!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συμφωνείτε με αυτή την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Pirate7G

Re: Συμφωνείτε με αυτή την απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

oldjedi έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:29
paul25 έγραψε: 01 Ιαν 2019, 22:39
oldjedi έγραψε: 01 Ιαν 2019, 19:46
Με συγχωρεις , αλλα μαλλον λαθος καταλαβες ...
Δεν εχω αναγκη την πιστοποιηση κανενος ... η κοινωνια δεν ειναι φορουμ. κομ ... Σε ολες τις κοινωνιες ισχυει αυτο που λες οτι εισαι ...Στην Γερμανια με ρωτουσαν αν ειμαι Αγγλος και απαντουσα Ελληνας ...
Δεν ειμαι "ξενος" ... ειμαι Ελληνας απο γενεαλογικο δεντρο Ελληνων , γεννηθεις και μεγαλωμενος στο εξωτερικο ...
Δεν ισχυριζομαι , οτι δεν αξιζει τιποτα που ειμαι Ελληνας ...
Αντιθετα , ισχυριζομαι οτι οσα και να μου δωσουν , οσα και να παρω , συνειδησιακα θα ειμαι παντα Ελληνας ...
Αυτο το λες γιατι μαλλον δεν εχεις διεκδικησει την Ελληνικη ιθαγενεια διοτι αν το εκανες θα ειχες νομικους περιορισμους στο τοπο που ζεις. Πρακτικα οπως σου ειπα δεν μπορεις να εισαι ο,τι πιστευεις μονο, απαιτειτε και η πιστοποιηση απο το αναλογο κρατος, ζουμε σε κοινωνιες οργανωμενες σε θεσμους. Παραδειγμα οι Β.Ηπειρωτες που ζουσαν στην Ελλαδα και γεννηθηκαν εντος αυτης τις δεκαετιες απο το 50 μεχρι και το 2000. Οι ανθρωποι αυτοι (μαζι με τους Ελληνες που εφυγαν απο Τουρκια μετα τον ΒΠΠ) παρολο που το Ελληνικο κρατος τους παρειχε σε πολλες περιπτωσεις καλυτερη μεταχειριση απο τους Ελληνες πολιτες, για λογους διπλωματικους, δεν τους απεδιδε την Ελληνικη ιθαγενεια. Οι ανθρωποι αυτοι ομως απαιτουσαν επιτακτικα την αναγνωριση τους, παρολο που απολαμβαναν οφελη και φυσικα δεν ηταν ανιθαγενης (ειχαν την Αλβανικη ιθαγενεια) οπως οι ομογενεις της Τουρκιας. Το εβλεπαν λοιπον ως αποκατασταση, δεν τους αρκουσε μονο να το πιστευουν οι ιδιοι αλλα να αναγνωριστει και απο τους ενδιαφερομενους.
:)

Στην χωρα που γεννηθηκα και μεγαλωσα υπηρχε αναγνωρισμενη Ελληνικη μειονοτητα , με ολα τα δικαιωματα των μειονοτητων...
Αντιθετα οι Ελληνες της Πολης και οι ΒορειοΗπειρωτες που αναφερεις ηταν πολιτες μιας ξενης χωρας και ερχομενοι στην Ελλαδα επρεπε να αιτηθουν να παρουν την Ελληνικη υπηκοοτητα ...Φυσικα το εβλεπαν αυτο σαν αποκατασταση της νομομης ταξης ... Και ειχαν δικιο ...
Οι συγκεκριμενοι ομως Αιγυπτιοι , με αιγυπτιακα διαβατηρια , ( ο Αλβανος φυσικα δεν εχει διαβατηριο καθως ειναι απο αυτους που μπουκαραν στην Ελλαδα ) δεν ενδιαφερονται να γινουν Ελληνες ... Τους ενδιαφερει η καθημερινη τους επιβιωση ... Εκτος αν εννοεις πως τωρα θα εχουν δικαιωμα στα επιδοματα που μοιραζει η Ελληνικη κυβερνηση ...

:wave:
Και που είναι το κακό να έχουν πρόσβαση στα επιδόματα; Αν έχουν ανάγκη καλώς κάνουν και έχουν πρόσβαση πλέον
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Pirate7G έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:28
Εμπεδοκλής έγραψε:
Pirate7G έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:11 Όσο για τα αρχαία που υποτίθεται πως κατέστρεψαν σε αυτές τις χώρες που είπες τα κατέστρεψαν φανατικοί ισλαμιστές που δεν ξέρουμε την ακριβή καταγωγή τους. Άρα μπορούμε να πούμε πως ήταν μια μίξη ανθρώπων. Αν θέλουμε να είμαστε σωστοί
Εσύ από άλλο πλανήτη ήρθες; Δεν είδες τι έγινε με τις αρχαιότητες σε Συρία, Λιβύη και Ιράκ; Ψάξε λίγο που θα μου πεις ότι υποθέτω κιόλας...
Επίσης, για 3000 χρόνια οι γηενείς δεν τις είχαν καταστρέψει. Θυμήθηκαν ξαφνικά να τις καταστρέψουν τώρα; Ή μήπως οι χιλιάδες ξένοι μαχητές που με στοιχεία υπήρξαν το έκαναν;
Ας εξηγηθώ
Όταν έγραψα "υποτίθεται" εννοούσα πως δεν τα κατέστρεψαν, αλλά τα διαμέλισαν και τα πούλησαν. Όπως πουλάνε}όργανα από παιδιά, πουλάνε πετρέλαιο στην μαύρη αγορά κλπ.
Τα έσπασαν λέμε. Δεν πήραν πριόνι και τα έκοψαν. Πήραν σφυριά και μπουλτόζες και έκαναν χαλίκι ολόκληρα μνημεία ...
Pirate7G

Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:33
Εμπεδοκλής έγραψε:

Εσύ από άλλο πλανήτη ήρθες; Δεν είδες τι έγινε με τις αρχαιότητες σε Συρία, Λιβύη και Ιράκ; Ψάξε λίγο που θα μου πεις ότι υποθέτω κιόλας...
Επίσης, για 3000 χρόνια οι γηενείς δεν τις είχαν καταστρέψει. Θυμήθηκαν ξαφνικά να τις καταστρέψουν τώρα; Ή μήπως οι χιλιάδες ξένοι μαχητές που με στοιχεία υπήρξαν το έκαναν;
Ας εξηγηθώ
Όταν έγραψα "υποτίθεται" εννοούσα πως δεν τα κατέστρεψαν, αλλά τα διαμέλισαν και τα πούλησαν. Όπως πουλάνε}όργανα από παιδιά, πουλάνε πετρέλαιο στην μαύρη αγορά κλπ.
Τα έσπασαν λέμε. Δεν πήραν πριόνι και τα έκοψαν. Πήραν σφυριά και μπουλτόζες και έκαναν χαλίκι ολόκληρα μνημεία ...
Αυτό είδαμε εμείς. Και πετρέλαιο πηγές είδαμε να καίνε, αλλά μια χαρά εξάγουν πετρέλαιο.
Προπαγάνδα φίλε μου. Και το ISIS είναι μάστερ στην δημιουργία εντυπώσεων.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Εμπεδοκλής

Pirate7G έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:39

Ας εξηγηθώ
Αυτό είδαμε εμείς. Και πετρέλαιο πηγές είδαμε να καίνε, αλλά μια χαρά εξάγουν πετρέλαιο.
Καλά οκ, απλά όταν πας για ύπνο να βγάζεις το αλουμινόχαρτο από το κεφάλι σου...
Pirate7G

Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:43

Καλά οκ, απλά όταν πας για ύπνο να βγάζεις το αλουμινόχαρτο από το κεφάλι σου...

Ρε 'συ, τι έπαθες; Με το ζόρι να ισχύει αυτό που λες, αλλιώς θα με κράζεις;
Οκ. Έχεις δίκιο. Έτσι όπως τα λες είναι τα πράγματα.
Φιλια
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Εμπεδοκλής

Pirate7G έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:51

Φιλια
Ποιο ζόρι ρε άνθρωπε... Ότι δηλαδή δεν γκρέμισαν ολόκληρες αρχαιότητες; Να σου κάνω δώρο τα αεροπορικά να πας να δεις θέλεις;
Pirate7G

Εμπεδοκλής έγραψε: 02 Ιαν 2019, 21:59
Pirate7G έγραψε: 02 Ιαν 2019, 20:51

Φιλια
Ποιο ζόρι ρε άνθρωπε... Ότι δηλαδή δεν γκρέμισαν ολόκληρες αρχαιότητες; Να σου κάνω δώρο τα αεροπορικά να πας να δεις θέλεις;
Ρε φίλε δεν το έβγαλα από το μυαλό μου αυτό που σου λέω. Αν θες μην το πιστεύεις. Δεν πειράζει.
Εγώ πιστεύω πως ανάμεσα σε άλλα είναι και αρχαιοκάπηλοι. Και σου έφερα το παράδειγμα με τις πετρελαιοπηγές. Αλλά οκ. Ο καθένας μπορεί να πιστέψει ότι θέλει
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Αγις έγραψε: 31 Δεκ 2018, 13:54 Δεν βλέπω κανένα λόγο - Ελληνες με τα σκάφη τους αποφάσισαν χωρίς δευτερη σκέψη να διακινδυνεύσουν - τα πληρώματα ακολούθησαν - δεν είχαν ουσιαστικά επιλογή.
:+1:
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

oldjedi έγραψε: 31 Δεκ 2018, 23:31 :)

Διαφωνω ...
Θα μπορουσαν να τους παρασημοφορησουν , να τους δωσουν ενα τιμητικο διπλωμα και απο 20.000 € αμοιβη ...Πιο πολυ θα το απολαμβαναν ...

:wave:
Όχι ζουν κι αυτοί σε μνημόνιο έχουν συνηθίσει , ήταν συνειδητή η επιλογή να βοηθήσουν συνανθρώπους τους κι ας λέγονται Έλληνες .

Besides , δεν έχουμε λεφτά :lol:
~~¥~~
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”