Η ουσία του μηνύματος είναι ότι καλά τα λέει ο παππούλης,τα αυτονόητα λέει. Κάποιος κακεντρεχής πάντως,όπως ο υποφαινόμενος, πιθανόν να προβληματιστεί από τον χρόνο και τον τόνο που διάλεξε για να εκφραστεί για τους πιστούς,που μπορεί να μην είναι και τόσο πιστοί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλύτερα Άθεοι παρά υποκριτές Χριστιανοί που μισούν τους άλλους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πάπας Φραγκίσκος:Καλύτερα Άθεοι παρά υποκριτές Χριστιανοί που μισούν τους άλλους
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
-
User_601
Re: Πάπας Φραγκίσκος:Καλύτερα Άθεοι παρά υποκριτές Χριστιανοί που μισούν τους άλλους
Ο υποφαινομενος μονος του το λεει οτι ειναι κακεντρεχης.Τρίκαλος έγραψε: 04 Ιαν 2019, 22:51Η ουσία του μηνύματος είναι ότι καλά τα λέει ο παππούλης,τα αυτονόητα λέει. Κάποιος κακεντρεχής πάντως,όπως ο υποφαινόμενος, πιθανόν να προβληματιστεί από τον χρόνο και τον τόνο που διάλεξε για να εκφραστεί για τους πιστούς,που μπορεί να μην είναι και τόσο πιστοί.
Το νημα δεν ανοιχτηκε σε καμια θρησκειολογια,δεν ανοιχτηκε στις θρησκειες,ουτε εξαιρει τους αθεους,αγνωστικιστες η ''χριστιανους'' απο το θεμα.
-
Εμπεδοκλής
Re: Καλύτερα Άθεοι παρά υποκριτές Χριστιανοί που μισούν τους άλλους
Όταν λέω εγώ ότι τα θρησκευτικά θα πρέπει να ξαναμπούν στις εξετάσεις των πανελλήνιων κάτι ξέρω. Ο Χριστός θυμίζω ότι πέρα από τις διδαχές του πήρε και ένα μαστίγιο και σάπισε στο μαστίγωμα πολύ κόσμο έξω από το ναό Του...Εσθήρ έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:48Δεν σε συμφερει καμαρι μου ναι;Κια για πες;Τα ποστ σου συναδουν με αυτα που διδαξε ο Χριστος;Την απαντηση την ξερεις,Απλα κρυβεσαι πισω απο την θρησκεια για να περνας τα δικα σου κομπλεξ και μισοι,οπως και πολλοι αλλοι.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:47 Δεν πάει να ασχοληθεί καλύτερα με τους καθολικούς παπάδες που γαμάνε ανήλικα αγοράκια που θα μας πει υποκριτές και θα μιλήσει για άθεους...
Χριστος γιοκ για εσας.
Με λίγα λόγια, δίδαξε πέρα από την αγάπη δίδαξε και το βούρδουλα όταν χρειάζεται...
εγώ θέλω να γίνω άθεος σαν την Εσθήρ, για να διαβάζω όλη μέρα τι λένε οι παπάδες να το γράφω στο φόρουμ, αλλά δεν μου αρέσουν πολύ τα θρησκευτικά. Άτυχος μάλλον.
-
Εμπεδοκλής
Μπα. Προτιμώ να μείνω στα hit and run χτυπήματα...
-
User_601
Εσυ στο αβγο σου.Στο αλλο θεμα,παραδιπλα η λεξουλα σου ηταν ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ.Ουτε κατα διαννοια τι διδασκε ο Χριστος.Λουφαξε και μην πιανεις στο στομα σου τν Χριστο.Εισαι το ακρως αντιθετο απο αυτα που διδασκε.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2019, 22:58Όταν λέω εγώ ότι τα θρησκευτικά θα πρέπει να ξαναμπούν στις εξετάσεις των πανελλήνιων κάτι ξέρω. Ο Χριστός θυμίζω ότι πέρα από τις διδαχές του πήρε και ένα μαστίγιο και σάπισε στο μαστίγωμα πολύ κόσμο έξω από το ναό Του...Εσθήρ έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:48Δεν σε συμφερει καμαρι μου ναι;Κια για πες;Τα ποστ σου συναδουν με αυτα που διδαξε ο Χριστος;Την απαντηση την ξερεις,Απλα κρυβεσαι πισω απο την θρησκεια για να περνας τα δικα σου κομπλεξ και μισοι,οπως και πολλοι αλλοι.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:47 Δεν πάει να ασχοληθεί καλύτερα με τους καθολικούς παπάδες που γαμάνε ανήλικα αγοράκια που θα μας πει υποκριτές και θα μιλήσει για άθεους...
Χριστος γιοκ για εσας.
Με λίγα λόγια, δίδαξε πέρα από την αγάπη δίδαξε και το βούρδουλα όταν χρειάζεται...
Πες οτι τα λες εσυ,αλλα να παραποιεις αυτα που ειπε ο Χριστος,δενε χεις κανενα δικαιωμα αγαπουλα ναι;.
-
User_601
Αδιαβαστο σε πιανω,Αθρησκη και αγνωστικιστρια,Για πες,εσυ που κρινεις τους παντες χωρις να εχεις το θαρρος της αποψης σου,εσυ τι;enaon έγραψε: 04 Ιαν 2019, 22:58 εγώ θέλω να γίνω άθεος σαν την Εσθήρ, για να διαβάζω όλη μέρα τι λένε οι παπάδες να το γράφω στο φόρουμ, αλλά δεν μου αρέσουν πολύ τα θρησκευτικά. Άτυχος μάλλον.
δεν σου λέω ρε, θα με καταραστείς.
-
Εμπεδοκλής
Πάντως, μια χαρά γάμησε στο ξύλο τους τύπους έξω από το ναό Του. Δεν τους είπε, "συγνώμη θα ήτο δυνατό να αποχωρήσετε ειρηνικά". αλλά τους πλάκωσε στο ξύλο αφού δεν άφησε πάγκο όρθιο... Και μιλάμε για ξύλο, όχι αστεία...Εσθήρ έγραψε: 04 Ιαν 2019, 23:00Εσυ στο αβγο σου.Στο αλλο θεμα,παραδιπλα η λεξουλα σου ηταν ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ.Ουτε κατα διαννοια τι διδασκε ο Χριστος.Λουφαξε και μην πιανεις στο στομα σου τν Χριστο.Εισαι το ακρως αντιθετο απο αυτα που διδασκε.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2019, 22:58Όταν λέω εγώ ότι τα θρησκευτικά θα πρέπει να ξαναμπούν στις εξετάσεις των πανελλήνιων κάτι ξέρω. Ο Χριστός θυμίζω ότι πέρα από τις διδαχές του πήρε και ένα μαστίγιο και σάπισε στο μαστίγωμα πολύ κόσμο έξω από το ναό Του...Εσθήρ έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:48
Δεν σε συμφερει καμαρι μου ναι;Κια για πες;Τα ποστ σου συναδουν με αυτα που διδαξε ο Χριστος;Την απαντηση την ξερεις,Απλα κρυβεσαι πισω απο την θρησκεια για να περνας τα δικα σου κομπλεξ και μισοι,οπως και πολλοι αλλοι.
Χριστος γιοκ για εσας.
Πες οτι τα λες εσυ,αλλα να παραποιεις αυτα που ειπε ο Χριστος,δενε χεις κανενα δικαιωμα αγαπουλα ναι;.![]()
-
User_601
Εγω αγαπουλα δεν καταριεμαι,εγω αυτα τα ομορφα τα αφηνω στον εμπεδοκλη!
Αλλα καλο θα ειναι περα απο το τρολαρισμα ,το μπουλινγκ και την καρακριτικη,να εχεις και ενα θαρρος γνωμης ναι αγαπουλα;
Ουριτσα μου εσυ!

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Υπάρχουν ράμματα και για τις γούνες του ορθόδοξου παπαδαριού!Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2019, 21:47 Δεν πάει να ασχοληθεί καλύτερα με τους καθολικούς παπάδες που γαμάνε ανήλικα αγοράκια που θα μας πει υποκριτές και θα μιλήσει για άθεους...
Από το 2:05
Ουαί υμίν Υποκριταί!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
User_601
Ξεχνας ομως οτι καταρχην εσυ δεν εισαι ο Χριστος,ΞΕΚΑΒΑΛΑ,και επισης σε ποιους το εκανε! Στους τυπολατρεις και θρησκους της εποχης,που ΔΙΔΑΣΚΑΝ τον θεο,σηκωναν το δαχτυλακι και ελεγαν τους αλλους αμαρτωλους,ενω οι ιδιοι ηταν τα σιχαματα της υπιθεσης.Να τα λεμε και αυτα ναι;Δηλαδη κατι σαν εσενα!Ακριβως σαν εσενα!Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2019, 23:06Πάντως, μια χαρά γάμησε στο ξύλο τους τύπους έξω από το ναό Του. Δεν τους είπε, "συγνώμη θα ήτο δυνατό να αποχωρήσετε ειρηνικά". αλλά τους πλάκωσε στο ξύλο αφού δεν άφησε πάγκο όρθιο... Και μιλάμε για ξύλο, όχι αστεία...Εσθήρ έγραψε: 04 Ιαν 2019, 23:00Εσυ στο αβγο σου.Στο αλλο θεμα,παραδιπλα η λεξουλα σου ηταν ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΑΜΕ.Ουτε κατα διαννοια τι διδασκε ο Χριστος.Λουφαξε και μην πιανεις στο στομα σου τν Χριστο.Εισαι το ακρως αντιθετο απο αυτα που διδασκε.Εμπεδοκλής έγραψε: 04 Ιαν 2019, 22:58
Όταν λέω εγώ ότι τα θρησκευτικά θα πρέπει να ξαναμπούν στις εξετάσεις των πανελλήνιων κάτι ξέρω. Ο Χριστός θυμίζω ότι πέρα από τις διδαχές του πήρε και ένα μαστίγιο και σάπισε στο μαστίγωμα πολύ κόσμο έξω από το ναό Του...
Πες οτι τα λες εσυ,αλλα να παραποιεις αυτα που ειπε ο Χριστος,δενε χεις κανενα δικαιωμα αγαπουλα ναι;.![]()
Φαρισαιοι και υποκριτες αγαπουλα.
Εσυ λουφαξε στο μισος σου πληζ.Δουλεια με τον Χριστο ΔΕΝ εχεις,οσο και αν σε τσουζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 04 Ιαν 2019, 23:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
αν υποψιαστώ οτι δεν έβαλες μπόλτ και κεφαλαία μόνο για εμένα, θα δακρύσω λίγο.
-
Εμπεδοκλής
Έχω και από κατάρες του Ιησού. Και κατάρες που έπιασαν, όχι αστεία...Εσθήρ έγραψε: 04 Ιαν 2019, 23:07Εγω αγαπουλα δεν καταριεμαι,εγω αυτα τα ομορφα τα αφηνω στον εμπεδοκλη!![]()
Αλλα καλο θα ειναι περα απο το τρολαρισμα ,το μπουλινγκ και την καρακριτικη,να εχεις και ενα θαρρος γνωμης ναι αγαπουλα;![]()
Ουριτσα μου εσυ!![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-