!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
ξεκινάω για Χαλκίδα σε λίγα λεπτά. Περνάω απο Μαλακάσες, Ωρωπούς, Βαρυμπόμπες Καπανδρίτια και όλα τα αντίστοιχα περιξ της Μορντορ. Πιθανον να υπάρξει πχορουμικη ανταποκριση/ενημέρωση μεσω φωτό απο το δρόμο, αμα θελησω να κανω καμιά στάση ή οταν φτάσω. Προς το παρον δεν παιζει να ειναι τραγικά τα πραγματα. Για αργά το βραδυ προς ξημερωματα που θελω να γυρισω, δεν ξερω.
Πάλι καλά που εχω μέρος να την αραξω εκει αμα τυχει τιποτα.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Eιμαι ο Εμπενίτζερ Σκρουτζ του χιονιού, σιχαίνομαι τις εκδηλώσεις χαράς γιά το χιόνι και δεν θέλω να χιονίσει και να επηρεαστεί ο μικροαστικός μου βίος, ούτε να κρυώνω συνέχεια. Μακάρι να αντέξει η Αθήνα μας και ας κωλοτρίβονται στο χιόνι στην Αράχωβα και τα Καλάβρυτα όσοι έχουν όρεξη, εκτός των τειχών και όσο θέλετε.

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπίστης έγραψε: 05 Ιαν 2019, 19:30 Eιμαι ο Εμπενίτζερ Σκρουτζ του χιονιού, σιχαίνομαι τις εκδηλώσεις χαράς γιά το χιόνι και δεν θέλω να χιονίσει και να επηρεαστεί ο μικροαστικός μου βίος, ούτε να κρυώνω συνέχεια. Μακάρι να αντέξει η Αθήνα μας και ας κωλοτρίβονται στο χιόνι στην Αράχωβα και τα Καλάβρυτα όσοι έχουν όρεξη, εκτός των τειχών και όσο θέλετε.
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Εντάξει βρηκες γκομενετο χαλκιδαια, σταματα να μας το κοπανάς, ελεοςvantono έγραψε: 05 Ιαν 2019, 19:28 ξεκινάω για Χαλκίδα σε λίγα λεπτά. Περνάω απο Μαλακάσες, Ωρωπούς, Βαρυμπόμπες Καπανδρίτια και όλα τα αντίστοιχα περιξ της Μορντορ. Πιθανον να υπάρξει πχορουμικη ανταποκριση/ενημέρωση μεσω φωτό απο το δρόμο, αμα θελησω να κανω καμιά στάση ή οταν φτάσω. Προς το παρον δεν παιζει να ειναι τραγικά τα πραγματα. Για αργά το βραδυ προς ξημερωματα που θελω να γυρισω, δεν ξερω.Πάλι καλά που εχω μέρος να την αραξω εκει αμα τυχει τιποτα.
Τσέκαρε αυτόvantono έγραψε: 05 Ιαν 2019, 19:28 ξεκινάω για Χαλκίδα σε λίγα λεπτά. Περνάω απο Μαλακάσες, Ωρωπούς, Βαρυμπόμπες Καπανδρίτια και όλα τα αντίστοιχα περιξ της Μορντορ. Πιθανον να υπάρξει πχορουμικη ανταποκριση/ενημέρωση μεσω φωτό απο το δρόμο, αμα θελησω να κανω καμιά στάση ή οταν φτάσω. Προς το παρον δεν παιζει να ειναι τραγικά τα πραγματα. Για αργά το βραδυ προς ξημερωματα που θελω να γυρισω, δεν ξερω.Πάλι καλά που εχω μέρος να την αραξω εκει αμα τυχει τιποτα.
https://en.sat24.com/en/gr/rainTMC
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
οχι ρε, με το νέτο ξεκινάω απο δω,εκει παμε σε φιλους. Ελπίζω να φτάσουμε2019 έγραψε: 05 Ιαν 2019, 19:31Εντάξει βρηκες γκομενετο χαλκιδαια, σταματα να μας το κοπανάς, ελεοςvantono έγραψε: 05 Ιαν 2019, 19:28 ξεκινάω για Χαλκίδα σε λίγα λεπτά. Περνάω απο Μαλακάσες, Ωρωπούς, Βαρυμπόμπες Καπανδρίτια και όλα τα αντίστοιχα περιξ της Μορντορ. Πιθανον να υπάρξει πχορουμικη ανταποκριση/ενημέρωση μεσω φωτό απο το δρόμο, αμα θελησω να κανω καμιά στάση ή οταν φτάσω. Προς το παρον δεν παιζει να ειναι τραγικά τα πραγματα. Για αργά το βραδυ προς ξημερωματα που θελω να γυρισω, δεν ξερω.Πάλι καλά που εχω μέρος να την αραξω εκει αμα τυχει τιποτα.
εντιτ: θενξ βάτραξ, τσεκαρω
ΑΑαχvatraxos έγραψε: 05 Ιαν 2019, 18:45Αχ τι μου θυμισες τώρα.Ερμής έγραψε: 05 Ιαν 2019, 18:38 Θυμάται κανεις το χιόνι Χριστούγεννα του 2001; Ή Θησέως παίζει να είναι μισό μέτρο και βάλε χιόνι και μάλιστα μετά από 2 μερες γιατί ανήμερα των Χριστουγέννων δε μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι.
Ήμουν φαντάρος στο ραντάρ της Λήμνου. 3 μέτρα χιόνι και 70 πόντους στον τοίχο. Είχαμε αποκλειστεί επανω στο ραντάρ και λιώναμε χιόνι για τις τουαλέτες.
Ήμανε γιά νυχτερινή εκπαίδευση, στην Κομοτηνή, μέσα στο άρμα γιά κανά εικοσάλεπτο, ανοίγω μετά το καπάκι και τα βλέπω όλα άσπρα !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Από τις αναθυμιάσεις;Μπίστης έγραψε: 05 Ιαν 2019, 19:35 Ήμανε γιά νυχτερινή εκπαίδευση, στην Κομοτηνή, μέσα στο άρμα γιά κανά εικοσάλεπτο, ανοίγω μετά το καπάκι και τα βλέπω όλα άσπρα !
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό τώρα το βλέπω!enaon έγραψε: 05 Ιαν 2019, 19:11 είμαστε τυχεροί που έχουμε κάποιον σαν τον ρέμπελ να κάνει συνέχεια χιούμορ, είμαστε άτυχοι που ο ρέμπελ δεν έχει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
User_601
Ε..............................οχι,αυτο παραπαει!Μπίστης έγραψε: 05 Ιαν 2019, 19:30 Eιμαι ο Εμπενίτζερ Σκρουτζ του χιονιού, σιχαίνομαι τις εκδηλώσεις χαράς γιά το χιόνι και δεν θέλω να χιονίσει και να επηρεαστεί ο μικροαστικός μου βίος, ούτε να κρυώνω συνέχεια. Μακάρι να αντέξει η Αθήνα μας και ας κωλοτρίβονται στο χιόνι στην Αράχωβα και τα Καλάβρυτα όσοι έχουν όρεξη, εκτός των τειχών και όσο θέλετε.
![]()
Παντως,πριν λιγο που ειδα στον αλφα δελτιο καιρου,ελεγε οτι απο το βραδυ δευτερας ενδεχεται και 40/100 να χιονισει μεσασ την αθηνα,χωρις ομως να ξερουμε παραπανω.
Να παρακαλατε να μην εχουμε κανενα μπλακαουτ,διοτι με βλεπω με την πατατουκα μεσα στο σπιτι.Κατι παρομοιο,αλλα με μποτες και παλτο ,απο μεσα.

εχει λιγα συννεφα, κανει κρυο,
φυσαει αρκετα και με νευριαζει γιατι κουναει το γιοτ
φυσαει αρκετα και με νευριαζει γιατι κουναει το γιοτ
-
User_601
Στο μεταξυ,πετρελαιο εννοειται το εχω κοψει εδω και 2 χρονια,διοτι πληρωνα τα μαλλιοκερατα μου,οντως τουλαχιστον μεχρι περυσσι μου ερχοταν φθηνοτερο με καλοριφερ λαδιου,ΔΕΗ δηλαδη,αλλα σκεφτομαι με τρομο τον λογαριασμο σε λιγο.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1061 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις