Αυτα είναι γνωστά απο τοτε που μας μαθαινε τραγουδάκια η Νηπιαγωγος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΙΛΦ στη γειτονιά μου - βοηθείστε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ΜΙΛΦ στη γειτονιά μου - βοηθείστε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
εχουμε και παιδια του νηπιαγωγειου εδω μεσα ... ασε τον λαο να μαθει
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Θα ειμαι ειλικρινης.Οι πιθανοτητες σου ειναι λιγοστες,καμια φοιτητρια δεν εχει η γειτονια;wooded glade έγραψε: 05 Ιαν 2019, 13:56 Πως μπορώ να κάνω μία φάση με μία μιλφ στη γειτονιά μου ;
Μιλάμε για εργαλείο άρφα αλλά δεν με ξέρει - δεν την ξέρω.
Ήταν και άλλη μία η οποία έσκαγε κάτι χαμόγελα εις τα πέριξ και θα μπορούσα να της είχα πει "περάστε στο καμπριολέ" αλλά δεν το έκανα (έχει φύγει αυτή τώρα).
Αλλά η εν λόγω είναι σοβαρή - δεν σηκώνει καμπριολέ και τέτοια.
Άρα τι μπορεί να συμβουλέψει το πχόρουμ ;
Σκέφτομαι ότι αν ήμουνα ο Ρόμπερτ Κέννεντυ ή ο Ανδρέας Παπανδρέου θα το κανόνιζα το θέμα μέσω CIA. Κάτι θα σκαρφιζόντουσαν οι πράκτορες.
Αλλά δεν είμαι.
Υπάρχει κάποια συμβουλή ;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άψογος.GoBack έγραψε: 05 Ιαν 2019, 18:23Θα ειμαι ειλικρινης.Οι πιθανοτητες σου ειναι λιγοστες,καμια φοιτητρια δεν εχει η γειτονια;wooded glade έγραψε: 05 Ιαν 2019, 13:56 Πως μπορώ να κάνω μία φάση με μία μιλφ στη γειτονιά μου ;
Ήταν και άλλη μία η οποία έσκαγε κάτι χαμόγελα εις τα πέριξ και θα μπορούσα να της είχα πει "περάστε στο καμπριολέ" αλλά δεν το έκανα (έχει φύγει αυτή τώρα).
Σκέφτομαι ότι αν ήμουνα ο Ρόμπερτ Κέννεντυ ή ο Ανδρέας Παπανδρέου θα το κανόνιζα το θέμα μέσω CIA. Κάτι θα σκαρφιζόντουσαν οι πράκτορες.
Αλλά δεν είμαι.
- wooded glade
Δύσκολη περίπτωση.
Για να εξηγήσω, δεν μιλάμε για συνάντηση σε στέκια της νύχτας (ή του ημίφωτος).
Είναι λέμε μία νορμάλ γειτονιά.
Κάποιο modus operandi πρέπει να υπάρχει, ή μπορεί και να μην υπάρχει. Γιατί να υπάρχει ;
Κάποιο modus operandi πρέπει να υπάρχει, ή μπορεί και να μην υπάρχει. Γιατί να υπάρχει ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Βρήκα τη μέθοδο όμως.
Αλλά δεν τη λέω.
Αλλά δεν τη λέω.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Και στη δικιά μου γειτονιά έχει ΜΙΛΦ(έιγ ένα ζαχαροπλαστείο) αλλά δεν κάνουμε έτσι.
Καλά που δεν με έχεις γείτονα γιατί θα ήταν μαζί μου κι εσύ ακόμα θα σκεφτόσουν.wooded glade έγραψε: 05 Ιαν 2019, 19:11 Δύσκολη περίπτωση.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Για μανιουαλ η απαντηση.GoBack έγραψε: 05 Ιαν 2019, 18:23Θα ειμαι ειλικρινης.Οι πιθανοτητες σου ειναι λιγοστες,καμια φοιτητρια δεν εχει η γειτονια;wooded glade έγραψε: 05 Ιαν 2019, 13:56 Πως μπορώ να κάνω μία φάση με μία μιλφ στη γειτονιά μου ;
Αλλά δεν είμαι.
Να διδασκεται στα πανεπιστημια φορουμ.
14 λεξεις, 14 καρατια σοφιας.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ειναι μιλφαρα ή μιλφιδιο?
Δεν προσδιοριζεται στην αγγελια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Αφού δεν προσφέρεται κανένας αλλος, θα θυσιαστώ εγω
Ελααααα, πεεεεες τηηηην
(daje άψογος)
Θέλω να σκοράρει ο Γούντυ, ας είμαστε θετικοί.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αντιγράφω απο το λεξικό του Ιασονα Σαρανταπεντεφιλίδη:
Μιλφαρα: Όταν αναφωνει το ιδιο το μιλφ στον καθρέφτη ανεβαζοντας ινσταστορυ (δεν ακούγεται στο βιδεο, σκεπάζει με ξεσηκωτικη ντανς μουσικη)
Μιλφιδιο: Όταν δεν σου κάθεται αλλα το παλεύεις ακομα
Μιλφονι: Όταν εισαι σπυριαρης 29αρης και ειναι γειτόνισσα των πάνω οροφων που σε χαιρέτησε μια φορα. Αν σε χαιρετάει πολλές φορες, ειναι η κυρά Εράσμια του πρώτου που της πας τα κοινόχρηστα
- Dwarven Blacksmith
νταφακ
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Μαζεψου,οι μιλφ δεν ειναι για την μασελα σου μπαρμπα.Πιες κανενα τιλιο μπας και σου φυγουν οι γεροντοκαβλες.
Άψογος.plouf έγραψε: 08 Ιαν 2019, 09:56 Μαζεψου,οι μιλφ δεν ειναι για την μασελα σου μπαρμπα.Πιες κανενα τιλιο μπας και σου φυγουν οι γεροντοκαβλες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 717 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
-
- 192 Απαντήσεις