέροχο απογευματινό φως
που έχω δει ποτέ σ αυτή τη πόλη
όλα έγραφαν πανέμορφα
έβγαλα αλλά κουνημένες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Re: Highlights της ημερας μας
-
the comet the course the tail
νύχτα έγραψε: 10 Δεκ 2018, 23:31
αν προσέξεις στο βάθος, χτυπάει ήλιος σε μια λεμονιά
ο ήλιος αυτός λοιπόν σε συνδυασμό με τα σύννεφα, δημιουργούσε μια απίθανη διαύγεια στην ατμόσφαιρα κ όλα τα χρώματα ήταν εκπληκτικά
φυσικά διακρίνεται αυτό στη φωτογραφία

Ορέστης 35 έγραψε: 10 Δεκ 2018, 21:09 Εισεπνευσα ενα ντουμανι χασις οπως ερχομουν και με επιασε τετοια ζαλαδα που με δυσκολια εφτασα σπιτι. Τωρα που γραφω νιωθω το κεφαλι μου αδειο. Τι ευχαριστηση βρισκουν οι ανθρωποι σε αυτο το πραγμα;
question answered?
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
Ορέστης 35
Καμια σχεση.Tarkovsky έγραψε: 11 Δεκ 2018, 01:19Ορέστης 35 έγραψε: 10 Δεκ 2018, 21:09 Εισεπνευσα ενα ντουμανι χασις οπως ερχομουν και με επιασε τετοια ζαλαδα που με δυσκολια εφτασα σπιτι. Τωρα που γραφω νιωθω το κεφαλι μου αδειο. Τι ευχαριστηση βρισκουν οι ανθρωποι σε αυτο το πραγμα;question answered?![]()
-
Ορέστης 35
Μπηκα στα ζαρα να δω κατι μπουφαν και ανακοινωσαν απο τα μεγαφωνα να προσεχουν οι πελατες τα προσωπικα τους αντικειμενα. Τυχαιο; Δε νομιζω.
-
Ορέστης 35
Πατεις με πατω σε στο εμπιρικο τριγωνο. Επεδραμαν σαν τις ακριδες οι αγοραστες. Τελειωσαν τα νουμερα. Κριση για τους λιγους, μαυρο χρημα για τους πολλους κατα τα φαινομενα.
Εκανα και τη βλακεια να μπω σε αυτα τα λαμογιομαγαζα στο Μοναστηρακι και με αρχισανε στα ρε... που πας ρε; εχω κι αλλα ρε! μη φευγεις ρε!
Αποζημιωθηκα γιατι ειδα ενα ωραιο κωλαρακι χιχιχι
Εκανα και τη βλακεια να μπω σε αυτα τα λαμογιομαγαζα στο Μοναστηρακι και με αρχισανε στα ρε... που πας ρε; εχω κι αλλα ρε! μη φευγεις ρε!
Αποζημιωθηκα γιατι ειδα ενα ωραιο κωλαρακι χιχιχι
-
the comet the course the tail
αν αυτό είναι τσίπουρο/ούζο, βάλτο σε γυάλινο. θα γανώσεις το πεπτικό σύστημα με πολυαιθυλένιο.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
δεν νομιζω οτι προλαβαινει μεσα 15 ημερες.
-
Ορέστης 35
Στην Ερμου υπαρχουν 2 τρυπες απο τουβλακια που λειπουν. Μια στο υψος της Καπνικαρεας και μια πανω απ τα Ζαρα. Επεσα και στις δυο και τσακιστηκα. Αγορασα ενα παντελονι. Το μουσι μου αραιωσε στο πηγουνι και με τρωει. Ενα ωραια χαρακτηριστικο ειχα πανω μου, παει κι αυτο. Πηγα να δω κουρευτικες μηχανες στο Χοντρος και με μεσηλικη Αλβανεζα πωλητρια ηρθε και σταθηκε διπλα μου και με ρωταγε καθε λιγο αν ηθελα βοηθεια. Οταν εφυγα πηγε να ελεγξει οτι δεν εκλεψα τιποτα. Θα με περασε για πατριωτη της. Ο Γαταρος εχει δικιο οταν λεει οτι δεν υπαρχουν πολλες ομορφες γυναικες στο δρομο, δεν ειχα υπολογισει ως τωρα το ποσοστο. Η πωλητρια ηταν αγενης μαζι μου και αφησε τα ρεστα να πεσουν απο ψηλα στην παλαμη μου για να μη με ακουμπησει απο σιχασια. Μαντεψε με τι επιασα τα λεφτα που σου εδωσα, με τα χερια μου.
Πήγα να συμπληρώσω puzzle με το γιο μου, και με έκανε μαλάκα, πόσο εύκολα καταλάβαινε οπτικά τα κομμάτια.
Ordem e Progresso.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-