!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επιστολή μιας μαθήτριας του Κολλεγίου προς τον πρωθυπουργό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Επιστολή μιας μαθήτριας του Κολλεγίου προς τον πρωθυπουργό
Ένα είναι σίγουρο: μέχρι τις εκλογές θα κάνουμε καινούριο συκώτι από τα γέλια.
Επιστολή μιας μαθήτριας του Κολλεγίου προς τον πρωθυπουργo
Επιστολή μιας μαθήτριας του Κολλεγίου προς τον πρωθυπουργo
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΜπλεΜπουμπυς την 05 Ιαν 2019, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Επιστολή μιας μαθήτριας του Κολλεγίου προς τον πρωθυπουργό
Συγκινήθηκα από το γράμμα της μαθήτριας του κολλεγίου.
Τα παιδιά των αστών έχουν τόσο άγχος στο σχολείο που τους πέφτει βαρύ το χαβιάρι,
ενώ γλιστράνε από την κούραση στις πίστες του Γκστααντ.
Τα παιδιά των αστών έχουν τόσο άγχος στο σχολείο που τους πέφτει βαρύ το χαβιάρι,
- wooded glade
Re: Ένα είναι σίγουρο: μέχρι τις εκλογές θα κάνουμε καινούριο συκώτι από τα γέλια.
Τα "κολλεγιόπαιδα" τα έλεγε και ο διοικητής μας στο στρατό, εννοώντας όμως ότι "πρέπει να είσαστε σκληροί και να σας λένε Τρινιτά", διότι κατά τη γνώμη του δεν είμαστε.
Η κοπελίτσα έχει δίκιο πάντως.
Είναι πολύ πιό εύκολο να είσαι οδηγός τραμ παρά κολλεγιόπαιδο.
Η κοπελίτσα έχει δίκιο πάντως.
Είναι πολύ πιό εύκολο να είσαι οδηγός τραμ παρά κολλεγιόπαιδο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Εγώ είμαι μόνιμα συγκινημένος που όλοι οι αριστεροί πολιτικοί στέλνουν τα παιδιά τους στα δημόσια σχολεία.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Ιαν 2019, 15:08 Συγκινήθηκα από το γράμμα της μαθήτριας του κολλεγίου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
-
Uppercut
Σε ποιο σχολείο είπαμε στέλνει τα παιδιά του ο Τσίπρας; Σε κανα δημόσιο της Κυψέλης; Δυστυχώς όχι, δε μπορεί η Περιστέρα να πηγαίνει εκεί με τη πλέμπα.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Είμαι σίγουρος ότι ο Τσίπρας θα συγκινήθηκε. 
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
δεν διάβασα καν
μου τη σπάνε αυτές οι ανοιχτές "επιστολές μαθητών/φοιτητών" προς δημόσια πρόσωπα
μου τη σπάνε αυτές οι ανοιχτές "επιστολές μαθητών/φοιτητών" προς δημόσια πρόσωπα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΜπλεΜπουμπυς
Uppercut έγραψε: 05 Ιαν 2019, 15:13 Σε ποιο σχολείο είπαμε στέλνει τα παιδιά του ο Τσίπρας; Σε κανα δημόσιο της Κυψέλης; Δυστυχώς όχι, δε μπορεί η Περιστέρα να πηγαίνει εκεί με τη πλέμπα.
Η Πάμελα είναι περισσότερο αριστερή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
https://twitter.com/flixgr/status/1081535842731081731
Αυτό είναι σίγουρο.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
-
Nero
Όσοι πιάνεται το ζήτημα απο την πλευρά της υποκρισίας των κάθε λογής αριστερών είστε λάθος. Το σημαντικό είναι ότι ο Μπούμπης αυτό που πραγματεύεται είναι ότι όποιος πάει σε κολέγιο είναι "αστος" και δεν έχει προβλήματα ούτε το δικαίωμα της γνώμης και της διαμαρτυρίας,απλά και μόνο επειδή είναι ευκατάστατος. Εξ ορισμού αντιδημοκρατική θέση δηλαδή ορμώμενη από μαρξιστικές προκαταλήψεις

-
Nero
η επιστολή btw είναι εξαιρετική
«Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Ονομάζομαι Νίκη Παρασκευοπούλου και είμαι μαθήτρια της Β΄ Λυκείου. Σας αποστέλλω το παρόν mail με σκοπό να σας εκφράσω τις ανησυχίες μου με ένα σχόλιο που αναφέρατε όσο απευθύνατε τον λόγο σας στον κ. Μητσοτάκη στη Βουλή προ ολίγων ημερών.
Από την Α΄ Γυμνασίου φοιτώ με υποτροφία στο Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Iδρυμα (ΕΕΙ) Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού, αφού ολοκλήρωσα το Δημοτικό στο δημόσιο σχολείο της περιοχής Παπάγου. Κατά τη διάρκεια του λόγου σας, κατηγορήσατε τον κ. Μητσοτάκη πως φέρθηκε “σαν κακομαθημένο κολεγιόπαιδο”. Κατανοώ πως ήσασταν φορτισμένος τη στιγμή εκείνη και ίσως δεν είχατε πλήρη επίγνωση του τι λέγατε ή των επιπτώσεων των λεγόμενων σας. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να αναφέρω πως είμαι όχι μόνο ευγνώμων αλλά και περήφανη να αποκαλούμαι μαθήτρια του Κολλεγίου Ψυχικού. Το συγκεκριμένο σχολείο μου έχει προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες να αναπτύξω και να βελτιώσω κάθε πτυχή του εαυτού μου.
Κατ’ αρχάς, θεωρώ πως το σχολείο μου καταβάλει ανεξάντλητες προσπάθειες να διδάξει στους μαθητές του βασικές αρχές που πρέπει να πρεσβεύει κάθε άνθρωπος που επιθυμεί να είναι ενεργό μέλος μιας κοινωνίας, όπως η αξία του σεβασμού. Ωστόσο, παρά τα όσα προαναφέρθηκαν, όταν συνομήλικοί μου από άλλα σχολεία ή λοιποί γνωστοί με ρωτούν σε ποιο σχολείο φοιτώ, διστάζω να τους απαντήσω. Δυστυχώς, δεν είμαι η μόνη που έχει βρεθεί σε μία κατάσταση στην οποία προσπάθησα να αποφύγω την ερώτηση σχετικά με το σχολείο. Το πιο δυσάρεστο, ίσως, είναι πως ακόμη και καθηγητές βιώνουν αυτόν το δισταγμό να απαντήσουν σε ποιο σχολείο εργάζονται. Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό είναι η ύπαρξη βαθιά ριζωμένων στερεοτύπων που επιφέρουν μια παράξενη αντιμετώπιση στα μέλη της κολεγιακής οικογένειας. Γνωρίζω πως κοινωνικά στερεότυπα σχετικά με την ιδιωτική εκπαίδευση είναι αναπόφευκτα, όμως, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει πως το Κολλέγιο δεσπόζει στον νου των ανθρώπων ως μια ελίτ μαθητών και καθηγητών.
Αξιότιμε κύριε Τσίπρα, ως ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, είσθε πρότυπο για πολλά μέλη της ελληνικής κοινωνίας. Εγώ, ως κολεγιόπαιδο, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μην ενθαρρύνετε τα στερεότυπα που ήδη υπάρχουν σχετικά με το σχολείο μου, αλλά αντίθετα να συμβάλετε στην προσπάθεια κατάρριψής τους. Το Κολλέγιο Αθηνών μπορεί όντως να φιλοξενεί μαθητές από ανώτερα κοινωνικοοικονομικά στρώματα, όμως ταυτόχρονα, συμμετέχει συνεχώς και αδιάκοπα σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες και προσπαθεί έμπρακτα να συμβάλει στην ελληνική κοινωνία, προτρέποντας έτσι και τους μαθητές του να γίνουν ενεργοί πολίτες. Κατά τη γνώμη μου, το σχολείο θα έπρεπε να αποτελεί πρότυπο για τα υπόλοιπα σχολεία της χώρας μας, φυσικά, όχι λόγω των εγκαταστάσεών του αλλά λόγω των αξιών που πρεσβεύει καθώς και των εκπαιδευτικών μεθόδων που ακολουθεί.
Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το σχολείο ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την παροχή ευκαιριών σε μαθητές των οποίων η οικονομική κατάσταση αποτελεί εμπόδιο στο να καλύψουν τα δίδακτρα του σχολείου μας. Εκτός από έναν ιδιαίτερα περιορισμένο αριθμό υποτροφιών αριστείας, το σχολείο προσφέρει μερικές ή ολικές υποτροφίες σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό μαθητών. Συγκεκριμένα, αφού εξαιρεθούν οι σημαντικές οικονομικές διευκολύνσεις για τους μαθητές που είναι συγγενείς με τα μέλη του προσωπικού του σχολείου, το ΕΕΙ, κατά το σχολικό έτος 2016-2017, έδωσε την ευκαιρία σε 830 μαθητές να έχουν την αρωγή του Ταμείου Υποτροφιών.
Σας επισημαίνω πως δεν χρησιμοποιώ ειρωνικό τόνο, αλλά γράφω καλοπροαίρετα, ελπίζοντας να λάβετε υπ’ όψιν τα όσα σας έγραψα. Με θλίβει ιδιαίτερα ο πολιτικός αρχηγός του κόμματος που εξουσιάζει στην Ελλάδα σήμερα, να ταυτίζει τις λέξεις “κακομαθημένος” και “κολεγιόπαιδο”.
Σας διαβεβαιώνω πως ούτε εγώ αλλά ούτε πρεσβύτεροι συμμαθητές μου που έχουν πετύχει την εισαγωγή τους σε κορυφαία πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού δεν “τα βρήκαν”, σε καμία περίπτωση, “όλα έτοιμα”. Το σχολείο μας, ειλικρινά, απαιτεί τη σκληρή δουλειά και ακατάπαυστη προσπάθεια, ενώ δίνει ίσες ευκαιρίες και στηρίζει όλους τους μαθητές του που το έχουν ανάγκη.
Με εκτίμηση,
Νίκη Παρασκευοπούλου».
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Γράφει, μεταξύ άλλων:ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 15:19 δεν διάβασα καν
Αξιότιμε κύριε Τσίπρα, ως ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, είσθε πρότυπο για πολλά μέλη της ελληνικής κοινωνίας.
Είναι μικρό και άμαθο το κοριτσάκι!
Επίσης τόλμησε και έγραψε την λέξη "αριστεία"!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Mπράβο στην κοπέλα, πολύ ωραία τα είπε. Επίσης ντροπή στον βλάκα τον μπούμπη που προσπαθει να ξεφτυλισει ενα κοριτσακι μονο και μονο γιατι ειναι "αστή". Ντροπή. Και η παπαρήγα εκει εστειλε την κορη της
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
+1000ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Ιαν 2019, 15:19 δεν διάβασα καν
cringe-fest
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Με τέτοια μυαλά, τον φαντάζεσαι αυτόν στην Ούλεν του Γαλατσίου ή στην Τρύπα του Φενεού ή στην Πηγάδα του Μελιγαλά;Yochanan έγραψε: 05 Ιαν 2019, 17:47Mπράβο στην κοπέλα, πολύ ωραία τα είπε. Επίσης ντροπή στον βλάκα τον μπούμπη που προσπαθει να ξεφτυλισει ενα κοριτσακι μονο και μονο γιατι ειναι "αστή". Ντροπή. Και η παπαρήγα εκει εστειλε την κορη της
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
-
- 70 Απαντήσεις